| ღNameღ a întrebat:

Vreau sa-l intrec pe dicken la cate comentarii au pus oamenii la intrebarea...ma rog. ce-o fi. a lui, asa ca scrieti aici cat puteti, el are 109 raspunsuti, macar 110 si dau si voturi si funda, ziceti glume, bancuri, orice, si un cuvant, absolut orice e bine primit.

5 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Sună soneria. Soţia disperată se roagă:
- Doamne fă să dispară amantul, iar soţul să nu ştie nimic. La care un glas din înălţările cerului spune:
- Bine, fie.te scap, dar când o să mori o să ţi se tragă de la apă. Soţia a fost bucuroasă că a scăpat de amant, gândindu-se că în ceea ce priveşte apa, va avea grijă şi se va feri. Peste un timp apare o ofertă de nerefuzat pentru o croazieră pe mare, împreună cu toate prietenele ei. Se duce femeia în excursie, când deodată începe o furtună. Femeia iar se roagă:
- Doamne, ştiu că mi-ai spus că o să mor din cauza apei...dar acum, gandeşte-te, sunt atâţia oameni nevinovaţi... pentru mine o să omori toţi oamenii de pe acest vas? La care glasul răspunde:
- De-ai şti de câţi ani mă chinui să vă adun pe toate.

| AlexiaClaudia a răspuns:

Pa

| αŁз a răspuns:

Nu cred ca O sa reusesti Sa`L inreci :p

| 4b a răspuns:

laughing sa ma anunti cand il intreciwinking

| Zoe_6740 a răspuns:

Cica era o blonda care se vopseste bruneta ca sa nu mai faca lumea misto de ea. Intr-o zi se duce la tara sa-si vada rudele. Ajunge in sat, cand tocmai o turma de oi traversa soseaua. Sta ea ce sta si-i vine o idee, spunandu-i ciobanului:
Ea: -Bade, daca gicesc cate oi ai in turma, imi dai una pe degeaba?
Ciobanul: -Da sigur, cocoana!
Ea: -Pai sunt 1999 de oi...
Ciobanul(coplesit): -Intocmai, cocoana(ce destepte-s brunetele astea!), du-te si alegeti una!
Dupa ce-si alege ea oaia, ciobanul ii zice
de-abia stapanindu-si rasul: -Cocoana, daca-ti ghicesc culoarea naturala a parului,
imi dai cainele inapoi?