Nu iti pot spune un pret exact insa e foarte scumpa, de obicei au taxe mari in tot ce implica tva, si in M Britanie daca ai auzit in ultimul timp s-au triplat taxele la scoli/faculati.Am observat ca destul de multi straini vin in Romania pentru a studia o facultate adica e mai ieftin si daca vrei inveti poti, adica eu cred ca totul depinde de ambitia persoanei.Strainii vin la noi pentru a face facultatea pentru ca aici ti se permit mai multe lucruri la practica, poti face disectii pe cadavre (chiar te vei satura) pe cand in alte tari cam rar ai ocazia sa vezi asa ceva, mai ales sa umbli tu personal.Eu zic sa te mai gandesti ca nu se merita sa faci o facultate in sua, incearca la noi in tara pentru ca si de aici poti ajunge un medic bun.Numai bine!
Sunt interesata, asa ca-ti pot da informatiile cele mai utile.In primul rand, nu poti merge la facultatea de medicina direct ci trebuie mai intai sa aplici cu bursa integrala pentru. un colegiu de renume(unde se fac 4 ani si unde trebuie sa iei cele 90 de credite) din SUA, si de abia apoi sa urmezi medicina la o universitate unde mai faci 4 ani costul unui an de studiu fiind de 50 mii de dolari cu conditia sa fii rezident intr-o modalitate sau alta, astfel incat sa poti accesa imprumutul anual.Mai stiu ca rezidenta se obtine dupa 5 ani cunsecutivi in State doar ca ramane acel an in care practic pierzi statutul pe care l-ai dobandit la inceputul colegiului, este vorba de formularul F1. Avocati f. buni ar putea rezolva dar asta presupune multi bani sau casatoria cu un cetatean american.Ideea este sa ai incredere in tine si mult succes, nu te lasa!
anonim_4396 întreabă: