Buna! Pentru cei care joaca World of Tanks... tancurile pe care le cumpar din bonduri, pot juca cu ele la detasament?
Salut, am o întrebare dețin un laptop Asus republic of gamers cu următoarele specificații I7- 7700HQ Nvidia GTX- 1050 4 GB 16 GB RAM 240 SSD M2 In jocul call of Duty warzone pe rezoluția cea...? (mai mult)
Cum pot sa adaug înapoi prieteni pe pubg daca am dat remove relanship?
Salut! Caut si eu niste jocuri care sa mearga pe acest pc: Cpu i7-3770 3.40 Ghz+turbo 3. 70Ghz GPU Radeon Rx550 Series RAM 16 DDR3 Memorie HardDisk 1.2GB
Buna TPU! Am si eu o problema serioasa. Joc gta online si efectiv NU pot sa- mi cumpar mai mult de 585 de gloante la arme (la orice arma:minigun, smg uri pistoale etc). Stie cineva de ce? Mentionez ca...? (mai mult)
Cum dau sa vad coordonatele pe minecraft? PS: Am apasat F3 dar imi zice ca sunt ascunse.
Salut,am unlaptop cu componentele de mai jos i3 7100u 2. 4ghz 4gb ram 500 hdd placa video nVIDIA 920mx 2gb Mi-ar merge gta 5?
Salut, imi puteti da un mod in fs 19? Sa pot lua orce obiect in mana si inca un mod cu UTB de 1000
Buna TPU! Imi poate recomanda cineva o lista cu componente pentru PC Gaming la 4000 lei?
Cine se joacă ROBLOX?
Ce jocuri video PS4 de luptă(1 vs. 1; 2 vs. 2), misiuni, aventură de violență redusă(adică nu gen Mortal Kombat 11) cunoașteți? [Personajele masculine sexy incluse în jocuri sunt un bonus necesar...? (mai mult)
Pentru cine a jucat și își amintește: ce părere aveți despre jocul Zuma Deluxe? ❤ Ați reușit să-l duceți până la capăt? Eu nu, dar îmi plăcea să încerc. :D
Vreau un joc mmorpg, cu tema sci- fi (m- am saturat de medievale) care imi permite sa loghez si alte conturi sa- mi fac grup si echipa proprie (nu vreau sa citesc viata personala a niciunui bogatas pe...? (mai mult)
Salut! Cum pot inscrie din penalty la fifa 2021..ca cerculetul ala se misca nonstop, daca fixez in stanga de exemplu, dupa ce iau degetul de pe joystick, se duce cerculetul iar pe mijloc...si e greu...? (mai mult)
De ce majoritatea jocurilor de pe resurse(adica cs)au fost modificate, de ce nu mai au acele gfx-uri de exemplu la cs merdiso la cs Romania?
Salut TPU! Vreau si eu sa stiu cum sa fac sa nu mai am cutitul in stanga pe cs, care e comanda sa am ambele chestii pe dreapta si cutitul si arma? Dau funda!
Am observat că de o vreme pot face zoom pe pagina web diferit. Adică dacă îl fac din touchpad (folosesc laptop), se mărește fără să se modifice formatul paginii, ca și cum aș face zoom pe ...? (mai mult)
Am urmatoarea configuratie: Procesor: i5 9400f 2, 90ghz Placa video: rx580 8gb gddr5 Nitro Shappire Placa de baza: Asus prime h310m- r r2.0 Placa retea:Realtek Pcle GbE Family Controller Sursa:...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare legata de pc... Am windows 10 si nu stiu cum sa fac sa nu se mai deschida discordul si Game Center launcher atunci cand aprind pc- ul... am incercat din task manager si...? (mai mult)
Credeti ca GTA 6 o sa fie compus din cateva țari si o sa existe sate si orase si traffic ca in viata reala? Gen o sa fie exact cum e in realitate?
TPU am văzut pe multe servere de Discord că dacă pui muzică pe un Voice și după ieși și botul va ieși, cum pot face asta? Și mai am o întrebare, cum pot băga funcția de ați alege ...? (mai mult)
Salut TPU!, cand dau click pe iconita de la rainbow six siege imi dă o eroare 0XC0000102 si nu stiu ce să fac, am incercat orice metodă dar degeaba, mă puteti ajuta PLS!
Cine se joacă ROBLOX? Eu mă joc.Cine vrea să se joace cu mine?
Salutare. Intrebarea mea este legată de servere cs 1.6. Am un server si am nevoie de ajutor, poate stiti unde gasesc tutoriale pentru începători? Sau daca are cineva timp si poate sa tina legatura,...? (mai mult)
Salut TPU! Mai merge jocul asta? Gen daca are cineva vreo idee daca mai merge sau nu https://resursecs.com/download-cs-romania/92-clienti-cs-1/clienti-cs/711-black-cs.html
Salut! Ce inseamna `TPS` in minecraft? va las o poza mai jos: https://cdn.discordapp.com/attachments/793798926515044352/833352723021561876/unknown.png
Am placa video rx 580 8gb shapphire nitro. As dori sa o vand si nu stiu care ar fi pretul corect. Am pc- ul de un an si inca am garantie. Cumparat din altex. Doresc sa inlocuiesc rx 580 cu un nVIDIA...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o nelamurire cu privire la postarea persoanelor decedate pe Facebook. Sunt niste persoane in lista mea care isi posteaza ruda decedata si o filmeaza. Mie mi se pare total aberant si as...? (mai mult)
Salut, atunci când vreau să cumpăr un item intr- un joc de pe google play, spre final îmi spune întrun pop up: Confirmați că sunteți dvs. Și doar un buton de trimite. Ce ar trebui sa scriu acolo?...? (mai mult)
Salut, dacă un băiat pe cs go, ma boosteaza cu hack și eu ii dau report și el își ia ban, mie îmi mai scade?
Salutare, cand vreau sa cumpar ceva din joc imi cere o parola secundara, prima parola e de la banca si o confirm iar a 2-a prola nu stiu unde sa o caut.
Stie cineva de ce nu imi merge controlerul de ps4 la Pc pe Fortnite si pe alte jocuri imi merge?
Salut, vreau sa imi cumpar pe un joc online ceva din Rusia. Vreau sa folosesc PayPal ca sa cumpar acest lucru dar PayPal- ul meu e de Romania si nu pot. Pot sa mai adaug o locatie din Rusia ca sa fac ...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o intrebare legata de steam mai exact cs go, imi spune si mie cineva ce trebuie sa fac daca pun pot accesa piata steam cand vreau sa cumpar sau sa vand imi arata asta https://imgur.com/xHB2jey...? (mai mult)
Vreau si eu un nume de Instagram sa fie ceva cu Florin...
Hey TPU, am un mouse de la Marvo, acela fiind Scorpion M112, iar atunci cand intru pe driver nu merge, imi spune "please insert the" dar nu continua spunandu- mi ce altceva sa introduc. Ajutor ofer ...? (mai mult)
Ieri am cumparat de pe site- ul eneba o cheie a jocului pubg. Am platit cu cardul 81, 69 lei. Azi mi- a tras din nou o suma de 84, 05 lei si nu stiu pentru ce. Am incercat sa le scriu etc si nu-...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau si eu sa stiu cum sa fac corect pvp in minecraft, de fiecare data cand fac ma doare rau cotul, vreau si eu o explicatie cum sa il fac mai bine sau sa nu ma mai doara cotul! DAU FUNDA
Salutare! Caut să iau o consola pentru a juca fifa 20 atât. M-am orientat catre xbox one merită?
Salut TPU! Daca sunt aici jucatori de LoL, stie cineva de ce nu pot folosi space groove nasus? Am cumparat skin- ul cu token- uri si cand selectez campionii mi- l arata locked. A mai avut unul din voi...? (mai mult)
Salutare! Caut o consola de jocuri video pentru fifa 20 și bugetul e cam mic m-am interesat și m-am uitat de un xbox one simplu merita?
Bună TPU! Poate cineva să ma lămurească in legătură cu site- ul blogger? M- am conectat, am creat un articol pe care l- am postat, dar nu pot vedea articolele celorlalți și decât cer la Google...? (mai mult)
Salut, am un i3- 9100f 16gb ram ddr4 2600mhz placa de baza h310 r r2.0 1151v2 sursa 550w si un gtx 1660 ti gddr6 6gb placa video cand fac un benchmark are maxim 15fps si in jocuri pe low 40- 60fps ...? (mai mult)
Cum pun Metin2 in fullscreen? Am intrat in config, am dat pe fullscreen mode, dar tot nu merge.(Metin2 Calliope)
Salut! Ma poate ajuta cineva sa instalez windows 10 de pe linux mint? Cand intru in aetuo nu faseste niciun driver. Am un laptop Asus X540MA celeron n4000 4gb ram Așa imi arata :...? (mai mult)
Care este mai bun pentru gaming? Iphone sau Android?
Ceaw TPU, azi m- am trezit cu o problema, am un ps3 si ma jucam gta online si de o data ma deconecteaza de pe psn, am incercat sa ma loghez inapoi dar mi- a aparut An error has occured. You have been...? (mai mult)
De ce imi scoate botii pe cs go daca sunt eu cu un prieten pe harta si vrem sa adaugam boti? Cum dau bot_add_ct sau t ii scoate automat. Este vreo comanda sau nu se poate face asta?
Salut. Imi poate spune cineva cum se face un tabel pe Wikipedia? Gen cum sunt alea ale fotbalistilor cand prezinta statisticile/cluburile la care au evoluat. Nu ar strica un video. Dar daca stiti cum sa...? (mai mult)
Salut,pe CS:GO pe ce tasta apăs sa-mi activez scopeul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!