anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa fac un anunt tuturor celor care sunt ingroziti de apropierea anului 2012.
In timp ce sapam la buncar, am auzit o stire: ca timpul "trece" mai repede, se comprima.
Dupa cum vad ca nu mai iesim din criza, de evoluat - observ ca nu evoluam, e clar ca timpul sta, nici nu se misca! Doar vi se pare ca trece!
Concluzia: nu va speriati, nu numai ca nu va veni sfarsitul lumii (unii vor spune ca traim sfarsitul lumii tongue ...sa vina cu argumente!), dar nu va mai veni nici 2012!
Ei, fericiti, fericiti?
Eu sap!

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Vai Dmonik, ce smechera esti! Tu noua ne spui ca anul 2012 nu va mai veni, dar tu-ti sapi buncar! M-ai derutat complet! Cred ca este sanatos sa ma apuc si eu de sapat (poate ca mai slabesc!), ca ii fi stiind tu ceva de te-ai apucat de o astfel de indeletnicire. Numa' ca aici la noi este munte si se sapa mai greu! Tu unde ti-ai ales locul, ca sa ma orientez si eu? Si-apoi, daca nu vine sfarsitul lumii in 2012 (daca o veni totusi anul la rand), am sa ma aleg cu o pivnita clasa I. Si pentru ca daca nu se va sfarsi lumea, se va continua incalzirea globala, am sa-mi deschid o afacere sub pamant in noul buncar, "La racoare" SRL! S-auzim de bine!

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Bro, in curand nici nu mai stiu la ce sap! O fi gaura neagra?hee hee Piscina? Buncar?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@marrr, nu vreau sa mor "impreuna", eu vreau sa fiu egoista in moarte ca si in viata, altfel, n-as fi fericita! M-am nascut singura(m-a ajutat si mama, ce-i drept!) si nu vreau sa mor "in grup"! (Hai, ca deviez si nu stiu cati anisori ai!)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Zbenguici, incep sa simt atemporalitatea! Mi-e si teama sa trag concluziile acestei postari!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gresit. Timpul exista si ca dovada, Einstein a demonstrat ca-i relativ. Sic big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@damian draga, ma apuc sa o astup, in fond, la ce ne trebuie, daca oricum traim in atemporalitate?!? Daca macar nimeream, sapand, piscina Criticului, mai intelegeam, insa...am abandonat ideea!

Întrebări similare