Da daca ar face schemele ar muri muri doamne fereste.Sunt antrenati si au un microfon mic la urche si niste oameni le spune ce manevre sa faca.Am vazut la un You can see me ca Cena dadea cu pumnul pe langa capul lui Miz si lui Batista in alt meci si pe ei ii durea adica se prefaceau ca ii doare.Sau am vazut la un meci cu Randy Orton vs Rey Misteryo cand Randy a pus mana lui Mysterio pe scara de metal si a sarit pe treapta unde nu era mana lui Rey si Rey se prefacea ca il doare.Deci WWE si Wrestlingul e fals funda?
Raspuns anonim ultimu cati ani ai ma sa te credem sa stii ca Wrestlingul este doar in america si undertaker nu ti-a zis tie ma cum te-a lut numai pe tine avea ce alege si vorbeste si alta limba engleza nu romana ma.Deci nu te credem cititi ce am scris mai sus. Da daca ar face schemele ar muri muri doamne fereste.Sunt antrenati si au un microfon mic la urche si niste oameni le spune ce manevre sa faca.Am vazut la un You can see me ca Cena dadea cu pumnul pe langa capul lui Miz si lui Batista in alt meci si pe ei ii durea adica se prefaceau ca ii doare.Sau am vazut la un meci cu Randy Orton vs Rey Misteryo cand Randy a pus mana lui Mysterio pe scara de metal si a sarit pe treapta unde nu era mana lui Rey si Rey se prefacea ca il doare.Deci WWE si Wrestlingul e fals.funda?
Nu tot wrestlingul e prefacatorie dar cel mai mult din el este si se observa foarte greu. Utate pe youtube la wwe fake moments.
Nu este mereu prefacatorie...k cand jeff hardy face swanton bomb-u se vede k kade si nu-i nimic pe jos, deci nu e mereu prefacatorie
Evident. Pe you tube am vazut cum reusesc sa faca miscarile. Deci, wrestling-ul clar e o prefacatorie
Da e prefacatorie dar in anul 1970 pana la anul 2006 nu a fost prefacatorie a si DOVADA! pe atunc a fost ERA ATITUDE adica 18+ din 2007 este ERA PG (acordul parintilor) dar tot daca este prefacatorie mie imi place! ma distrez vazind Wwe sau Tna dar daca nu prei prefacatorie uitete la CWA