| waXonwaXoff a întrebat:

Vreau sa va cer opinia in legatura cu ceva.
La scoala avem un diriginte, imi place o parte din politica sa, mai ales cum noteaza, cum ia tema, cum da sanse la note mari, nu ii plac lovirile. E ceva de genul "pana la lovire". Sa trec la subiect, el a ales un copil responsabil cu disciplina.Copilul noteaza indisciplinarile si i le prezinta la sfarsit de semestru, si pe baza a ce am facut acolo ne scade puncte la purtare.
Credeti ca unii copii care au sanse sa ajunga la o facultate cat de cat buna, si cu un viitor cat de cat decent sa numai ajunga la o facultate buna din cauza notelor la purtare?
Adica pentru. niste prostioare facute in copilarie sa regretam toata viata ca nu am ajuns la facultate buna.Adica nu zic ca nu trebuie disciplina, cum spunea si el sunt sute de mame gen doamna Popescu, adica "Eeee s-au batut, s-au jucat." Sau "Copilul meu e cel mai cuminte!" dar unele indiscipline sunt chiar banale: "X a baut apa in ore","Fata x s-a uitat sub fusta lui fata y", sau uneori nici nu crede, unii copii au grupuri, se sustin iar pe altii ii baga in fata si ii acuza.Sau pe unii nu-i crede dirigintele.
Ala nu are uniforma.etc,etc.
Sau eu vorbeam pe net si colegii au mintit ca trimiteam filme xxx, i-am injurat pe unii ca ma enervau. Dar nu am trimis asa ceva, poate erau virusi.

etc.

si mai am o intrebare, daca pot sa intreb pe cineva pe net sau daca stiti pe cineva care poate trimite o inspectie sa ma contacteze in privat?

sau pot sa rog pe cineva sa ii trimita o inspectie?

2 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Asta ca un elev sa scrie copiii indisciplinati nu e o solutie buna.Acum vreo doi ani si dirigintele nostru a facut asta si a iesit urat.Copiii sunt prieteni intre ei, se fac favoruri, pe unii ii scrie pe altii nu. Cert e ca nu e solutie buna.
Cat despre viitor, de exemplu, daca ai intr-un an 9 la purtare si vrei sa te faci politist nu vei mai putea, pentru ca trebuie sa ai numai 10 la purtare.Probabil asa este si la alte meserii si pe poate incomoda nota la purtare.

| dada_2571 a răspuns:

Salut Deagle. Am avut si eu o diriginta de genul asta in clasa a 5-a, dar am avut noroc ca s-a pensionat. Seful clasei ne para mereu ca ne stranbam in spatel ei. Cand facea el ceva rau si il spuneam incepea sa planga si nu ne credea nimeni pe noi. Ideea e ca pana la urma un profesor face ce vrea, teorectic avem si noi drepturi, dar practic...