Nu te mai lua dupa ce zic oamenii si du-o la veterinar. Asa era si a mea, putin mai mare decat a ta, si tot asa m-am luat dupa internet ca `e normal, ca asa sunt piscile` si cand am dus-o la veterinar a vazut ca avea febra si un mic virus din cauza ca ei trebuie sa suga de la mama lor pana pe la 2-3 luni. Daca o iei de mica de la mama, nu apuca sa ia tot ce-i trebuie din laptele matern si anume niste anticorpi care sa-i intareasca imunitatea si sa o ajute sa se apere de orice virusi cu care e posibil sa fi intrat in contact pana s-o iei. Deci du-o la veterinar sa o consule si sa-ti recomande eventual ce trebuie luat. Cand sunt mici sunt extrem de jucausi, daca nu se joaca e un semn rau. Am vazut-o pe a mea si cand era bolnavioara si acum sanatoasa. Cand era bolnava dormea sau se cuibarea pe langa mine toata ziua, cum si-a revenit, doarme de 3-4 ori pe zi + noaptea in rest face raliu prin casa.
Avea viermi intestinali, scuze pentru ca ti-am raspuns tarziu, a vomitat i tr-o zi din cauza unui pate prost-calitate, si am aflat ca erau viermi pe jos! Am luat medicamente impotriva viermilor intes si am dezinfectat zona vomitata de 3 ori.
Pai dacă totul e în regulă, ce te face să crezi că ar fi bolnav?
Are vreo problemă? N-ai spus nimic de așa ceva.
Pai nu prea se joacă, mai mult sta la dormit. Ea sta in casa mea uneori.
E apatica, nu se joacă. O am de o zi. Am luat-o de pe strada.
Asteapta sa se acomodeze. Nici tu nu esti prea vorbaret in casa la cineva strain daca nu ai nici o tangenta. Iti trebuie timp de acomodare, asa si ea.
E ceva normal de oarece se dezvolta, e exact ca si bebelasii, cand sunt mici doar mai tot timpul.
De obiciei pisicile sunt lenese, dar din cand in cand se mai joaca, poate este prea mica, eu as spune sa o mai lasi o vreme iar daca continua asa du-o la un veterinar.
Poate ii este greu sa se obisnuiasa. Nu cred ca are o problema. Mai las-o o saptamana sau doua