Deci am avut contul de epic games ul unui prieten sa joc fiveM ca atunci nu avea gta pe contul meu de epic games dar mi am luat si eu gta si acum am acelasi id cu el pe toate serverele de fiveM si nu merge...? (mai mult)
Ce pc îmi recomandați pentru gaming/producție muzicala (max 5000 RON)?
Mi-am cumpărat gta 5 de pe eneba pentru Xbox și nu pot sa joc online, cică nu am nu știu ce permisiune
Salut(pentru cine cunoaste mapa, , promods" pentru euro truck), in unele zone din Germania si nu numai, imi da crash.Tin sa precizez ca nu mai am alte moduri de harta adaugate peste ea. Vreau sa stiu ...? (mai mult)
Baieti am aceasta teorie a conspirati ca altex si media galaxy sunt de fapt aceeasi firma insa sub nume diferite. Prea multe asemanari si prea putine deosebiri site- ul de black friday este acelasi si ...? (mai mult)
Am si eu o problema cu gta san andreas, nu se aude vocea personajelor, insa uneori se aude asa cateva cuvinte odata la 2, 3 misiuni, ce ii pot face? este pe stereo, din setari si la sfx si radio ...? (mai mult)
Dc nu ma lasă să întru pe un server de samp, îmi da crash incontinu
Dc cand vreau sa intru pe un server de samp imi da crash
Salut TPU! De ceva vreme am de gând să îmi achiziționez un PC de GAMING de până în 1.750 lei. Dar nu știu ce site este de încredere si care nu. Am vrut să i au de pe eMAG dar am vazut ca multa...? (mai mult)
Merge Gta 5 pe laptop cu AMD Ryzen 4800h și Windows 10?
Nu mai pot vizualiza comentariile pe live urile de pe insta, cum pot rezolva?
A fost acu câțiva ani un joc cu curse de mașini care avea numele din 2 cuvinte care începeau cu m și știu ca era varianta 2 a acelui joc dar nu îmi amintesc numele, știe careva?
Buna ziua. De curand mi- am achizitionat un abonament de telegon nou, de al carui numar am nevoie pentru crearea unei adrese noi de email. Problema este ca la crearea adresei de email am primit mesajul...? (mai mult)
As dori sa imi dau un upgrade la pc. Cel actual este raptor 5 de acum 4- 5 ani de pe pc garage https://www.pcgarage.ro/sisteme- pc- garage/pc- garage/gaming- raptor5- intel- i5- 7400- 3ghz- kaby- lake-...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să-mi iau un PC cu 1TB SSD memorie. Când instalez Windows-ul îl pot împărți în partiția C și D sau mai trebuie sa mai iau un hard-disk?
Legat de jocul Fishing Clash... Care este scopul jetoanelor? Vă mulțumesc anticipat
Buna. Am jucat la pacanele online si am facut platile cu cardul. Aveti idee daca am de platit ceva la taxe si impozite daca nu am castigat/ retras nimic?
PC ul meu se aprinde dar nu alimentează mouseul și tastatura și nu apare nimic pe monitor.
Bună, deci va rog sa ma ajutati! Am un cont de roblox de cand aveam 9- 10 ani, acum am 13 ani si din pacate cand aveam 10 ani, l- am dat cuiva si a pus un alt email, uitati video... https://www.tiktok.com/@_nxscastravete_/video/6913960768031575302?lang=ro-...? (mai mult)
Cine se joacă brawl stars?
Buna, caut un joc dar i- am uitat numele.Erai aruncat in spatiu de un gigant si trebuia sa apesi de fiecare data cand te rentorceai pe pamant ca sa nu pierzi scorul pe care il faceai.Stie cineva? Ofer...? (mai mult)
Salut! Ce jocuri imi recomandati pana in 0.13$ pe steam?
Salut! Am o problema cu Gta V pe Ps3, la misiunea aia de la inceput cu Franklin si Lamar cand furi masinile alea doua are glitch, gen pleaca Lamar fara masina si imi da crash si cand nu se intampla asa...? (mai mult)
Buna,cum pot juca jocuri pentru care am nevoie de Adobe flash player ținând cont ca nu mai e valabil? Stiți vreun convertor sau vreun hack? Dau funda
Cum rezolv problema cu al doilea buton de la misiunea restore power to the bunker door din Horizon Zero Down? Cred ca e bug. Nu se impinge https://prnt.sc/1xcyr6f
Salut. Dacă este cineva mai priceput pentru platforma Steam va rog ajutați- mă. Am o problema de vreo 2 zile. Când doresc sa- mi actualizez un joc nu merge. Adică arat ca s- a actualizat cu totul ...? (mai mult)
Salut baieti, incerc sa gasesc un joc pe care- l jucam impreuna cu parintii mei pe primul meu calculator, jocul l- am jucat printre anii 2007- 2013. Incerc sa va explic cat de mult pot in detalii ca ...? (mai mult)
Salut! Am un laptop msi, i5 10400h, gtx 1650 4gb max- q, 8gb ram, am incercat sa rulez GTA 5 care merge ingrozitor pe orice fel de setari.Am observat ca acelasi model de laptop scoate fps- uri ok pe...? (mai mult)
Buna, vouă va merge google chrome de pe i 7? Eu tot intru pe site- ul firmei și cel pentru clienți și mi se blochează, oare de ce? Mentionez ca am dezinstalat și am instalat din nou, am șters ...? (mai mult)
Ce jocuri ceva mai noi pentru pc îmi recomandați?
Pentru cei pasionați de Gaming pe PS 4. Care sunt în momentul actual cele mai tari jocuri pentru PS4 PRO!?
Ce poți să mai faci in jocul NationStates in afara de răspuns la problemele zilnice și votul în WA? Națiunea mea se numește Avalohia.
Need for Speed Undercover e misto ca as vrea sa il cumpar pentru PS3, gen l-a jucat cineva?
Ce parere aveti despre GTA THE DEFINITIVE EDITION? Credeti ca o sa apara si pe telefon?
Buna! Am Fifa 21 achizitionata de pe Origin si intampin o problema de vreo cateva zile. Cand incerc sa intru in modul de cariera si sa joc, mi se inverseaza comenzile tastaturii desi in setari apar cum...? (mai mult)
Sper sa fie cineva care joaca (metro exodus) cum reusiti sa mentineti sigiliul mai usor fara sa va detecteze defel? Un truc ceva pentru a ataca mai usor zombie? Artiom poate sa foloseasca cutitul pentru...? (mai mult)
Salut, am o volan myria mg7400 și atunci când trag de volan volanul din joc nu se mișcă la fel ca cel din realitate, dacă trag foarte puțin cel din joc își face rotirea completă, nu știu ce...? (mai mult)
As dori sa stiu dacă acest laptop este bun de gaming, nu de jocuri foarte înalte, jocuri gen :beamng, my summer car, samp, gta 5, etc. https://www.emag.ro/laptop- hp- 15s- fq1066nq- cu- procesor-...? (mai mult)
Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu o părere? Am o consola Xbox one s care se încălzește dupa câteva ore, eu am cumpărat un cooler pentru laptop cu 5 ventilatoare și am pus consola pe el, întrebarea...? (mai mult)
Ce joc cu autobuze merita jucat pe telefon de pe Magazin Play? Sa se vadă și interiorul autobuzului adică de la volan.
Salut! Am luat țeapă cred pe pubg mi- am luat Rp prime și nici nu mi l- a dat. Am luat ceva vaucher ceva Rp Points costume nimic skin nimic și nici acces la Rp shop pe bp nu am? La ce mă ajută că...? (mai mult)
Salut! Am procurat recent un pc din Elvetia, am jucat undeva doua zile normal fara nici un crash, apoi a inceput sa- mi dea crash in cs go (mai rar) insa acum stau 2 min in meci si crash la fiecare ...? (mai mult)
Salut! Am vrut sa imi iau abonament anual pe Boosteroid dar daca il iau imi tot ia 49, 89 euro direct, nu mai sunt acelea 3 zile de testare cu 10 centi?
Salut, pe VLC MEDIA PLAYER cum pot sari peste o anumita secventa de exemplu las filmu sa ruleze pana la minutu 30 si de la minutul 30 vreau sa ajunga direct la 35 sau sa tai secventa respectiva, cum ...? (mai mult)
Salut Stiti careva un canal bun online unde sa pot urmări cricket? (Ceva canal de sport poate). Începe mâine cupa mondiala T20 si nu as prea vrea sa platesc ca sa ma uit. Multumesc
Jocuri mici de pc extrem de apreciate gen:Townscaper,Mini Motorways,Poly Bridge 2, Dorfromantik,People Playground si alte categorii? Eu am enumerat niste exemple!
Salutare TPU! As dori si eu cateva jocuri strategice, asasin (hitman), curse dar ceva sa fie pana in 2018. Dacă e un avantaj de a ma ajuta am un laptop cu procesor de i5 8 G rami un ssd de 4G iar...? (mai mult)
Am descărcat pe laptop un joc.L- am instalat, dar nu se deschise. Apare în bara aia de jos câteva secunde și după dispare.Am încercat și în modul administrator, dar tot așa face.Am windows 10....? (mai mult)
Asus rog strix g17.3 sau g15. 6?
Un monitor gamig x-box one s? In special pentru fifa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat