| lungu_7933 a întrebat:

Vreau sa va intreb in spania in scoli in afara ca au vestiare, dulapuri pentru fiecare copil, majorete. Daca au aceste lucruri si fiecare ora o fac in clase diferite? Asa mi-a zis un baiat care are un verisor in Spania. Ce zice-ti sa-l cred?

Răspuns Câştigător
| deejaynice a răspuns:

Pai chiar asa este eu am facut scoala de la varsta de 12 ani pana la 19 in franta si chiar asa este clase diferite pentru mate geo istorie etc ai restaurantin scoala mananci vestiare chestii si etc totul este real ceti zice prietenu tauwinking nu-i ca in Romania fumezi in toaleta ca daca vine profu ii dai si lui una si te scotii laughing ma rog totul despre scolile legate din afara ca spania Germania franta Italia si etc toate au acelasi sitem si ma refer la ce tio zis prietenu tauwinking bft

4 răspunsuri:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Da, este adevărat.
În țările străine așa sunt școlile.
Numai noi nu avem așa ceva. straight face

| Denis470 a răspuns:

Da,crede-l.Pentru ca in orice tara civilizata este asa(doar Romania nu are asa ceva).

| PaulGrozavul a răspuns:

Salut, eu am terminat 4 Eso in Spania în Romania ar fi ceva de genul 12 clase, la scoala mea făceam totul pe laptop și fiecare din clasa avea laptopul sau, avem un mini dulap fiecare și telemele făceam pe stick.

| pisoid3chocolat4 a răspuns:

Pai aici depinde de scoala eu invat in spania si nu sunt dulapuri... dar ne schimbam de clasa dupa fiecare ora in fine depinde si de orarul care il prinzi