| LionelJosh a întrebat:

Vreau si eu idei de nume de baietel va roooog:* dar sa fie mai speciale asa nu Andrei, Alexandru etc. Unchiul meu m-a pus sa aleg nume pentru viitoru meu verisor asa ca vreau sa fie ceva special pentru ca mai are o surioara cu un nume foarte foarte frumos (Layla). Funda:*:*

26 răspunsuri:
| sup3rsstar a răspuns:

Pedobear

| DaKota_9238 a răspuns:

Eduard love struck

| 9089 a răspuns:

Broaien

| 17RauL17 a răspuns:

Elias

| RoXxy a răspuns:

Angelo,Robin,Dennis,Darius.Eu una ador aceste numehappy

| katy92 a răspuns:

Rares, radu,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rares si Edi imi plac foarte mult
sper sa iti placa si tie happy

| pilutzu a răspuns:

Flavius

| VivianKorea a răspuns:

Brad pitt, Alexandru Vadim haha funda?

| Beatricee a răspuns:

Http://www.nume-copii.com/ Aici sunt nume de copii mai speciale se mai gasesc si cele CU ANDREI ETC. dar nu le vei baga in seama sper ca te-am ajutat funda?

| kiNNNder a răspuns:

Derek,Angel,Dany...funda?puppy dog eyes

| mmary a răspuns:

Mie imi place foarte foarte mult numele Ianishappy. Deci...decizia o iei numai tu. Numai bine!happy Aaaa si sa iti traiasca verisorul!happy

| OanaAndreea16 a răspuns:

Fabio. flavius. andy. sebi. lucas. dorian. eduard. robert. alin. crian [ puternic ]. catalin.

Funda? :-s

| littleladybug a răspuns:

David, Eduard, Eryc, Thomas, Filip, Christian, Luca, Mihnea, Theodor, Yanis...cam astea sunt cele care imi plac miewinking sper ca teám ajutatwinking

| Ramonaaaa a răspuns:

Teodor,Eduard,Tomas,Santos,Alberto,Albert,Cristian,Felipe,Guido,Mateo,Hugo,Stefan,Johny,Kevin,Leonard,Nicolas,Orlando,Teo,Toni,Giovanni,Franco,Leon,Robert,Alfonso,Flavian.

| Crystynyk1 a răspuns:

Antonio(imi place mult)Rares; Bryan; Cristopher; Jake; Jameson; Silviu; Richardo; Sebastiaan;

| deny a răspuns:

Hmm...daca asa avea un baiat las numi cred. ozzy? sau jack sau.suna frumos Seether sau eduard ori... diesel?laughing
sper ca te-am ajutatbig grin
papa

| DaNNNiii a răspuns:

Paul sau Dani

| ravanoos a răspuns:

Ei ma cam indoiesc ca Layla e un nume frumos dar cum zici tu. Yonatan,Razvan, Tiberiu, Luca, Theodor

| Hypathia a răspuns:

Ruben!

| Ivanaaa a răspuns:

Denis,Jacob,Romeo,Lucahappy

| Bulinaaaaa a răspuns:

Edi,
Petru,
Matei
Luca

| Kazumy a răspuns:

Armand,Alfonso,Miguel,Carlos,Casian,Zsolt(Jolt)

| WaZZuPP a răspuns:

Cesar(nu Cezar), Martin, Lorenzo.

| Ramonaaaa a răspuns:

.sau Santos :X:X:X
Acum mi-a venit ideea asta.

| tarancamelia a răspuns:

Edward sau cesar:X:X:X