Din ce motiv pe PC e gratis sa joci jocuri Online? Pe PS e cu abonament obligatoriu ca să poți juca Online!?
Incerc sa gasesc un joc. Dar nu ii mai stiu numele. Era cu o fata, tin minte ca erau peisaje japoneze. Fata mergea in functie de unde tineai mouse- ul. Avea un "laser" din ochi cu care facea baietii, ...? (mai mult)
Cei pasionați de Gaming. Care este cea mai tare platforma de jocuri în momentul actual parerea voastra? Argumentați răspunsurile!
Care sunt avantajele sa joci Online pe PS decât sa joci vs PS!? De exemplu FIFA WWE!?
Buna..sa cumpăr un laptop mai scump pentru facultate și FIFA …sau un laptop mai ieftin(adică nu de gaming) și un PlayStation? Păreri
Este jucat hell let loose, adica se joaca multa lume?
Salut TPU! Am o nelamurire in legatura cu jocurile care pot fi activate intr- o anumita țară. Spre exemplu daca eu imi cumpar un joc pentru steam si zice ca il pot activa doar in Rusia bag vpn toata ...? (mai mult)
De ce ma tot delogheaza de pe steam?
Cine stie cum se numea jocul ala 2d din borwser in care trebuia sa cumperi magazine si sa le upgradezi in asa fel incat toti oamenii sa fie multumiti? Unul din magazine era o ratusca de baie! Multumesc...? (mai mult)
Salut, Mi-am cumpărat un ea play pe o luna pe xbox, l-am activat si imi apare whoopsie, it looks like we ' ve hit a snag please lose this spp and try again, ce ar trebui sa ii fac?
Credeti ca aseasta configuratie merita 1400 de lei? Alte specificatii: 8 MB Model Procesor: Intel Core i7- 3770 Frecventa procesor (GHz): 3.40 Placa Video: Gtx 1060 3 gb Generatie procesor: Generatia...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un joc pe telefon cu actiune si aventura?
Salut baieti si fete, am un laptop de gaming de ceva timp si mi se intampla o chestie in momentul de fata, intru intr- un joc, ma joc undeva la 30 de minute, iar apoi de la 160 de fps de exemplu imi...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare una ciudata, mi- a intrat cineva pe contul de League of Legends, am schimbat parola, dar pot cumva sa aflu cumva adresa de IP cine mi- a intrat si de unde a intrat? Vreau sa fiu...? (mai mult)
Salut! Știe cineva de ce intră așa de des Ets 2 la reducere? Adică e un joc destul de popular. Cam ce "program" are reducerea aia? Știu că o dată la o săptămână sau ceva de genu oricum. Voi ...? (mai mult)
Salut! Jocurile de pe ps4 slim cele pe CD ai nevoie de internet ca sa fie descărcate? Eu nu am avut niciodata o consola si as vrea sa îmi cumpăr un ps4 Slim cred ca este ok ca să încerc și experienta...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai pierd texturile pe fivem?
Salut! Recent am un sentiment de nostalgie si am inceput sa caut si sa joc jocuri vechi din copilarie. Vreau sa gasesc un joc pe care il jucam de nebun cand eram copil, da nu am reusit sa il gasesc, ...? (mai mult)
Ce jocuri pe browser mai cunoașteți gen Triburile?
Bună! Jucători de Ark Mobile?
COD cold war sau gran turismo 7? Imediat pun mana pe PS5 si nu sant decis 100% cu primul joc. Noul saints row o sa fie misto dar iese in februarie anul viitor
Salut! Se va mai putea juca PUBG Lite PC? Stiu ca acum e inchis.
Ceva jocuri de ps3?
Ma joc Fivem pe Underground cu un i5 4570, rx 480 4gb si 16 ram si cand merg cu masina tare pic sub mapa, ce sa fac? Ce as putea sa fac, ceva setari daca mi-ati recomanda ar fi perfect.
Cum vad memoria disponibila la PLAYSTATION 4 după instalarea unor jocuri mari ca GB?
Exista metin2 pe android. Cum îl descarc de curiozitate...
Salut TPU, imi recomanda si mie cineva un sv de samp doar cu eventuri, in afara de Romania super stunt? Multumesc, dau funda.
Care este mai smecher street race syndicate sau need for speed underground2? Eu zic ambele, le-ati jucat?
Un vpn free bun care sa nu-mi incetineasca prea mult net?
Pe ce servere publice va jucati CS:GO? Va recomand go.elders.ro / 89.40.104.222:27015, ofera vip gratis 24/7, skinuri pe arme, agenti, manusi, admini online 24/7, anticheat on, grenazi gratis,...? (mai mult)
Ce lv aveti pe steam? :D
Salut, vreau sa bag niste bani intr- un joc, costa cam 130 de lei si eu stiu ca poti lua paysafe doar de 25, 50, 100, 300 parca, daca iau 3 paysafe uri de 50 lei pot sa le bag pe toate 3 sa cumpar...? (mai mult)
Salut! Se poate juca Fight Night Champion (Xbox 360) pe Xbox One S? Am văzut pe diverse pagini si site-uri că s-ar putea, dar aș dori un răspuns sigur.
Paysafecard merge si pentru Top eleven? Ca il bag si imi zice Codul nu a reusit, incearca mai tarziu.
Salut TPU, ma poate ajuta cineva? Am cumparat un meniu mod mod menu in gta 5 cherax de pe site- ul asta https://cherax.vip/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_Hxv7jx705LMLe4lKPRY8eYb.qdk3tcZ.4Nfj6Va0O5U- 1631471205-...? (mai mult)
Salut TPU! Doresc să schimb contul de Rockstar Games pentru contul de epic pentru a juca GTA V. Doresc să am alt cont de Rockstar pentru contul de epic. Cum pot sa fac asta? Puțin ajutor? Daca...? (mai mult)
Salut, stie cineva o aplicatie pe google play cu sloturi unde sa poți cumpăra specialele, ca in sloturile normale, de pe site-urile de pariuri?
Nu știți vreun joc in care ești medic și consulți pacienți?
Vreau sa știu care este cea mai buna aparare pentru Clan of clans la lvl.17. Nu am mai jucat deloc jocul acesta...
Stie cineva cum iti poti schimba genul pe serverele de FiveM? Si daca are legatura cu cel de pe GTA 5 online?
Salut! Ma poate ajuta cineva care stie sa faca mt2bob sa mearga pe metin2 ro sau pe alte private care sa treaca de HackTrap sau nu mai fuctioneaza bobul? :)) Ca pe orice metin cand dau sa intru cu bob-...? (mai mult)
Salut, am achizionat un pc, am intrat in bios si scria overclocking la placa video, am dat cam tot la maxim si dupa restart nu se mai aprinde monitorul. Ajutati- ma pls, pcul se aprinde, nu- mi da...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea. Recent as vrea sa imi construiesc un pc de gaming si tin sa mentionez ca ma joc doar cateva jocuri cu poveste precum gtav, res. evil 8 etc. ...? (mai mult)
Buna, am un Xbox one s și am conectat tastatura și mouse și m-ar interesa dacă merge Black Ops 3 și GTA 5 cu mouse?
Pentru cei care ati jucat FIFA 08, cum se deblocheaza nivelul 5 de dificultate? La Challenge Mode scrie ca trebuie sa completezi challenge- urile din oricare 2 zone iar eu am deblocat toate challenge-...? (mai mult)
De ce jocurile de pe steam vechi costa mult de exemplu Call of duty Warchest care costa 29, 99 euro?
De ce mi se blocheaza csgoul chiar daca eu am 16 GB RAM placa video RADEON RX 580 CPU AMD Ryzen 5 1600 Six- Core Processor 6 Core placa de baza AORUS B550 ELITE SSD ADATA SWORDFISH DE 500GB sursa...? (mai mult)
Salut, ma joc pubg mobile de ceva timp si pana acum nu am jucat cu niciun player roman... unde imi pot face si eu niste prieteni pe pubg mobile romani?
Salut! Cum imi pot schimba numele permanent pe mobile legend? Multumesc!
Salut TPU, merita cumparat fifa 22? Ce modificari pune in joc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.