* E doar un vis frumos care se tot repeta, si doar in visul meu, gasesc lumea perfecta!
* Visele, mi se strivesc, sub viata ce nu o traiesc!
* Dincolo de iluzii, raman doar cioburile unor vise terminate prematur.
*
Îţi dau totul. Dar visele nu ţi le dau. Nu mi le poţi lua. Să visez e lumea mea.
* Toate visele mi s-au spulberat, inclusiv cel in care eram impreuna. Nu vreau sa mai aud de tine.
* Încep să văd, ce n-am văzut. Încep să cred că te-am pierdut!
Te chem încet, spre nicăieri. Te chem spre visele de ieri!
Sper ca te-am ajutat :*.
Asta e tot ce am gasit:
Momentan ma uit in interiorul pleoapelor, cand termin va caut eu!
Shh! Am o conversatie serioasa cu perna mea!
Primesc o vizita de la Mos Ene...
Shhhh! Imi probez perna. Revin dupa ce aflu rezultatele.
Visez ca dorm.
1. In continuare crezi ca totul iti apartine, dar scumpele. poti sa ai orice, dar nu si pe mine
2.Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, dar daca totusi am pierdut ceva, inseamna ca nu imi mai trebuie.
3.Nu sunt perfecta stiu. Am multe defecte, dar n-am obligat pe nimeni sa ma accepte.
4.Nu imi mai dati sfaturi. Stiu sa gresesc si singura
5.Ce? Te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? Haa'!? )) Dar nu te-ai gandit totusi ca pentru mine nu mai existi, oare?
6. Vrei sa ma schimb? Da' ce acu` sunt si semafor? :*
7.Atunci cand ma dor gesturile tale, eu te fac sa te doara atitudinea mea.
8. Daca nu ma inghiti, poti sa ma sugi.
9. Chiar nu imi mai pasa. Imi traiesc viata dupa bunul meu plac.
10. Scumpule, nu mai visa frumos. Realitatea e rece
11. Daca dau un click, totul dispare. Vei fi doar o pata pe peretele de la WC.
12. Ti-as spune sa te duci dracu'. Da` nici atat nu stii sa faci
Sper ca au fost de ajutor.
Cati oameni realizeaza in momentul visului, ca viseaza? Foarte putini sau aproape deloc. Majoritatea traiesc din plin realitatea acelui vis, precum traiesc la fel de plin realitatea celuilalt vis, care se numeste viata.
Visăm pentru că visul ne face poftă de somn Și ca nu cumva să ni se plictisească gândurile.
Visez că zbor uneori deasupra lucrurilor e-atât de reconfortant să pluteşti uşor şi să le cuprinzi pe toate în planitatea lor.
Suntem vis, suntem materie, când le trecem prin corzile sufletului, plutim în amestecuri de poezie şi culoare.
Dacă iți arunci visele în spațiu, asemenea unui zmeu, niciodată nu vei ști ce iți vor aduce înapoi o viaţă nouă, un prieten nou, o dragoste nouă, o țară nouă.
Visele devin realitate, dacă îţi doresti suficient de mult. Poţi avea orice în viaţă, dacă sacrifici celelalte lucruri pentru aceasta.
Ceea ce descriem noi drept un paradis este clipa în care visurile pe care le făurim azi vor fi realizate.
Abia aştept să mă trezesc din somn, să pot visa cu adevărat.
Cu cât ajungi mai aproape de vis, cu atât legenda personală se transformă într-o adevărată raţiune de a trăi.
Mi-e frică sa-mi îndeplinesc visul şi pe urmă să nu mai am nici un motiv să trăiesc.
Nimeni nu-și încredințează visurile în mâinile celor care le pot distruge.
Visul minţii construieşte castele, visul inimii le luminează.
Există vise simbolice, vise care simbolizează realitatea. Sau exista realităţi simbolice, realităţi care simbolizează vise.
Îţi dau totul. Dar visele nu ţi le dau. Nu mi le poţi lua. Să visez e lumea mea. ând aveam posibilitatea să-mi îndeplinesc visul, mi-am dat seama că şi pasiunile îmbătrânesc. Octavian Paler
Când visează, omul nu se îndoieşte niciodată. Emil Cioran
Nu pe ape moarte vreau să visez pământul, ci pe stânci zdrobite de îmbrăţişări de spume. Emil Cioran
Nu sunt nici măcar umbra, sunt visul unei umbre. Valeriu Butulescu
Unele vise se împlinesc, am avut un vis în care se făcea că dormeam. Valeriu Butulescu
Visez o discuţie între patru ochi, cu omenirea. Valeriu Butulescu
Visez un aforism dintr-un singur cuvânt, cum nu cred să-l găsesc, mă voi răzbuna, scriind un roman. Valeriu Butulescu
Visăm pentru că visul ne face poftă de somn Și ca nu cumva să ni se plictisească gândurile. Simona Tache
Visul va triumfa întotdeauna realităţii dacă îi acorzi o şansă. Stanisław Lem
Visele pentru care renunti sa lupti pot deveni, murind, coşmarurile care te vor bântui toată viaţa. Radu Herjeu
Visez, câteodată, o dragoste îndepărtată şi vaporoasă ca schizofrenia unui parfum. Emil Cioran
Visez că zbor uneori deasupra lucrurilor e-atât de reconfortant să pluteşti uşor şi să le cuprinzi pe toate în planitatea lor. Mariana Fulger
A visa, asta-i fericirea, a aştepta, asta-i viaţa. Victor Hugo
Visele sunt o reacţie la tulburarea somnului produsă de un stimul. Sigmund Freud
Suntem vis, suntem materie, când le trecem prin corzile sufletului, plutim în amestecuri de poezie şi culoare. Mariana Fulger
Visul înainte de lumină, conturul realității. Mariana Fulger
Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor. Eleanor Roosevelt
Realitatea este falsă, visele sunt reale. Tupac Amaru Shakur
Dacă iți arunci visele în spațiu, asemenea unui zmeu, niciodată nu vei ști ce iți vor aduce înapoi o viaţă nouă, un prieten nou, o dragoste nouă, o țară nouă. Anais Nin
Uneori am vise frumoase, alteori vise ingrozitoare, dar trec peste cele ingrozitoare datorita celor frumoase. Jonas Edward Salk
Visul arderea ce ne sustine aripile în zborul spre nepătruns dincolo de el, amiezile, luptă cu tine, luptă cu neputinţă, cu timpul şi întrebările. Mariana Fulger
Aş vrea sa fiu vis, să nu ştiu de ce zâmbeşte copilul, bărbatul de ce ma întoarce, când trec, uşor, degetele pe tâmplele lor. Mariana Fulger
Sunt fiecare vis în care vii chemându-mă şi totuşi n-am învăţat esenţialul, te caut. Mariana Fulger
Visele devin realitate, dacă îţi doresti suficient de mult. Poţi avea orice în viaţă, dacă sacrifici celelalte lucruri pentru aceasta. Sir James Matthew Barrie
Visul limbricului e să devina şarpe. Valeriu Butulescu
Şi dacă ma intrebi, în general, să ştiţi că eu îmi trăiesc visurile. Anthony Hopkins
Fantezie domestică, să visezi numai lucruri realizabile. Valeriu Butulescu
Marea este visul fluviului. Ioan Gyuri Pascu
Fluviul este visul râului. Ioan Gyuri Pascu
Ceea ce descriem noi drept un paradis este clipa în care visurile pe care le făurim azi vor fi realizate. Simone de Beauvoir
A visa, asta-i fericirea, a aştepta, asta-i viaţa. Victor Hugo
Nufărul reprezintă visele inefabile ale adâncurilor lacustre, devenind realitate. Andreea Trifu
Visul nu-ţi poate fi furat de către nimeni doar inlocuit de un alt vis mai strălucitor şi înalt. Andreea Trifu
Un permanent şi incomod obstacol: visurile noastre. Vasile Ghica
Visurile împlinite ne îmbătrânesc. Lucian Blaga
Abia aştept să mă trezesc din somn, să pot visa cu adevărat. Valeriu Butulescu
Când dorm, eroii visează că se luptă cu forţele răului, până şi somnul lor are un caracter eroic. Valeriu Butulescu
Apără-ti visul, ţine-l departe de sfera tangibila. Valeriu Butulescu
Tocmai posibilitatea să-ţi îndeplineşti un vis face ca viaţa să fie interesantă. Paulo Coelho
Cu cât ajungi mai aproape de vis, cu atât legenda personală se transformă într-o adevărată raţiune de a trăi. Paulo Coelho
Tocmai posibilitatea de a realiza un vis face viata interesanta. Paulo Coelho
Trandafirii mint, visele mor. Lucian Blaga
Suntem făcuţi din acelaşi material din care sunt ţesute visurile. William Shakespeare
Un singur lucru face visele imposibile: frica de eşec. Paulo Coelho
Mi-e frică sa-mi îndeplinesc visul şi pe urmă să nu mai am nici un motiv să trăiesc. Paulo Coelho
Aşa cum şi Marx a subliniat, visele nu devin niciodată realitate. Hannah Arendt
Toate visurile noastre pot deveni realitate dacă avem curajul de a le urma. Walt Disney
Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri. Amos Bronson Alcott
Daca poti visa inseamna ca poti realiza acel vis. Walt Disney
Toate visele noastre pot deveni realitae daca avem curajul de a le urma. Walt Disney
…ce tragic e să fim de o eternitate înaintea noastra și cu toate acestea să ne vedem Moartea cu ochii în această lume ireală a visului propriei noastre Iluzii a Vieţii. Sorin Cerin
Toţi cei care au realizat lucruri mărețe au fost mari visători. Orison Swett Marden
Nimeni nu-și încredințează visurile în mâinile celor care le pot distruge. Paulo Coelho
Meditația este paradisul viselor adevărate, aici se întâlnesc visul, visătorul și cel ce le observă. Ioan Gyuri Pascu
Iartă-mă ca m-ai visat urât. Serban Foarta
Visele nu se risipesc, dar nici nu zboară dacă nu le dai aripi. Pablo Neruda
Vis galioanele spaimei se târăsc pe mari necunoscute… Iulian Boldea
Dacă visurile noastre ar fi mai regulate, mai conectate, ele ar avea de asemenea mai multă importanţă practică pentru noi. Ernst Mach
El nu visa nimic. Era întotdeauna prea obosit ca să poată visa. Dormea cu pumnii strânşi, se trezea pe aceeaşi parte. Cezar Petrescu
Visul este cosmogonia unei seri. În fiecare noapte, cel care visează, reîncepe lumea. Gaston Bachelard
Tinereţea este visul, maturitatea este îndeplinirea visului, coagularea lui. Cristian Teleuca
Cea mai buna cale pentru a-ţi îndeplini visele este să te trezeşti. Paul Valery
Visul minţii construieşte castele, visul inimii le luminează. Ioan Gyuri Pascu
Pârâul este visul izvorului. Ioan Gyuri Pascu
Imaginează-ţi că toţi oamenii îşi trăiesc viaţa în pace. Poţi spune că sunt un visător, însă nu sunt singurul. John Lennon
A visa nu înseamnă a aştepta şi împlinirea visului. Miguel de Unamuno
Totul nu este decât un vis. Emile Zola
Visul este o răscruce interioara unde rasuna tot zbuciumul vietii. Henri-Frederic Amiel
La început, visurile par imposibile, apoi puţin probabile şi, în cele din urmă, inevitabile. Christopher Reeve
Niciodată să nu uiţi să visezi. Madonna
Nu pentru toate visurile s-au putut construi ascensoare. Vasile Ghica
Fă-ţi din visuri vasle şi insula va ieşi la lumină. Vasile Ghica
Visul prostului e să ajungă mediocru. Vasile Ghica
Visam la posibilităţi, transpirăm pentru necesităţi. Vasile Ghica
Părinţii noştri au avut visurile lor, noi le avem pe ale noastre; generaţiile care vor urma le vor avea pe ale lor. Fără visuri şi fantasme omul nu poate exista. Olive Schreiner
Visez, deci exist. August Strindberg
Există vise simbolice, vise care simbolizează realitatea. Sau exista realităţi simbolice, realităţi care simbolizează vise. Haruki Murakami
Tot ceea ce realizezi este mai întâi un vis. Carl Sandburg
Eu rad, el plange si ma priveste intr-o doara
Ca toata povestea asta e visul lui stupïd de aseara!
Iti dau tie calitatile ca sa elimini defectele Oricum vietii nu`i poti opri efectele Nu poti plati pe nimeni sa simta regretele in locu tau Fa-ti regulile tale si joaca jocul tau
Hai să lăsăm iubirea să reînvie iar,
Să-ţi readuc, iubite, dragostea mea în dar!
Hai să uităm trecutul ce l-am avut cândva,
Şi să-nţelegem viaţa cu ce-i mai bun în ea.
Nimic din ce-am făcut, nimic nu a fost bine!
Visez că te vei întoarce… tu la mine…
Pentru`el esti doar o fata`..Mai mult`nu ai fost`niciodataaa`.El la tine`nu tzinee`. de`atatea ori`te-a facut`sa te`simti`un nimeni`..ai incredere in tinee`. nu uita de tineh`!
sunt scanteia care declanseaza focul sunt but0nul care controleaza j0cul sunt cireasa care dekoreaza tortul mecanismul care pune in miscare totul!
In continuare`crezi ca totul iti apartzineh`. poti sa ai ORICe`dar nu sh`pe mine`. Nu trebuie`sa ma cautzi iti spun eu unde sunt`.In discOteca cu baietii`acOlo`unde m`ai cunOscut `; x
Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea…
Visez că zbor uneori deasupra lucrurilor e-atât de reconfortant să pluteşti uşor şi să le cuprinzi pe toate în planitatea lor.
Dacă iți arunci visele în spațiu, asemenea unui zmeu, niciodată nu vei ști ce iți vor aduce înapoi o viaţă nouă, un prieten nou, o dragoste nouă, o țară nouă.
Visul minţii construieşte castele, visul inimii le luminează.
De cate ori vad visele cum se sfarsesc, de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba. Speranta moare ultima!
Încep să văd, ce n-am văzut. Încep să cred că te-am pierdut!
Te chem încet, spre nicăieri. Te chem spre visele de ieri!
As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc, sa-ti spun de fapt cat te iubesc! sau O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare intr-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte, 1000 de ganduri in doua cuvinte:TE IUBESC!
Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea. sper ca sunt bune
Momentan ma uit in interiorul pleoapelor, cand termin va caut eu!
Eu rad, el plange si ma priveste intr-o doara
Ca toata povestea asta e visul lui stupïd de aseara!
Iti dau tie calitatile ca sa elimini defectele Oricum vietii nu`i poti opri efectele Nu poti plati pe nimeni sa simta regretele in locu tau Fa-ti regulile tale si joaca jocul tau
Hai să lăsăm iubirea să reînvie iar,
Să-ţi readuc, iubite, dragostea mea în dar!
Hai să uităm trecutul ce l-am avut cândva,
Şi să-nţelegem viaţa cu ce-i mai bun în ea.
Nimic din ce-am făcut, nimic nu a fost bine!
Visez că te vei întoarce… tu la mine…
Pentru`el esti doar o fata`..Mai mult`nu ai fost`niciodataaa`.El la tine`nu tzinee`. de`atatea ori`te-a facut`sa te`simti`un nimeni`..ai incredere in tinee`. nu uita de tineh`!
sunt scanteia care declanseaza focul sunt but0nul care controleaza j0cul sunt cireasa care dekoreaza tortul mecanismul care pune in miscare totul!
ancutageorgiana88ancaaa întreabă: