| COSMIN01_8510 a întrebat:

Vreau sa-mi schimb componentele de la PC. M-am gandit la un procesor AMD FX-8150, o place video AMD RADEON HD6870 2GB, o placa de baza vreau sami recomandati voi si vreau sami recomandati niste memorii bune si niste collere bune si o sursa pentru asa ceva.As vrea sa ma ajunga pana in 40-42 de milioane. Funda pentru raspunsul cel mai bun.As vrea sa iau de pe pcgarage.ro, daca e bun siteu, daca nu vreau sa-mi recomandati unu.

2 răspunsuri:
| skama18 a răspuns:

E serios pcgarage sau emag.ro. intrebarea mea e k ce faci cu 2 gb video? nu am vazut sau auzit un joc care sa ceara mai mult de 512mb.ia-ti un gata facut cu un procesor de 3, 6.video 1 gb k iti ajunge, 500 gb hdd, 4 gb ram ddr3 si al pretul pe care l-ai specificatin intrebare ii iei si un lcd, led de 32''...succes

| littlelogo a răspuns:

Procesorul si placa video sunt bune. Iti mai trebuie o placa de baza care sa le suporte aici nu prea conteaza, cauta doar sa aiba acelasi socket ca si procesorul. Ramii iarasi nu conteaza, cauta cat mai mari si cat mai ieftini (Kingmax sau Kingston)
Introdu codul voucher-ului PC Garage F7VWWNVD
inainte de finalizarea oricarei comenzi pe www.pcgarage.ro
si obtii imediat o reudcere la produsele din cosul de cumparaturi. ~Voucherul nu expira deci il poti nota pentru a-l avea la indemana la urmatoarea comanda. Spaer sa te ajute :) Bafta la cumparaturi!