anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi fac si eu un acont pe youtube
va rog sa-mi spune-ti si mei cum se fc
am incercat mai multe variante dar fara succes
va multumesc frumos

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ca sa-ti faci cont pe youtube trebuie, mai intai, sa iti faci un cont de Gmail pe Google si aceleasi date le introduci si in contul de pe youtube (nume user@gmail.com si parola introdusa pe contul de Gmail).
Succes!

| DiDi a răspuns:

Intra pe http://www. youtube. com. Sus, in partea dreapta a ecranului, ai " Create Account ", dai click acolo. O sa-ti apara o fisa unde trebuie sa completezi anumite date:

1. Username ( va trebui sa alegi un username care nu a fost inca folosit de niciun utilizator, sa fie unic; altfel nu-ti va merge. )
2. Completezi locatia;
3. Data nasterii, anul si luna;
4. Alegi sexul;
5. Dai click pe " I accept " dupa ce ai bifat, sau nu, casutele.

Dupa ce ai dat click pe " I accept ", o sa-ti apara o fereastra in partea dreapta:
- Your current email adress: completezi cu adresa ta de email;
- Choose a password: adaugi parola dorita;
- Re-eter password: rescrii din noua parola pe care ai ales-o;
- Word Verification: aici va trebui sa scrii corect codul.

Dupa ce ai facut pasii acestia, ai jos " Create New account and Finish ", dai click acolo pentru a-ti face contul.
Dupa ce ai dat click, trebuie sa-ti activezi contul. Cei de la youtube iti vor trimite in mail un link pe care va trebui sa-l accesezi pentru a-ti activa contul. De obicei, codul vine in Spam, dar ca sa fii sigur/a, cauta-l si in Inbox.
Dupa accesare de link, inregistrarea ta e completa si te poti bucura de noul tau cont.

Bafta!:)

| madia a răspuns:

Http://www.youtube.com/create_account?next=%2F

Alege-ti un username care nu este folosit.

| gabitza_6878 a răspuns:

Sus scrie create account, dai click si completezi acolo. dupa ce completezi dai "i accept" si iti mai apare o pagina de completat(e-mail, o parola pentru account si comfirmarea parolei alese)
apoi dai click pe create account and finish
dai sign in, tastezi acolo account-ul si parola si gata
asta-i totwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mmmmmmmmmmm nici eu nu shtyu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nujj

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau o parola si un email adres