Ai perfecta dreptate.si eu mi-am pus intrebarea asta.Nici nu ma obosesc sa le raspund atata timp cat nici ei n-au bunul simt sa-si arate identitatea.
Nici eu nu sunt de-acord asta! Majoritatea "anonimilor"pun intrebari stupide, care instiga la cearta. Din moment ce politica site-ului permite anonimatul, nu avem ce face, decat sa-i ignoram!
Ei vor sa fie TOTAL ANONIMI!
Poate-si inchipuie ca, dupa un pseudo-nume ghiceste lumea cine sunt!
Sau, pur si simplu doresc doar sa puna o intrebare... nu si sa registreze, nu sa ajute pe altii!
Cei care dau raspunsuri anonime nu sunt suficient de maturi ca sa-si asume si responsabilitatea celor scrise.
Este posibil si sa nu fie logati.
Eu respect dreptul lor de anonimat, daca asa se simt bine... e ok sa te simti confortabil. NU imi place practica, dar asta e, nu poti avea tot ce iti doresti.
Nici eu nu sunt de acord cu aceste persoane.nu ii omoara nimeni daca se inscriu si ei
Cred ca tine de libertatea fiecaruia sa decida cat se expune sau nu pe un site.
Nici eu si pe deasupra mai pun si intrebari pe care ei le cred ceva stanjenitor.Nu de asta suntem aici, sa ne punem intrebari sincere.
Nici eu nu sunt de acord...raspunsuri ca raspunsuri... dar ma enerveaza cel mai tare cand ma suna cineva cu nr ascuns...sau imi da numai beep... turbez
Daca il pot ajuta ce mai conteaza...de ce trebuie sa judecam tot ce se intampla pe siteul acesta...si eu la inceput am fost suparata de felul cum eram votata dar dupa mi-am amintit de ce m-am inscris si de ce dau raspunsuri: PENTRU A AJUTA si acum nu mai conteaza daca e anonim sau nu conteaza ca are nevoie de ajutor.
Nici eu nu raspund la intrebarile stupide (care sunt puse de multi nu numai de anonimi)
Imi place cum a raspuns Catalinten la intrebarea asta scurt si la obiect, din pacate am simtit sa mai adaug ceva
In ce priveste intrebarea : raspunsuri anonimate nu exista, doar utilizatori anonimi care raspund anonim;
in ce priveste raspunsul premiat : cei care dau raspunsuri anonime NU asteapta nici un raspuns :-D
EU raspund anonim la intrebari : vreti sa stiti de ce -> este o poveste lunga, cel putin in cazul meu! pe scurt ar fi cam asa: acest site este vizitat de oameni care asteapta un raspuns drept ajutor, iar unii "raspunzatori" deviaza in polemici, dau punctaje aiurea, situatia nu se imbunatateste, am zis ca pun punct... dar din obisnuinta :-) "trec" sa vad cine mai are nevoie de un raspuns siner si la care pot raspunde si eu cu folos... de asta prefer sa fiu anonim ca sa nu mai primesc punctaj :-D
INTREBARI nu am pus inca :-D
stefanst2312 întreabă: