Sigur ca este normal sa iti fie inca frica de intuneric la varsta asta
cu timpul vei realiza ca de fapt nu are de ce sa iti fie frica
tu trebuie sa realizezi singura trecerea de la zi la noapte este un fenomen normal si sa te intrebi de ce nu imi este frica ziua cand sunt expusa la multe
noaptea in pat oare ce ti se poate intampla in afara sa dormi si sa visezi
inainte de a te culca inchide ochii si te gandeste la lucruri frumoase si strange in brate un ursuletz dragalas si pufos (nu e nici o rusine ) eu sunt batrana si ursul meu doarme langa mine
Incearca sa stai in intuneric! chiar daca iti e greu, o sa vezi ca daca o sa reusesti sa rezisti 5min o sa fie ok dupa! nu cred ca exista alt remediu
Inca mai crezi povesti cu bau bau si baba cloanta? Ei afla ca nu sunt si ele sunt facute pentru a speria copii! De intuneric ce pot sa zic cam la fel n-ai de ce sa-ti fie frica, doar nu-ti poate face nici un rau! O sa intelegi cand o sa mai cresti!
Da,este.si mie mi-a fost frica de intuneric dar am gasit solutii si frica a diparut.Eu iti recomand sa iti iei o lampa frumoasa(mica) care sa stea aprinsa seara.Cu timpul incearca sa vezi ce se intampla daca o stingi, nu vei mai avea nevoie de ea.Te-ar putea ajuta melodiile relaxante pentru somn(muzica simfonica)si lumanarile parfumate(au un miros relaxant si dau o lumina calda incaperii). Sper ca te-am ajutat. Fundita?
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: