Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 3 Martie 2025 sunt:
Salut, am un pc vechi. Vreau sa- i fac upgrade. Placa de baza trebuie schimbata pentru ca nu suporta un procesor mai bun decat cel actual. Va rog sa- mi dati o combinatie dintre placa de baza, procesor...? (mai mult)
Mi-am intalat fifa 15 si tot ma misc si sutez cu mausu, ma poate ajuta cineva va rog?
Salutare TPU, deci mi- am descarcat Need for Speed Rivals si am urmat pasii de instalare, dar cand vreau sa intru in joc imi da eroare, adica imi zice ca: " Origin is not installed and it's required...? (mai mult)
Hello! Sunteți bine astăzi? :D care este jocul vostru preferat? Puteți spune și 3 dacă va plac mai multe! Jocurile mele preferate sunt : Friday night funkin și Doki doki literature club ^-^
Salut! Am nevoie ca cineva sa- mi explice la monopoly, regula cu ipoteca. Am înțeles ca după ce o vinzi cu cât scrie pe spate o întorci dar nu am înțeles mai departe dacă exista cineva care dorește...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt preturile pentru cartile competentei pe metin2 Ro (server charpatians)Pentru fiecare caracter in parte! Funda
Dacă imi bag coduri pe csgo imi scad fps?
Buna, ma joc CS:GO am un cont main si unul secundar cu care joc cu codul. Intrebarea este daca intru pe contul main fara cod dar am codul in pc, risc pe viitor sa iau ban de la anticheat, sau game...? (mai mult)
Bună, îmi poate recomanda cineva o placă video gen2 in max 400 de lei SecondHand, Să aiba DX11/12 și peste 1gb? Mulțumesc
Salut TPU! Cum fac sa nu mai am lag in Hard time(versiunea de pe pc)nu gasesc pe yt? Am windows 10. Dau funda
Buna TPU, exista site-uri cu jocuri multiplayer online?
Bună TPU! A trecut perioada lunară la World of Warcraft si nu am bani pe card pentru reinnoirea abonamentului, dar eu inca pot sa joc ca si pana acum desi primesc mesaj ca se incearca tragerea banilor...? (mai mult)
Buna TPU.ro Era un joc cu 4-5 panouri cu fețe de infractori care trebuiau sa fie impuscati. Are cineva idee cum se numeste acel joc?
Unde pot găsi air console Hero gen Free mod?
Este vreun site bun ca sa instalez si eu call of duty cold war free multyplayer? Stiu ca sunt slabe sanse dar macar in cerc! DaU fUnda
Cum poti sa scapi de bunyhop pe cs go?
Stie cineva de ce cand activez in fortnite v- sync merge o perioada si dupa sare din v- sync si cresc fps- urile si v- sync imi arata ca e activat? De exemplu ii dau on si frame- urile imi raman in 75....? (mai mult)
De ce nu tine vsync la fifa 14? Incep un joc si random sare de la 60 frames la 30 in timpul meciului, zici ca- i dilimache. Eu am monitor de 60 HZ trebuie sa tina la 60 frames. Am fortat in AMD Software...? (mai mult)
Salut, cand intru pe fivem imi apare o eroare cu the social club account specified does not own a valid license, ma ajuta cineva ca nu stiu ce sa fac, Multumesc!
Am o problema cu xbox one s, se aprinde singur când este stins. De ce?
Pt forza horizon 4 iti trebuie xbox life?
Ce programe trebuie sa descarc ca să îmi meargă jocurile, în general? Când vine cu un Windows 10.
Buna TPU! Unde gases acest fisier "comp_w". Am ca tema un model de bac din competente digitale din 2013.
Am 2 modele de monitoare si nu stiu pe care sa- l aleg: https://www.pcgarage.ro/......ack- 144hz/ sau https://www.emag.ro/......D0HVSGBBM/ La primul singurul lucru care ma (deranejaza) sa zic...? (mai mult)
Care ar fi aplicația gratis de design interior ( Poate și exterior) cu cele mai multe posibilități de a alege decorațiunile, mobila, pe scurt cea mai bună? Vă mulțumesc!
Cine intraaa? https://www.metin2tos.ro/index.php un server PVP classic ca pe vremurile vechi. Va asteptam cu drag. Te ingrijorezi ca nu sunt playeri si ca nu o sa tina? Daca iti place si cauti acest...? (mai mult)
Salut TPU am un ryzen 7 3700u si am o nelamurire legat de asta de fiecare data cand joc orice joc imi limiteaza un anume numar de fps- uri de exemplu in CS GO cu grafica maxima am 50 fps si grafica...? (mai mult)
Salut! Cine se pricepe sa fac Shopul pe aternos
Buna! pot sa imi bag bani prin pay safe in roblox?
Salut TPU mai stie cineva cum se numea jocul acela cu masini RC de jucarie imi mai amintesc doar iconita de la joc care era un fulger galben cu portocaliu pls dau funda
Buna ziua! Mi am luat de curand niste casti si am realizat ca casca din dreapta se aude n stanga si invers ce pot face sa le aduc la normal?
Cum pot sa imi cumpar xbox game pass daca nu pot selecta tara Romania?
Buna TpU. Ma numesc Alex si acum undeva la 1 an si ceva(Poate 2 ani) am achizitionat (pe CD) jocul Cod 4 Modern Warfare. Am observat ca nu am multe servere pe care sa joc. Stie cineva cum pot sa fac sa-...? (mai mult)
Buna ziua, stiti un site de unde pot sa imi cumpar DLC-uri ieftine pentru Euro Truck Simulator 2 in afara de Eneba sau G2A
Buna ziua, stiti un site de unde pot cumpara DLC-uri ieftine pentru Euro Truck Simulator 2 in afara de Eneba si G2A?
Salut, vreau sa cumpăr de la cineva un cont premium de minecraft non full acces, deja am vorbit cu el și el a zis ca după ce imi da mie contul non full acces, el nu mai are acces la el, îmi puteți...? (mai mult)
Https://youtu.be/- Ou5Bco1sHM Credeți că aceste longplay- uri sunt pe bune sau cel care joacă editează ceva cu vreun program de editare video? M- am uitat până la capăt și practic jucătorul...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutor pentru a găsi un joc vechi. Era un joc gen Mario (mai complex) cu un băiat cu tricou portocaliu care alerga pentru a ajunge la un portal și a trece dintr- o dimensiune in...? (mai mult)
Salut, caut smp pe Minecraft în care as putea sa și filmez dacă are cineva sa îmi spună?
Am jucat acum cativa ani un joc indie 2D pentru android gen tower defence, in care trebuia sa- ti construiesti tot felul de arme (de la tunuri pana la mortare chiar si bombe cu napalm) in functie de buget....? (mai mult)
Salut, tot vreau să- mi amintesc de un joc mai vechi dar nu reușesc. Deci era un joc de tip lupte in ring, erau mai multe teme pentru ring, erau mai multe caractere, fiecare avea un finish him fain,...? (mai mult)
Salut TPU/sampisti-lor, vreau sa aplic LVPD si va rog sa ma ajutati la intrebarea asta P.S am 220 de ore si lvl 39: Ce ne poti spune despre factiunea Las Venturas Police Departament?
Ma poate ajuta cineva test leader lvpd?
Buna! Pentru cei care joaca World of Tanks... tancurile pe care le cumpar din bonduri, pot juca cu ele la detasament?
Salut, am o întrebare dețin un laptop Asus republic of gamers cu următoarele specificații I7- 7700HQ Nvidia GTX- 1050 4 GB 16 GB RAM 240 SSD M2 In jocul call of Duty warzone pe rezoluția cea...? (mai mult)
Cum pot sa adaug înapoi prieteni pe pubg daca am dat remove relanship?
Salut! Caut si eu niste jocuri care sa mearga pe acest pc: Cpu i7-3770 3.40 Ghz+turbo 3. 70Ghz GPU Radeon Rx550 Series RAM 16 DDR3 Memorie HardDisk 1.2GB
Buna TPU! Am si eu o problema serioasa. Joc gta online si efectiv NU pot sa- mi cumpar mai mult de 585 de gloante la arme (la orice arma:minigun, smg uri pistoale etc). Stie cineva de ce? Mentionez ca...? (mai mult)
Cum dau sa vad coordonatele pe minecraft? PS: Am apasat F3 dar imi zice ca sunt ascunse.
Salut,am unlaptop cu componentele de mai jos i3 7100u 2. 4ghz 4gb ram 500 hdd placa video nVIDIA 920mx 2gb Mi-ar merge gta 5?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?