Un playstation 2 nou din magazin costa cam 550 de ron si iti da si un joc la el, pe net il iei mai ieftin, eu am vandut un playstation 2 cu 3 milioane acum 2 luni, un playstation3 costa in jur 1200 de ron pe net si nou 1500-1600.intra pe www.okazii.ro si vezi acolo multe jocuri la diferite preturi
Daca tot ai bani de investit...cauta un PS3...si nu vei regreta niciodata pentru investitia facuta... iar pretul...la magazine de specialitate...
Am eu un ps2 balck slym e prea belea dar nu am avut ocazia sa-l folosesc decat de 3, 4 ori si il dau la un pret destul de bun 2 mil jumatate am card tot la el dar am o singura maneta.in plus este adus din roma acu 2 ani si este de foarte buna calitate dar il dau pentru ca nu am ce sa mai fac cu el(am ps3 )
Dupa parerea mea as alege un ps2 pentru ca e mult mai ieftin ca alte console (in bacau la flanco este 415 lei unul ) si acesoriile si jocurile sunt mai ieftine si in al doilea rand este mai portabil ca un ps3.
Da daca vrei iti vand eu cu 15. 000 milioane cu 10 jocuri asa ar costa la magazin 12. 000 miliane cu doar duao jocuri
Salut vand eu un PlayStation 2 daca vrei mai multe detalii da add:danyberenghen@yahoo.com in vand 250 Ron!
Salut, vand ps2( nu este modat), in stare buna( nota 8 din 10). Acesta vine insotit de: card 8mb, joystick Sony, cablurile sale, 5 jocuri originale in stare perfecta (mai putin fifa2009 care prezinta cateva zgarieturi) : wrestling2011, pes2013, pes2011, fifa2011, fifa2009. Pretul este negociabil intre 300-350 ron.
Daca vrei un playstatio4 de ultima generatie costa 1799, 99lei sau in euro costa 399 euro daca vreti sa aflati ceva ce nu stiti intrebati-ma ori cand ca vad si va raspund
cosss întreabă: