Nu exista asa ceva, scuze fata dar ori te-ai prostit singura, auto-sugestie/ efectul placebo, ori este ceva demonic, gandeste-te bine ce faci.
Frate ce... sunteti. Daca voi nu credeti asta nu inseamna ca nu exista, sau daca nu va iesit din prima asta nu inseamna ca nu o sa va iasa.Eu am incercat cu telechinezia si e chiar foarte tare,pot misca lucrurile cand vreau, dar eu nu am zis dupa o incercare,, nu pot'' sau,, nu exista asa ceva, de ce ma chinui?'' mie mi-a luat 4 luni(nu am lucrat nonstop la asta) si abia atunci am vazut ca se poate, m-am documentat despre mai multe si chiar a mers.La inceput trebuie sa incerci cu ceva usor,exemplu:un creion care nu are laturi drepte sau o hartie indoita in triunghiuri(nu pot explica cum). Daca incerci cu hartia trebuie sa o pui pe ceva,iar dupa trebuie sa inchizi ochii si sa iti eliberzi mintea,ca si cum ai medita,iti ti mana asupra hartiei si o sa incepi sa simti o energie,energia produsa. Dupa ce o sa simti ca energia parca se mareste poti sa deschizi ochii dar sa fi la fel ca la inceput, calma, gandindu-te doar la hartie, sa nu iti schimbi starea, orice ar fi.Desigur,e posibil sa nu iti iasa din prima, trebuie sa exersezi asta cel putin 30minute pe zi. Dupa ceva timp o sa te obisnuiesti si o sa poti face hartia sa se miste oricand vrei,dar nu trebuie sa renunti,poate dura foarte mult pana iti intra in mana,dar daca ai vointa o sa reusesti. Sper ca te-am ajutat, iar ceilalti nu o mai faceti dusa, daca n credeti nu inseamna ca nu exista.
P.S Desigur, corpul uman (depinde) poate avea o atractie care daca ai avea suplimentara ai putea face mai usor, dar ar fi mai greu de controlat.