| Bianka98 a întrebat:

Vreau si eu infoOrmatii despree vampirii:-s:* Dau fundita:X pentru cele mai bunalove struckx

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Vampirii nu exista ...the end!

| PinkDea a răspuns:

-sunt mituri
-sunt nemuritori (nu imbatranesc)
-au abilitati supranaturale
-se hranesc cu sangele oamenilor
-au viteza si putere supranaturala

| BMA a răspuns:

Vampirii sunt foarte usor de gasit

te lovesti de ei de fiecare daca cand mergi al mall, cumparaturi
nr lor e egal cu nr fetelor virgine peste 15 ani
sug sange.nu prea mai stiu...restu ai aflat de la ceilalti

| Birjaru a răspuns:

Nu exista

| SkyZ0 a răspuns:

Sunt niste mituri despre care se zice ca se hraneau cu sange de om big grin

| dany7300 a răspuns:

Sa stii ca vampirii sunt nemuritori.sug sange. nu dorm niciodata si sunt rapizi ca "fulgerul".ce stiu din carti si filme. funda happy

| Maria_6260 a răspuns:

N-ai auzith de googlelaughing?

| ady98adrian a răspuns:

Miturile cu vampiri exista de secole, vampirii erau niste demoni sau creaturi ale iadului care se hraneau hranindu-se cu sange. In Evul Mediu lumea era intr-o panica datorita acestor creaturi care de fapt nu sunt adevarate. Ca sa se apere oamenii se foloseau de obiecte si plante, de exemplu: o cruce, usturoi, verbina, tepuse din lemn sause mai foloseau de foc. Iar pentru a identifica un vampir oamenii spuneau ca aceasta creatura nu poate umbla in lumina soarelui sau nu se vedeau in oglinda. Dupa acest mit oamenii au facut filme, carti si chiar si melodii. Cele mai bine detaliate filme sau seriale despre vampiri este The Vampire Diaries, Twilight, True Blood etc., iar carti sunt foarte multe despre ei ( vampirii) cum ar fi The Vampire Diaries ( dupa aceste carti este facut si serialul cu ascelasi nume ) de L.J. Smith, Twilight ( celebrul film este facut dupa aceste romane) de Stephenie Meyer, etc. Se mai spunea ca uciderea lor se poate face cu o tepusa de lemn sau foc. Eu ti-am spun din ce stiam eu happy dar daca vrei mai multe detalii despre vampiri intra pe wikipedia si acolo vei gasi mult mai multe informatii despre ei.winking

| mihaela2509 a răspuns:

Intra pe google si afli mult mai multe informatii care le vrei tu