| SorinELoo7 a întrebat:

Vreau sa-mi bag 10 € credit pe telefon si am 60 de lei bani cash. Ma pot duce la Cosmote (Germanos) sa-mi transfere acei bani in credit pe telefon? Sau ce alta solutie mai exista in afara de a da banii unui prieten de exemplu si sa-mi transfere el credit? Scuzati-ma ca am gresit categoria, dar nu am gasit una potrivita pentru acesta intrebare!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Incarca la Germanos de banii care ii ai.Este mai simplu.

| mixxjim a răspuns:

Nu ai cum sa pui 10 euro pe telefon, in sensul de euro, banii pe care ii pui sunt lei, echivalentul a 10 euro la cursul de schimb stabilit de Banca Nationala a Romaniei pentru ziua respectiva sau de o alta banca, cea cu care lucreaza firma de la care iti faci incarcarea. Poti merge la Germanos sau la orice alt punct de reincarcare cartele si le spui ca vrei 10 euro si ei iti spun cati lei trebuie sa le dai, undeva in jur de 50 de lei o sa fie.

| AndreiILB a răspuns:

Pote sa iti trimita un prieten daca are abonaamnet sau te duci la germanos si incarci!

| GiGoLoEuRoPeAn a răspuns:

Nu este neaparat sa te duci la germanos te poti duce in orice magazin alimentar/hipermarket/supermarket si ceri o cartela reincarcabila(razuiesti acel cod de pe ea si apelezi la 1234 si introduci codul urmand pasii) cartelele pot fii in variante de:
5 EURO-Pret cu TVA: 27.01 RON 6 EURO-Pret cu TVA: 32.40 RON
10 EURO-Pret cu TVA: 54.01 RON
20 EURO- Pret cu TVA: 108.02 RON
Desigur eu ti-am dat mai multe variante dar poti sa rincarci de la un prieten care are abonament sau prin transfer de credit