Poi...
Eu am vazut multe filme de acest fel, dar sa vedem cateva mai speciale:
If only- e un film la care daca nu plangi inseamna ca nu ai nici pic de inima. Il recomand oricui vrea sa planga putin!
A walk to remember- este un film impresionant. Cred ca l-am vazut de zeci de ori si de fiecare data mi-au curs cateva lacrimi. Nu poti fi impartiala in fata unei morti atat de infantila.
Vesnicul Twilight-pe care ti-l recomand daca nu l-ai vazut. Merita macar prima parte-e cea care imi place cel mai mult!
Daca prin vreo minune nu ai vazut Titanic atunci nu ezita si urmarestel. Nu o sa te dezamageasca!
The notebook este un film foarte emotionant. O poveste cu un sfarsit foarte trist dar si romantic.
Sweet november va fi si la TV pe acasa parca. E un film foarte frumos si merita vizionat.
De asemenea iti mai recomand si:
Dear john
Letters to Juliet
Ps:I love you
Remember me
si My sassy girl.
Pe toate le-am vazut si iti pot spune ca merita vazute daca estin amator/toare a genului!
Bună.
Să mă facă să plâng?
Doamne ferește! Sunt filme, eu am plâns și plâng după mama care nu o mai am nu după niște imagini.
Pa, pa.
A. I. Artificial Intelligence. E din 2001. Nu m-a făcut să plâng dar m-a impresionat destul de mult la vremea respectivă. E în regia lui Spielberg dar se vede din plin contribuţia lui Kubrik.
Remember me, titanic, unu cu o gorila care a salvat un baietel dintr-o roata in flacari...
Cateva filme care m`au facut sa vars cateva lacrimi:
The little secrets
A walk to remember
The curious case of Benjamin Button
Edward scissorhands
Titanic
Lantul amintirilor
Tb sa vezi Koizora(Sky of love). Mie mi se pare mai emotionanta drama, dar exista si film.Aici poti sa te uiti online si cu subtitrare in engleza:http://www.dramacrazy.net/japanese-drama/koizora/
Am uitat sa-ti zic ca e cu actori japonezi si se vorbeste in japoneza :D Chiar merita!
Eu iti recomand filmele indiene.pe mine una de cate ori ma uitam la filme ma faceau sa plang sunt foarte frumoase si impresionate.iti dau un nume de un film. jaan e mann e super
Pai. Un film impresionant (din punctul meu de vedere) ar fi 'A Walk To Remember'. Eu am plans si desii l-am vazut de peste 15 ori nu ma mai satur de el. Sper sa iti placa.
Pai filmul care m-a facut sa plang cel mai mult a fost Hachiko:a dog story, au mai urmat The Notebook, My sister's keeper, Titanic, A walk to remember si December Boys.
Trebuie sa vezi neaparat "Simon Birch", e un film mai vechi, dar cu o poveste foarte impresionanta!
Playfull Kiss e o drama koreeana amuzanta si romantica ...pe vikii o ai subtitrata in romana daca vrei sa o vizionezi
Lantul amintirilor - nu l-am privit niciodata dar din cate am auzit este vechi dar impresionant
Bafta
Este la sfarsitul videoclipului :(( http://www.youtube.com/watch?v=bkan9PhUKmU
geany_9157 întreabă:
mirea25 întreabă:
catalin542000 întreabă: