Cum pot face un alt cont riot si sa joc valorant pe acelasi pc dar cu contul nou?
Ce parere aveti despre Eneba? Merita sa cumperi jocuri de pe acel site? Daca aveti alte site- uri as dori sa lasati aici un mesaj si as dori si cateva recomandari de jocuri. Merita sa imi cumpar pubg?...? (mai mult)
Bună. De fiecare dată când vreau să-mi pun un server de discord pe disboard, imi apare "The invite of this server is invalid or has expired". Știți care ar putea fi problema?
Care sunt raspunsurile de la testul teoretic de condus de pe sv DooM Romania FiveM?
Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva, chiar nu stiu ce sa fac in momentul de fata. Am un laptop destul de bun si ieri imi mergea bine in jocuri era in regula fps multe, iar azi dupa ce am...? (mai mult)
Cum sa descarc minecraft pe iPhone? Orice versiune, nu contează. funda
Mai deci eu chiar aș aprecia daca cineva chiar ma ajuta sa rezolv aceasta problema.Am un ps4 Slim din decembrie 2019 și de curând am primit un disk de GTA V cadou, îl bag în PS 4 și se instalează...? (mai mult)
Cine poate sa se joace acum Sniper Clash 3D?
Salut, stiti vreun metin2 populat?
Salut TPU! Vreau si eu sa stiu cum fac oamenii chestille alea pe minecraft gen sa le apara intr- un colt pe ce apasa ei de exemplu(w, a, s, d- LMB- RMB caps)vreau si eu sa stiu cum pot face chestia asta...DAU...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau si eu un raspuns de ce nu mai merg jocurile de pe aceste site https://resursecs.com/cs- merdiso- 1.html mai ales acesta care l- am trimis vreau si eu o intrebare, am incercat sa instalez...? (mai mult)
Cumpar cont pe Goalunited, are cineva?
Salut, am și eu o problema cu GTA5, mereu când întru în el și dau pe Story Mode, se incarca puțin după care ma scoate din joc și nu îmi apare nicio eroare, ma puteți ajuta?
Stie cineva daca poti da /replacenear 60 crimson_planks air intr-un command block? Incerc sa fac un server de minecraft pentru un prieten si m-am blocat aici.
Cum as putea șterge un cont de Call of duty mobile? De mai bine de 1 an încerc să găsesc răspunsul la întrebarea mea, însă fără rezultat. Dacă știe cineva, sa îmi spună și mie cum pot ...? (mai mult)
Salut TPU, cred ca toti stiti jocul minnecraft nu? Faza e asa. Am jucat niste pvp cu auto- clicker si dupa m- am bagat pe single. Am observat ca trebuia sa dau drag- click ca sa pot pune itemele m- am...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie niste nume sau unul singur pentru un netherite shovel? (Minecraft)
Buna TPU! Vreau sa-mi cumpar si eu un controller pentru pc si nu stiu ce sa-mi iau. Daca ma puteti ajuta? Vreau sa fie de tip ps 4, pana in 100 lei si de preferat wireless
Cum fac să nu îmi mai dispară bara de jos de pe minecraft? Adică tot dispare și când îmi iau un item apare. Am apăsat pe alt1 și tot nu merge. Ce să fac? (mi- am pus modul xray pe minecraft ...? (mai mult)
Hei! Vreau să știu și eu ceva. Dacă îmi piratez un joc pentru Xbox 360 de pe xbox360.gamespy este posibil să se întâmple ceva cu consola mea?(în gen să se strice, virusesze sau ceva de genul)....? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare, in pubg mobile, daca telefonul are 90hz si nu are 90 fps, se poate cumva sa aiba 90 fps? Gen cum e la one plus 7, are ecran de 90hz si merge 90fps, eu am un Huawei p40...? (mai mult)
Cum pot sa extrag banii din balanta de pe steam inapoi pe card ca am o suma maricica si as dori sa o transfer pe card inapoi?
De ce maxinfinite a renunțat la seria de far cry 5 sa o mai continue? Îmi doream să văd până la final tot jocul. Cei care ați fost acum 3 ani în timpul liveul- ui lui maxinfinite de ce s- a oprit...? (mai mult)
Cum pot face rost de mai multe arme pe metin2 in afara de cele de la shop? De exemplu Sabie Sangeroasa. Ajutati-ma va rog!
Mi-am transferat contul de free fire pe Africa acum o săptămână am primit codul... Si încă nu m-a băgat. În cât timp ma baga?
Salutare. O întrebare am și eu pentru cei ce joaca la loto polonia 20/80. Puneți cifrele după o strategie sau va uitați pe tabel?
De ce nu ma lasa ca sa cumpar skinuri de pe steam? Am bagat azi 5 euro si am facut lvl 1 si imi zice ca momentan contul dumneavoastra nu are acces la piata comunitara, ceva de genul...
Cine ma pote ajuta la test hades Romania roleplay?
Ce jocuri frumoase stiti? De care odata ce te apuci, sa nu iti vina sa te mai lasi? Nu conteaza genul si mmorpg, si shooter, orice fel, doar sa fie foarte fain si sa evoluezi constant in el. In afara...? (mai mult)
Dacă bag cardul pe FRE FIRE si plătesc, pot să il scot dupa joc? Pentru a preveni plati nevoite
Se joacă cineva PUBG ca sa facem echipa din data de 16- 17 april? Atunci pentru că îmi cumpăr Ipad PRO si am un avantaj in joc cu 90 FPS. Sau ce jocuri online va jucați de obicei pe Android si ...? (mai mult)
Cine vrea să joace League of Legends cu mine?
Cine vrea sa se joace ninja Clash heroes cu mine?
Salut, mie pe minecraft(tlauncher) mi se incarca greu chunkurile, mentionez ca joc survival multiplayer cu aternos, dar si pe single player face la fel.Ce pot face ca chunkurile sa se incarce mai...? (mai mult)
Salut! Acum muuulta vreme, inainte de 2010, avea vara- meu un joc primit de la o revista cu CD- uri (cred). Parca se numea Magic World. Oricat l- as cauta pe net, nu- l gasesc si m- a lovit nostalgia. ...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau si eu niste jocuri free pe steam asemanatoare ca call of duty cold war, dau funda!
Jocul gta 5 a fost "FREE" si a inceput sa fie cu hackeri codari, nenorocitii ataca playeri fara frica ca primesc ban. Ce fac? Degeaba instalez OBS si filmez, ca ei pleaca de pe sesiune si daca primest...? (mai mult)
Salut TPU, in legatura cu jocul ala CS GO, de ce dragon lore e 2000 euro? Cine ar da atat pe un skin? Ce iti aduce mancare sau face de gatit? Wtf bai frate, atat valoreaza un skin? :)) Doar intreb ca...? (mai mult)
Salut TPU, astazi mi- am facut si eu un cont de paysafe si am incarcat 50 de lei pe el si am vrut sa- mi cumpar un joc pe steam si nu a mers, scria ca sesiunea de plata a expirat si eu tot dadeam incontinuu...? (mai mult)
Buna, mi-am instalat azi cs go și tot primesc eroare dsetup.dll și launcher dll când dau play, ajutați-mă.
Buna TPU, ce este CODEX? La unele jocuri vad la progresul de instalare scris mare colorat codex.
Salut TPU! As dori sa imi schimb placa video la PC.Am un procesor Intel i5 7400f si 16gb ram.Momentan am un radeon rx550.Ce placa video ar trebui sa imi cumpar?
De ce nu ma lasa sa maresc timpul in cs go Btw am folosit comanda mp_timelimit 30 in consola dar nu merge. :(((
Puteți să îmi spuneți dacă există diferență de grafică între far cry 5 și far cry new dawn? Eu unul nu cred că sunt diferențe de grafică plus că far cry new dawn este continuarea lui far...? (mai mult)
Buna, este careva de joaca jocul Darkorbit? Am o problema la clientul lor de joc (aplicatia lor) cand doresc sa sar prin portal dintr- o harta in alta dureaza cam 7 secunte pana sa treaca prin portal...? (mai mult)
Cum pot avea skinurile de pe hellcase si pe csgo? Ca am cateva dar nu stiu cum sa fac.
Salut TPU, incerc sa gasesc un joc asemanator cu candy crush dar care are ceva grafica in plus si are niste omuleti ce construiesc cladiri din bomboane.Cred ca jocul se incadreaza dupa anul 2010 si este...? (mai mult)
Salutare, draga comunitate. Daca un baiat de pe skype mi- a vazut pe partajare (eram in setari si am uitat ca am partajarea) Link speed (Receive/Transmit) Link- local IPv6 address IPv4 address IPv4...? (mai mult)
Salut! Un prieten mi- a trimis o invitatie la contul lui de Youtube Music, varianta family, mai avea o invitatie. Nu am primit niciun mail de a ma alatura sau ceva asemanator. Ce pot face? Adica am...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema la pubg, îmi zice așa account has been logged in with a newer version of the game and can no longer log in with an older Version, please update to the newest version. Eu am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Caliopia63 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!