1. Modata
2. Slim - modat cu card, phat - cu blocare de senzorii si pierderea garantiei.
3. Te uiti atent la cititor, la aspect, si dupa il probezi.
4. Daca este second-hand e normal
E adevarat ca daca e modata se strica mai repede?
Daca e cu card, nu, daca e phat DA!
Http://www.okazii.ro/......a112964621
Ti-a raspuns Alexutzu la intrebari, eu iti dau doar o idee :D
1.Daca o sa iti iei jocurile gratis de pe internet si o sa le pui pe CD-uri(pentru asta iti trebuie un aparat special, nu merge doar cu PC-ul), in loc sa le cumperi, iti trebuie modata. Daca nu, mai bine nemodata.
2.Slim inseamna ca e subtire si fat(asa se scrie, nu phat) inseamna ca e mai groasa. Ex: PS2 e slim, PS3 e fat.
3. Daca defectul nu e ceva evident(cum ar fi ca e zgariata, scapata sau are butoanele rupte) nu cred ca ai cum.
4.Nu stiu...
Vand eu PS2. Cu toate cablurile necesare pentru functionare + controller original + card 8 mb (card modat) pret fix 200 lei + 10 lei transport. Ti-l trimit prin posta. Pentru alte detalii da-mi add pe id dankuso77. Nu e farsa si nu vreau sa te fraieresc, m-am plictisit de el si vreau sa-l vand decat sa stea in casa degeaba.
Mi'am cumparat unul pe 19 mai cand a fost finala Ucl Uefa Champions League.Mersi oricum, daca tot vrei sa'l vinzi pune'l si tu pe publi24, okazii etc.
L-am pus pe okazii, o sa-l pun si pe publi24, mersi
Eu zic sa iti iei una noua este 400ron. Daca nu ai destui bani cumparati second hand dar asigurate ca este in stare buna si functioneaza.Eu am gasit un site pe care poti sa cumperi: doogle.ro
Ionutz_9547 întreabă: