anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cu scrieti cu caciulita?

4 răspunsuri:
| zuly a răspuns:

Caciulita big grin

Copiii au avut ca tema pentru acasa sa scrie o compunere despre ce au facut in vacanta de vara.Invatatoarea ii cere lui Bula sa citeasca compunerea lui si acesta incepe:
"In vacanta de vara codita am fost la bunici punct Acolo am fost la pascut cu vacile codita oile codita si caprele punct."
Invatatoare: "Bula, nu se spune codita, se spune virgula."
A doua zi, Bula este absent.
A treia zi, invatatoarea intreaba: "Bula, de ce nu ai fost ieri la scoala?"
La care acesta raspunde: "Tata a taiat porcu' si a trebuit sa-l tin de virgula!" laughing

Si acum despre diacritice: trebuie sa schimbi limba la tastatura cu ajutorul tastelor "shift"+"alt", sa fie romana, iar literele respective le gasesti pe tastele [,],\,;,' (in partea dreapta a tastaturii, langa tasta "Enter").

| zuly a răspuns:

Caciulita big grin

Copiii au avut ca tema pentru acasa sa scrie o compunere despre ce au facut in vacanta de vara.Invatatoarea ii cere lui Bula sa citeasca compunerea lui si acesta incepe:
"In vacanta de vara codita am fost la bunici punct Acolo am fost la pascut cu vacile codita oile codita si caprele punct."
Invatatoare: "Bula,nu se spune codita,se spune virgula."
A doua zi, Bula este absent.
A treia zi, invatatoarea intreaba: "Bula, de ce nu ai fost ieri la scoala?"
La care acesta raspunde: "Tata a taiat porcu' si a trebuit sa-l tin de virgula!" laughing

Si acum despre diacritice: trebuie sa schimbi limba la tastatura cu ajutorul tastelor "shift"+"alt",sa fie romana,iar literele respective le gasesti pe tastele [,],\,;,' (in partea dreapta a tastaturii,langa tasta "Enter").

| zuly a răspuns:

Vai, scuze pentru postarea repetata, merge netul cam prost si am apasat de 2 ori ca intarzia cu afisatu'.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Se scrie cu diacritice: ă, î, ș, ț, â.
Căciulița o folosesc bărbații pentru protecția femeilor și nu numai.
Pa, pa.

Întrebări similare