| KingJulien a întrebat:

Voi cum sti reactiona daca var intra un gandac in >>urechesi nu la margina, ci pana in urechea interna

Răspuns Câştigător
| mOBSCENE a răspuns:

Doamne fereste! ma trec fiori pe sira spinarii. sper sa nu vorbesti in nume propriu, chiar sper.
dac-as patii asa ceva, as fi terminata, eu am o oroare fata de ganganii de orice fel. as incepe sa tip, eventual sa dau din maini atunci cand s-ar afla pe mine, sau la cativa mm de mine, nu mai apuca el sa intre in urechehee hee.

5 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Asi fugiiii si asi tiparolling on the floorrolling on the floorma tem de astea.Mi-a povestit o prietena ca i-a intrat un carabus in par...si ea l-a scosrolling on the floor
Sincer daca imi intra mie... fugeammm, deci nu-mi imaginez.
Numai bine!

| Annitu a răspuns:

Cred c-aş leşina de fricărolling on the floor Dacă s-ar şi mişca în urechea mea, aş muri pe loc. M-aş gândi că în 2 min.o să-mi ajungă în gură şi atunci chiar o să mor...sau poate ajunge în stomac şi acolo naşte 10000 de mini-gândaci şi o să vomit cu gândaci la nesfârşit...
Da, ştiu.Par nebuă. Dar cel mai mult pe lumea asta urăsc gândacii...:-ss

| marynela_6230 a răspuns:

Direct la O.R.L.

| OldMan_3084 a răspuns:

La doctor! direct fara discutiiwinking

| zuzu_2067 a răspuns:

Cred ca mai intii as fugi. Apoi ma calmez si fug din nou, doar ca la cel mai apropiat farmacist.Se mai intimpla, dar in astfel de situatii trebuie sa-ti pastrezi calmul.Mie mi=a intrat odata o giza in gura si parca traiesc.