| INCREDIBILus a întrebat:

Windows 7. Sunt foarte multumit de el, dar am o problema. Nu stiu de ce peste o jumatate de ora(fix, chiar am cronometrat) de cand imi setez o imagine fond pe ecran, m-i se face ecranul negru si trebuie sa schimb din nou imaginea... Ce ar trebui sa fac ca atunci cand imi pun o imagine sa nu m-i se mai schimbe peste 30 de minute cu acest negru?

Răspuns Câştigător
| bcalex96 a răspuns:

Salut! Daca iti apare ecranul negru si in dreapta jos o stea albastra cu Genuine inseamna ca ti-a expirat licenta la windows.Sa scapi de ea cauti pe net Remove-WAT il instalezi si gata iti poti pune din nou imagine de fundal. Uite aici un exemplu http://www.youtube.com/watch?v=ixG3_l70NmM

5 răspunsuri:
| Klaudiu214 a răspuns:

Tia expirat licenta de la windows il poti activa cu windows loader bafta

| Tau_Rebelul_1990 a răspuns:

Pai poate ai setat aiurea la imagina de fundal..sa ti se schimbe dupa 30 de minute..intra in setari si verifica acolo.dai sa nu se schimbe imaginea singura.

| amorezul17 a răspuns:

Scrie pe google windows 7 activator.Am avut si eu windows 7 si acceasi problema. Numai bine.

| Ktpu a răspuns:

Sa inteleg ca in partea de jos stanga apare si Windows Genuite, oricum problema e ca windowsul nu e licentiat, poti incerca sa il instalezi din nou si sa ai grija sa nu fie bifata optiunea de update automat, dar nu garantez, sau in momentul de fata sa i bagi cd chey la windows si se rezolva problema

| marius1116 a răspuns:

Descarca removewat windows 7 instalezi programul (dureaza mai putin de 2 min) apoi dai restart si nu o sa mai ai problemewinking