| Anastasia39 a întrebat:

Vreau si eu un status interesant si rar intilnit!

Răspuns Câştigător
| Omulfaranume a răspuns:

psihologul mi-a spus ca sunt nebun, vocile din cap insa imi spun ca nu e adevarat
sau
Nu te baga in lumea drogurilor, suntem si asa destul de multi
sau

Einstein a murit, Newton a murit, Nobel a murit, si nici eu nu ma simt prea bine...
sau
Barbatii ar spune mai putine minciuni daca femeile ar pune mai putine intrebari.
Nu sunt grosolane i doar amuzante

4 răspunsuri:
| LondoneseCat a răspuns:

Poti sa iti pui la status : "idle for... minutes"
sausausau "imvisible for everyone "
laughing)) fundita?:*:*

| emma_3169 a răspuns:

Eu de obicei imi iau statusurile din melodii.De exempu: "Si poate iti dau totul peste cap
Ca poate fac doar lucruri care imi plac" / "Le tine pe restul` la distanta,
Stie ca n-are ce cauta pe langa vreo zdreanta" / "Parerea ei conteaza, doar e cea mai buna pretena a ta
De fapt, esti tu prea naiva ca e cea mai rea!". Sper ca ti'am fost de folos:*

| Rebe97 a răspuns:

Nu iubi un blond ca'i tont, iubeste un brunet ca e mai destept
Dance like nobody`s watching,sing like nobody`s listening,love like you never been hurt,live like is haven on earth.
Danseaza ca si cum nimeni nu s-ar uita,canta ca si cum nimeni nu ar asculta, iubeste ca si cum niciodata nu vei fi ranit, traieste ca si cum ar fi raiul pe pamant.

| Andreea_8316 a răspuns:

•Nu mi-e dor de tine, să stii. Îmi lipseşte doar cel care credeam că eşti!:]

Calcă-i în picioare...Arată-le că nu te doare... Spune-le în faţă tot

:*Sa spui ca s-a terminat asa de repede, ti se pare asa greu! love struck

Promit că într`o zi o să te uit.

•Ştii. Speranţa moare ultima!

♥ N‘ai să mai găseşti una ca mine. N‘am să mai iubesc unul ca tine. Din mintea mea te‘am şters deja. Degeaba încerci să schimbi ceva te doare: Rămâi doar o eroare.; D

Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi "

M-am schimbat si pot visa acum. :-x Nu mai vreau sa cer.batting eyelashes Voi obtzine oricum! smug