Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Salut TPU! Aveți idee cum pot accesa dark web? Va rog, doar răspunsuri relevante, dacă se poate. Mulțumesc anticipat! Dau FUUUNDA
Salut, TPU! Este legal pentru un minor sa achizitioneze un card cadou de steam? Azi am vrut sa cumpar unul si femeia de la casa mi- a spus ca am nevoie de insotitor sau sa am 18 ani. Vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare merge fortnite și câte fps- uri are pe el de ep calculatorul acesta este:Sistem Desktop PRO Gaming GTX - Intel QuadCore® I7- 4770 Max Turbo Frequency 3. 90Ghz, 16 GB RAM, 480...? (mai mult)
Bună seara am doua comenzi și una vreau să o anulez pe iPon. Va rog sa mă ajutați urgent
Salut TPU! Am o problema la un volan de gaming mai exact acest model: Volan Esperanza, Pentru Pc/PS3, Interfata USB, Rotire 270 grade, Negru/Verde care se gaseste pe eMAG.Problema la el este pedala...? (mai mult)
Bună TPU, aș dori să știu de la cei care folosesc aplicația DUOLINGO, dacă știu cum e cu acele 2 planuri (abonamente), cel individual și familial. Eu vreau să îl folosesc pe cel individual...? (mai mult)
Ce joc să-mi mai iau de pe eneba până in 50 ron? În afara de GTA? Că nu știu ce sa mai joc
Va plac jocurile de tip simulatoare sportive? Mie imi place să fiu antrenor/manager în jocurile de tip simulator de manager de fotbal.Joc ManagerZone și am echipa FC Alinborger. Ce alte jocuri faine...? (mai mult)
Salut TPU! Cum pot să mă înscriu la un turneu pe free fire? Vă rog seriozitate
Bună. Mi- am achizitionat si eu un telefon iphone 8. Am appstore trebuie sa cumpar aplicatiile... intrebarea este aplicatia se plateste o singura data sau luna de luna? Dau funda. Mai sunt si aplicatii...? (mai mult)
Bună, știe cineva unde sau cu cine trebuie sa vorbesc, nu știu ce s- a întâmplat.am intrat la Superbet si la Cassino si nu mai am voie să intru, țin să precizez că eu nu mi- am dat autoexcludere...? (mai mult)
Am fost azi la mega, voiam sa- mi pun bani pe paysafe, dar acum poti numa cu pinul cardului cica, se mai pot baga bani si altfel? Sau am neaparat nevoie de un card? Si daca am nevoie de un card, de...? (mai mult)
Bună! Întrebarea este pentru cei care au prins vloggerii de la început din România. Era o tipa controversată care făcea ce am putea numi astăzi dailyvlog prin anii 2005- 2009 să zic. Dacă țin...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare pentru jucătorii de Castle Cats. Eventurile se întâmplă după sau în timpul main story-ului?
Cum se joaca EA FC? Că nu am mai jucat de mult timp FIFA și eu eram obișnuit cu butoanele de la FIFA 07- Fifa 10. Și eu de obicei joc managere de fotbal gen ManagerZone( Am echipa FC Alinborger...? (mai mult)
Salutare, am în prezent un laptop de gaming de la msi procesor i5 placa video 3050 ecran 144hz etc. Am cumpărat un monitor de 240hz curbat de la Samsung mai exact Odyseey g7. Am ajuns acasă l- am...? (mai mult)
Salutare. Am inceput de o perioada sa fac stream pe Youtube / twich insa de fiecare data se aude un bazait in audio. si nu inteleg de ce. Am incercat sa folosesc streamlabs dar la fel. si nu inteleg...? (mai mult)
Am un pc achizitionat de la altex in urma cu o zi, coolerul din carcasa a inceput sa scoata zgomote si are un pic de joc. Trebuie sa duc pc ul in magazin pentru a fi schimbat coolerul sau ii pot face ...? (mai mult)
Salutare, mai exista vreun server de Metin2 pvm mediu cu lvl max 99 cum era metin2fun sau metin2x? Fara alchimie, fara esarfe, fara pokemoni, ceva simplu si frumos.
Salutare, cum intru în in gazda pe tik tok și să fiu o fantomă să mă auda doar cei care sunt în gazdă, chatul nu?
Bună TPU! Cine mă poate ajuta cu un sfat? Cer acest sfat celor care descurc cu pc uri. Acum câteva luni mi- am instalat windows 11 pc ( înainte aveam windows 10 pro și setările îmi cereau să- i...? (mai mult)
Am cumpărat de pe eneba FIFA points, am primit o cheie de acces și nu știu unde ar trebui introdusă, deoarece e diferită de cea de game pass care are 25 de caractere, asta are doar 16, mă poate...? (mai mult)
Caut partenera de fortinite nu conteaza vârsta
Ce joc simulator de autobuze sau microbuze ușor și relaxant îmi recomandați?
Cel mai bun discord de GAMING https://discord.com/invite/republicofgamersromania #PathOfExile2 #PhatOfExile #Games #Bild #Romania #Jocuri #Comunitate #Community #Grup
Buna TPU. Am un telefon oppo la care i am uitat modelul si nu vreau sa- i dau resetare din fabrica pentru ca am foarte multe poze, mesaje, date etc pe telefon. Oare stiti ceva metoda sa il pot debloca...? (mai mult)
Întrebare cum fumez sau stau razamat de perete pe fivem?
Salutare baietii... am si eu o intrebare. legata ce cs2 eu am medalia de 2024 si e verde..adica am facut de doua ori rank 40 anul acesta. acum sunt din nou la 40 si nu as vrea ca medalia sa se faca albastra....? (mai mult)
Nu vreau să vorbesc în apeluri online cu camera. Cum procedez?
Salut, am o placa de baza msi a320m pro vd/s si mi-am cumparat un ryzen 5 5500 si cand il pun pe placa mi se aprinde beculetul alb de la cpu, ce trebuie sa fac?
Dacă mi-am pierdut toate hărțile de pe contul de Minecraft le mai pot recapata?
Sugestii pentru jocuri online doar pe site cu mistere și puzzle-uri cu câștiguri în bani.
Salutare, am o problema cu pc- ul si chiar nu am nici cea mai mica idee care ar putea fi cauza, deci de cateva zile a inceput sa mearga foarte prost in sensul ca am fps uri ft mici in majoritatea jocurilor...? (mai mult)
Care este mai puternic, Pentium Dual-Core E2180 2.00GHZ sau Intel 2Duo E4500 2.20GHZ?
Buna TPU, vreau sa imi fac un pc cu un procesor i5 14400f si cu un rtx 4060. intrebarea mea este, merge sa pun rami ddr 5 5600mhz? deoarece pe pc garage scrie la frecventa rami DDR4 3200 MHz DDR5 4800...? (mai mult)
Am un Asus tuf 144 Hz 18 GB ram și fortnite ul îmi merge în foarte mare lag. În lobby îmi merge bine dar când întru în bâtele royale îmi merge în lag. Știe cineva de la ce e va rooog
Bună, am un pc Asus și începuse sa îmi meargă greu, am vrut sa ii dau un restart pc sa șterg tot din el și eroare și de atunci îmi moare pc, am început sa reinstalez windows 10pro și în ...? (mai mult)
Salut, am o problemă cu PC- ul meu, merge foarte greu, nu joc multe jocuri doar cs2 dupa 40 minute de joc se stinge si se aprinde automat pc- ul. Am un procesor i3- 10100F, 16GB de RAM DDR4 și o ...? (mai mult)
Salut,am o placa video Nitro plus RX 580 4 GB DDR5 și o sursa de 650w,vreau sa achiziționeze o placa de baza și un procesor, mă puteți ajuta cu ceva recomandări? Mulțumesc anticipat!
Mi- am făcut o carieră de Cb pe Ea Fc 25, dar obiectivele sunt mult prea greu de realizat. îmi spune sa fac 200 sliding tackles. Trebuie neapărat sa completez toate obiectivele pentru a mă transfera...? (mai mult)
Poți munci pe fiverr de pe un simplu telefon?
Salut.Am vrut sa retrag niste bani dintr- un cont nou de betano.Problema este ca inainte sa verific contul, deja mi- a luat banii din cont castigati.Contul si tot am verificar dupa.O sa mai primesc banii...? (mai mult)
Cât timp durează să ți baje dacă ța donat cine pe roblox
Buna, cum pot sa schimb direct arma pe cutit sau pistol direct de pe tastele 1, 2 sau 3 cutit, fara sa mai apas click stanga de pe mouse? ma refer aici la counter strike 1.6. adica sa apas direct ...? (mai mult)
Salut am și eu o problema sa ma ajute cineva în legătură cu jocul free fire, nu mi se mai deschide jocu intru și rămâne blocat îmi arata ca se incarca și nu se întâmplă nimic și am resetat...? (mai mult)
Cate ore trebuie sa ai pe CS2 sa te poti juca faceit?
Salut! Am și eu o întrebare, cum pot scoate un ling de Facebook de pe call of duty? L-am șters din Facebook dar tot apare pe joc
Salut! Am și eu o întrebare, cum pot șterge linkul de Facebook de pe call of duty? L-am șters din Facebook dar degeaba când mă loghez pe cont cu google tot arată Facebook
In WItcher 3 am trecut de partea aia cand o gaseste Gerald Pe Ciri si fuge cu ea la Kaer Morhen dupa care vine The Wild Hunt dupa ea si acum trebuie sa se duca Yennefer cu Triss sa le gaseasca pe tipele...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie ce mouse este foarte bun de pvp minecraft\bridging?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!