| pepenerosu a întrebat:

Vreau sa ma ajutati. Mi-am facut id nou de curand si as vrea sa fac schimb de liste cu vechiul meu id, ma rog am multi messul, dar cum pot sa fac schimb de liste? ca sa am toata vechea lista?sad. Raspunsuri serioase doresc, nu banuieli. Multumesc anticipat.happy

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Pai in fereastra de conversatie, dai la nu stiu ce (cre'ca actions) si send my messenger list.

6 răspunsuri:
| RooN a răspuns:

Dai CTRL+Shift+M si alegi noul id de mess apoi pe cine vrei sa trimiti in noul id de messwinking
Succeswinking

| DeMentaa a răspuns:

Daca ai frate sau sora sau un pireten il rogi sa intre pe id tau vechi si tu intri pe id-ul tau nou (dar pe calculatoare diferite)si el o sa iti dea toat lista adica afceti schimb de liste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ctrl+m

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai ctrl-sift-m a legi noul id si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te putem ajuta dai la google si dai acolo yahoo messinger de facut id acolo iti arata mai multe variante si o alegi pe a doua ia vezi iti merge? acolo sigur o sa mearga ca asa mi-am facut si eu id-ul ai inteles bine hai pa te pup pa good bye

| zuzulici a răspuns:

Pai bagi id nou in lista id-ului vechi deschizi fereastra si dai ctrl+shift+m, dupa aceea iti apar id-urile ke le ai si bifezi care vrei sa le trimiti :*:*