| Aly_Alynutzu_1994 a întrebat:

1)Ai voie sa folosesti /cad in scopuri personale?
a)Daca vreau sa-mi vand masina, pot sa folosesc.
b)Nu, doar daca detin o companie si vreau s-o promovez.
c)Da, daca nu am alte alternative.
2.Care dintre urmatoarele zone sunt considerate zone publice pe server?
a.Zona primariei, zona sectiilor de politie, zona spitalelor, zona aeroporturilor, zona bancilor, zona cladirilor/institutiilor publice
b. Zona primariei, zona sectiilor de politie, zona spitalelor, zona aeroporturilor, zona locurilor de pescuit, zona bancilor, zona cladirilor/institutiilor publice
d. Zona sectiilor de politie si zona bancilor.
3.Ce este bunny hop-ul? Este acesta permis pe server?
a.Reprezinta utilizarea tastei de sarit intr-un mod repetat, cu scopul de a te deplasa mai repede. Nu este permis pe server.
b.Reprezinta utilizarea tastei de sarit cu scopul de a imita alergarea in diverse situatii de roleplay. Este permis pe server.
c.Reprezinta utilizarea tastei de sarit intr-un mod repetat, cu scopul de a te deplasa mai repede. Este permis pe server.
4.Care dintre urmatoarele anunturi este corect?
a./ad Vand plante etnobotanice, 500$ 10 grame de Marijuana si altele la numarul afisat.
b./cad Clubul Pig Pen din cartierul East Los Santos va asteapta cu bautura proaspata, concerte si multe alte surprize intre orele 20:00 si 01:00
c./cad Il rog pe jucatorul cu ID 71 sa-si deblocheze PM-ul pentru a-l putea contacta
5.Esti soferul unei masini, circuli regulamentar si un alt sofer pierde controlul masinii sale izbindu-se de masina ta. Cum procedezi?
a.Fac roleplay in functie de gravitatea accidentului, atat eu cat si celalalt sofer.
b.Astept ca celalalt sofer sa faca roleplay, pentru ca el a provocat accidentul si el este obligat sa roleze iar eu sa raspund daca este necesar.
c.Cobor repede din masina si verific daca celalalt sofer este ranit iar apoi ii solicit banii pentru reparatia masinii.
6.Care dintre urmatoarele situatii ar fi realizata incorect?
a.Sa fac roleplay ca imping singur o masina, pe o distanta lunga, cu scopul de a ajunge cu ea la un service auto.
b.Sa fac roleplay de cersetor in fata garii, unde sunt multe persoane.
c.Sa fac roleplay ca leg pe cineva si il arunc in ocean iar apoi sa plec.
7.Ai voie sa ignori chat-ul OOC intr-o actiune roleplay?
a.Da, ai voie sa ignori chat-ul OOC intr-o actiune roleplay.
b.Da, ai voie sa ignori chat-ul OOC intr-o actiune roleplay insa in cazul in care un admin iti cere anumite detalii pe acel chat trebuie sa-i raspunzi neaparat.
c.Nu, ca poate tu faci non-rp si eu sunt un mare roleplayer si vorbesc pe /b.
8.Care este metoda corecta pentru a obtine ajutorul unui administrator in joc?
a.Folosesc comanda /re.
b.Ii trimit un PM.
c.Folosesc comanda /report.
9. Daca esti impuscat prin roleplay de catre cineva, dar inca mai ai HP (nu ai intrat in deathtimer), ce faci?
a.Cad pe jos si fac RP-ul necesar situatiei.
b.Fug spre spital.
3.Imi scot arma si incepem sa ne impuscam.
10.Un jucator a sunat la politie cum ca ai avea arma asupra ta si esti agresiv. Politia ajunge intr-un numar foarte mare, care este cea mai corecta actiune pe care urmeaza sa o faci?
a.Fug inainte in zig zag si sar pentru a ma deplasa mai repede, poate scap de politie
b.Las arma jos si ma las prins sau incerc sa fug, intr-o maniera roleplay
c.Dau un bind pentru roleplay, scot arma si incep sa trag in toti politistii deoarece am facut roleplay cand am scos-o