E usor, folosesti imgburn, presupunand bineinteles ca PS2-ul tau e modat.Introduci DVD-ul, dai: Write Image File To Disk, apoi file, browse, selectezi imaginea ISO si dai burn.
Ca sa iti mearga jocurile facute pe calc pentru. ps2 iti trebuie un Cip in PS2. nu stiu sigur cat coasta dar in jur de 1 milion lei vechi
Atat ma costat pe mine :p
Fac jocuri pe ps2 cu alcohol are optiunea sa le faca pentru ps2 a-mi face dvd-ul mi-l citeste si cand intru in el ramane imaginea neagra si numai face nimic ce se intampla e modat sau nu? ca nu stiu doar ce l-am primit din alta tara?
Auzi dupa ce am dvdu cu jocu pe ce dau in alcohol sa mearga dvdu pe ps2?
Am o consolo slim doar ce am promito si nu stiu daca e modata fac dvd-uri cu jocuri pentru ea fac cu alcoholul 120 si are optiunea aia sa le fac pentru ps2 si le fac a-mi citeste dvd-ul si cand vreau sa intru in el nu intra ramane imaginea neagra e modat sau nu sau nu fac ew jokurile bine
Daca vreti sal modati se paoate si de pe net scrieti asa swap magic downloadatil si luati programu si il ardeti cu ultra si-o va treabuie o memorie sa puneti in el si dupa aiea puneti dvd si iti arata ce vrei sa itit supoarte consola s si u pui un film dvd sau un dvd de jocuri ata multumes dar eu vrea sa invaat si eu cum e face cd ps2 am consola modata
Dupa ce instalez alcohol si am dvdu cu jocu pregatit pe ce dau sa mearga pe ps?
wowmentol2 întreabă: