Merita sa mai bag bani 5, 10 euro in jocul ManagerZone unde am echipa FC Alinborger unde sunt chipurile un virtual manager/antrenor al acestei echipe? Mă întreb dacă se mai renteaza.Joc jocul de...? (mai mult)
PC ul meu ieri după ce i- am schimbat coolerul de la procesor nu ii mai merge tastatura și azi când l- am deschis nu mai mergea nici tastatura și nici mouse și nici nu mai apare nimic pe monitor. ...? (mai mult)
Buna. Se poate conecta Google Chrome cast doar la monitor, fara unitate, daca acesta are mufa HDMI și boxe incorporate?
Am instalat Farming Simulator 22 gratis de pe epic games si am niste probleme cu el. 1.Nu am cursor in joc. 2.Moduri instalate de pe mods.com sau modhub nu merg gen nu apar cand dau sa intru pe o mapa...? (mai mult)
Hello! Any blinks here? Bun, deci să întru pe subiect. Mi- am instalat aplicația BLACKPINK THE GAME BPTG de ceva vreme, și am observat că in colțul din stanga sus îmi arată level ul (eu sunt...? (mai mult)
Salutare! Nu știu să explic prea bine dar am sa spun problema pe care o am cum știu și poate am norocul ca cineva să înțeleagă la ce mă refer. Am un joc din copilărie pe care îl caut de ceva...? (mai mult)
Mi-am instalat farming simulator 22 de pe epic games și când vreau sa îl deschid am eroare de sistem.
Salutare! A cumparat cineva Laptop Gaming HP Victus 16- s0105nq cu procesor AMD Ryzen™ 7 7840HS pana la 5.1 GHz, 16.1", Full HD, IPS, 144Hz, 32GB DDR5, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB? ...? (mai mult)
Salut. Am cumparat Gta V pe cd pentru PS4 si nu pot juca online decat daca am playstation plus. Il am cumparat si pe Steam cu varianta Online l- am jucat in trecut pe Pc. Exista o varianta prin care sa...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare: pot sa descarc jocul gratis FM24 pe PC sau merge doar cumparat?
Cum fac maioneza din animale?
Dorința si ambiția mea în perioada asta, anii astia este sa fac cât mai multa performanta virtuala în jocul de tip manager de fotbal numit ManagerZone cu echipa mea (FC Alinborger ) și să am o ...? (mai mult)
Îmi place să fiu antrenor de fotbal in jocuri de manager de fotbal multiplayer și am un club de fotbal virtual in jocul ManagerZone numit FC Alinborger si vreau sa întreb de ce nu imi merge sa vad ...? (mai mult)
Am cumpărat un apartament de 2000000 de dolari in GTA online, si nu imi apare aprtamentul pe harta...
Salut! Am un laptop V15 G4 AMN cu CPU: AMD R5 7520U2.8 GHz, RAM: 8GB, storage: 512GB SSD; GPU integrated Display: 15.6" FHD, BATTERY 2CELL
Dacă am fs22 pe contul de epic games ma pot juca fs22 pe xbox de pe contul de epic games
Bună TPU! Știe cineva de ce mi se închide calculatorul când ma joc și imi apare un ecran alb. Am citit pe net și se numește "White Screen of Death". Am urmat câțiva pași de pe un tutorial, dar...? (mai mult)
Buna, este prima data cand pun o intrebare ce aceasta pagina care m- a ajutat de alungul copilariei mele. Am nevoie de mare ajutor, de cineva care detine si sa pot copia jocul, sau stie de unde l- ...? (mai mult)
Buna ziua mă zbat cu problema asta de câteva săptămâni și nu știu cum să o rezolv Deci: am pus la un aparat paysafe de 100 lei și 50 si nu a dat bonul, codul a fost trimis pe emailul vechi ...? (mai mult)
Bună ziua, ma ajutați și pe mine cu un răspuns va rog Am un ps 4 și doresc sa achiziționez un ps 5, contul de gta 5 online de pe ps 4 merge și pe ps 5? Același cont cu tot ce am pe el? Mulțumesc...? (mai mult)
Cum poți avea o cariera politică de succes in jocul Erepublik? Sunt dispus să învăț.
Salut TPU, am o întrebare: când vreau sa descarc Farming Simulator 22 de pe Epic Games, îmi specifica ceva contract de licență între Epic Games și utilizator. Ce vrea sa însemne aia?
Salut, este compatibila placa video amd radeon rx 480 8 gb cu placa mea de baza msi z87 g43?
Buna colegi TPU, Poti cauta in Facebook pe cineva a carui nume complet nu il cunosti dar ii cunosti data de nastere? Poti cauta dupa data de nastere?
Buna ziua! M- ar interesa sa imi cumpar un nou pc desktop cu procesor Intel i5- 12400 sau i7- 13700 parca pe socket 1700, 16 sau 32 gb ddr4, placa de baza sa fie puternica si circa 2- 3 SSD- uri de ...? (mai mult)
Ce comanda trebuie sa pun chat pe minecraft ca sa ma teleporteze in desert? Va rog raspundeti repede!
Salut TPU, vreau sa imi raspunda doar cei care se pricep. Deci vreau sa imi cumpar niste lucruri pe minecraft bedrock edition cu paysafe dar cand dau sa cumpar imi spune:"Aceasta versiune a aplicatiei...? (mai mult)
Mai exista jocul Metin?
Dacă sunt din România și folosesc Paysafecard de Germania pe o aplicație pe Germania, și bani nu îi pot băga în contul Paysafecard de România, pot plăti de 2 ori cu acel cod pin Paysafecard ...? (mai mult)
Care erau jocurile video preferate din copilăria voastră?( ale mele erau Mario, Freedom Fighters, Unreal Tournament, Jazz Jackrabbit 2, Caesar 3 și Zuma)
Salut! Caut un canal de Youtube romanesc pe care il ascultam acum vreo 4- 5 ani dar nu mai stiu cum sa il gasesc. Era genul de narațiune de povesti creepypasta, singurul detaliu distinctiv de care imi...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste jocuri mmorpg pentru un pc i5 dar care sa aiba cat de cat customizari decente la personaj?
Am și eu o întrebare. Cum se mai numea site ul ala cu f de jocuri pe care ne jucam când eram mici
Ce jocuri de gen First Person Shooter imi recomandati in afara de fortnite dar sa fie si gratis
Buna ziua! Ma puteti ajuta urgent va rog! Astazi m-am jucat roblox pe laptop si nu puteam sa misc camera si picioarele! Ce trebuie sa fac? Va rog raspundeti si ajutați-ma, e urgent!
Ce sa intampla cu animekage intru si imi da alta fata?
Am și eu un club de fotbal virtual FC Alinborger Galați în jocul online ManagerZone și vreau sa va intreb unde as putea sa gasesc sfaturi, tips& tricks despre joc dar atenție nu in engleza ci în...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva cum schimb buretii la castile aqirys sirius? Multumesc
Ce inseamnă Microsoft*14 DAY TRIAL REMSBIL? Am o plată care nu o recunosc pe card de la ei.Mulțumesc
Stie cineva cum pot sa scap de white screen of death? Uneori cand ma joc pe pc mi se inchide brusc calculatoru si apare un ecran alb. Am incercat tot de pe net: sa updatez driverele, sa dau update la ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare.Care e diferența dintre cs2 și cs2 faceit?
Saptamana aceasta mi- am achizitionat volanul Logitech g923 trueforce, iar dupa 3 zile am observat ca scoate un sunet un beep, adica daca o trag dpre dreapta cu o forta de 25 face in continuu beep, ...? (mai mult)
Mă joc forța horizen 5 și nu știu unde pot vedea pozele cu mașinile pe care le-am făcu, unde leași putea găsi?
Stie cineva cum as putea repara mecanismul de scoatere a discurilor la un ps3, este compus din rotite de plastic, cred ca ar trebui sa le ung cu ceva dar nu stiu cu ce, ma puteti ajuta va rog frumos?
Salut, ma adresez jucatoriilor de fivem, astazi ma jucam pe un server si deodata ma deconecteaza de pe el si imi apare o eroere care suna ceva de genu’ "you’re using an invalid key(shared Social ...? (mai mult)
Salutare! am un laptop Acer cu i5 1240p, rtx 3050, 32 ram si 1, 5 t ssd. in jocuri in merge foarte greu( de ex in fifa am 50 fps, in cs2 scade si la 50) stie cineva ce poate fi?
Salut! Mi- am luat un pc acum 2 ani si dupa 4- 5 luni a inceput ca dupa o oră de gaming pe unele jocuri apăsam tasta esc si se apasa tasta windows numerele de pe tastatura nu mai mergeau si multe alte...? (mai mult)
Salut! Am un laptop cu Windows ceva mai vechi( 2015) dar merge foarte bine ssd nou mentenanța tot, însă pe internet merge foarte slab, când fac un test de viteza internet pe el este foarte slab,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?