Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 1 Martie 2025 sunt:
Salve, mai are cineva un cont pe RPG2 si nu il folosete (SAMP - GTA San Multyplayer)
Am si eu o problema la farming simulator 19 pe pc, l- am cumparat de pe eneba si l- am bagat in steam. Problema este ca dupa ce ma joc o perioada de aprox o sapt mi se sterge jocul din steam si ma pune...? (mai mult)
Buna, la șăptica americană in 2 daca cineva termină cu doiaru jos si eu am doiar in mână pot sa il dau?
Duce GTA V? (ASUS VivoBook X512DA cu procesor AMD Ryzen™ 5 3500U pana la 3.70 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Radeon™ Vega 8 Graphics, Free DOS)
De unde iau și eu fifa11 100% corect ca am găsit numai false?
Doresc sa cumpar seria GTA (3, VC si SA) si am vazut ca este si tradus in limba romana. Imi puteti da un site de unde pot sa iau si eu subtitrarile in romana legit? Adica sa nu aiba virusi fisierele. ...? (mai mult)
Dacă iau premium pe steam adica bag 20 de lei sa îmi deblocheze magazinul pot sa vând de exemplu o cutie de pe cs go instant? Și sa cumpăr după un alt skin? Ma interesează dacă skinurile se vând...? (mai mult)
Salut, am conectat controller- u de Xbox la laptop ca sa ma joc fifa 21, dar imi merge doar cel din stanga (L). Restul butoanelor nu imi merg, doar Y mi se pare, dar doar schima prin meniu in fifa,...? (mai mult)
Bună! De curând mi- am achiziționat un RTX 2060 SUPER, placa merge excelent, însă am un i3 9100 și de exemplu în Call of Duty warzone am mai puține fps- uri decât ce am văzut pe internet...și...? (mai mult)
Ați auzit de aplicația cash app? Este o aplicație în care ți se dau niste taskuri gen aplicații sau jocuri și tu trebuie sa faci ce îți cere aplicația gen lvl 50 la poker și primești 80.000...? (mai mult)
Am o problema, cand bag Pc ul la încarcat imi merg toate jocurile greu iar cand il scot imi merg perfect.
Salut TPU, vreau sa va spun ca un prieten si cu mine avem aproape acelasi PC, adica i5- 9400f, GTX 1650, eu am 8Gb Ram, iar el are 16gb, pe fortnite, cu screen share pe discord, el avea 160 fps,...? (mai mult)
Salut! Stie cineva un site unde as puntea gasi video-uri cu produse defecte?
Un pc bun pâna în maxim 2000 lei sh? va rog.
Salut. Pana sa apară internetul prin cablu pentru PC, cumparam jocuri pe CD din oraș. Am avut doua jocuri foarte îndrăgite și as vrea sa le rejoc doar de dragul copilăriei, cine știe numele jocurilor...? (mai mult)
Salut, vreau si eu explicatia de ce anumite site- uri cu anumite jocuri cum ar fi, cs- uri modificate, anumite jocuri de fifa, call of duty- uri etc de ce sunt virusate adica daca ele au fost puse sa ...? (mai mult)
La ce face referinta la pc la shared system memory? Multumesc dau funda
Am si eu o intrebare in gta 3 poti sa intri pe bancheta din spate in taxi?
Salut, TPU! Voiam sa stiu daca pe jocul WWE 2k Battlegrounds ma pot juca cu controller de pc (nu de ps4 sau xbox).
Vreau sa joc si eu tricky phase dar nu stiu de unde sa incep (dar nu stiu nici de unde sa il descarc).
Ce DLC-uri sunt în plus la GTA V Premium Edition fata de GTA V-ul Standard?
Salut! Am o placă video 1650 4 gb simplă și acum vjne întrebarea: La câte °c ar pușca placa și câte grade ar trebui să aibă normal? La mine ajunge și la 85 °c
Mi-am luat un volan Logitech g923 și vreau sa joc ets 2, însă când întru în joc mi se duce cursorul în jos și nu-l pot folosi. Ce pot face?
Cum pui cauciucuri pe jante in my summer car?
Eu am un PC destul de decent,nu e de gaming, dar ma joc joculete mai vechi pe el. Daca imi merge Assasin's creed 2 fara probleme, imi va merge si AC3 si Black flag?
Am un laptop cu un i7 gen 10 si cand ma joc ajunge la temperaturi foarte inalte mai exact la 85-90 grade ce as putea face?
Salut,cum iau texturi de harti dintr-un cs, in ce fisier este? Cum se numeste? Dau funda!
Salut, recent am cumparat acesti ochelari: https://revanglasses.ro/......- dioptrii/ Cand ii folosesc la monitorul meu totul devine exagerat de galben. I- am incercat si la monitorul fratelui meu si ...? (mai mult)
Mă joc fifa 2021 şi tot mi se şterg salvările la carieră, de ce şi ce pot face joc pe ps4?
Salut, am nevoie de ajutor, am avut PS4 si am procurat GTA5 si am creat contul de rockstar si e salvat totul, dar pe calculator imi cere sa cumpar din nou jocul, de ce e asa, aveti idee? Mersi
Salut, am abonament lunar la Xbox Game Pass si de vreo 1 saptamana m- am tot jucat Fifa 21 pe Xbox, cu manete. Si in seara asta am zis sa- l bag si pe laptop ca sa vad cum ii de la tastatura, dar faza...? (mai mult)
Am si eu o întrebare. Merge Ray Tracing pe minecraft Xbox Series S? Vreau să imi cumpăr și vreau să știu dacă merge.
Știți jocuri în genul League of Legends, dar în română?
Salut, recent am cumparat acesti ochelari: https://revanglasses.ro/produs/ochelari- de- protectie- pentru- calculator- fara- dioptrii/ Cand ii folosesc la monitorul meu totul devine exagerat de galben....? (mai mult)
Se poate câștiga bani din promovare de discord la diferite servere românești? Mă gândeam că as putea sa incep afacerea asta.
Salut TPU, cine stie daca speedhack la chat engine primesti ban/suspended in gta 5 pentru ghost mode? Dai timpul mai repede in joc + orbit cannon din joc. :))) Ca sa omor playeri fara sa fiu vazut sau...? (mai mult)
Hai salut TPU! Cer si eu explicatie de ce jocurile conter- strike (cele modificate nu mai sunt cum erau)ma refer nu mai au gfx- uri, sprites, texturi etc..Si au ramas doar cu modele la arme, ct, t ...? (mai mult)
Salut, am și eu un ps4 si vreau sa îl curat dar m- am uitat pe YouTube capacul de pe state la mine nu are cele 3 șuruburi si nu pot sa dau capacul cel mare jos, toate la care m- am uitat aveau cele...? (mai mult)
Daca vreau sa ma joc cu prietenii mei minecraft unii fiind de pe pc, altii de pe telefoane, pe un server privat, se poate? Cum?
Salut, Ce informatii detine un developer de joc despre mine ca utilizator? Mersi
Dacă cumpăr call of duty modern warfare din 2019 pe ps4 și am contul pe pc cu cel de ps4 o să-l am și pe pc?
Salut, Astazi mi- am instalat Windows 11 pe calculatorul meu si mi- am instalat GTA san andreas si am vrut sa ma joc SA:MP l- am instalat merge bine dar cand las jocul in bara nu mai merge sa intru in...? (mai mult)
Dacă sunt angajat fortuna e problema dacă îmi fac cont pe telefon la princes cazino? Legal
Care e faza cu jocul asta? https://resursecs.com/download-cs-romania/92-clienti-cs-1/clienti-cs/711-black-cs.html de ce nu mai are butonul de download?
Stie cineva site-uri asemănătoare cu www.youareanidiot.org sau unul original gen lol?
Hey, ce parere aveti de sweatcoin? Iti da bani pe paypal?
Salut, daca ma joc pe fastcup mixuri pentru cs 1.6 mai pot face wargods? Astazi mi-a aparut o eroare de genul '' cs not found ''
Buna TPU, cine stie daca site- ul asta e legit? https://www.eldorado.gg/gta- 5- modded- accounts/a/25- 1- 0 e un site care vinde conturi moddate sau conturi non moddate la doar 4 euro un cont obisnuit...? (mai mult)
Am un laptop vechi de vreo 12 ani. Încă are Windows 7 și dacă vreau sa ma joc merge greu. Unele jocuri nu mi se instalează deoarece îmi tot da erori. Dacă îmi bag windows 10 cu ce se poate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
Inferno întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!