Salut TPU, am o problema cu un joc pe care vreau sa il instalez si cand dau click pe el imi arata mesajul asta "the application was onable to start correctly (0xc000007b)" Ce trebuie sa ii fac? DAU...? (mai mult)
Nu am pus nici un cod sau mod dar am luat ban pana pe 2mai si mi-a spus ca voi fi resetat cu toti banii, masinile etc. la zero, ce sa fac sau macar imi spuneti de ce as fi putut lua acest ban?
Stie cineva cum se numeste jocul in care te bati cu niste creaturi - roboti cu alti roboti intr-o mina? Aveti vreo idee, va rog jocul cred ca este din anul 2000-2015. Multumesc
Buna baieti, daca am skinuri pe hellcase, cum fac, prin ce siteuri, ce combinatii ca sa pot sa le scot valoarea in bani pe card?
Salut! Ce jocuri online (multiplayer in stilul motogp) cu motociclete sunt?
Are cineva link cu dead by daylight gratis?
Dacă îmi resetez cont ude Free Fire îmi dă diamantele înapoi?
Imi da si mie cineva raspunsurile la testul de pe hades fivem, pls. discord:AndreyM#4885
Salut TPU! De mai mult timp jocurile merg foarte prost pe PC- ul meu. De multe ori se blocheaza si scoate un sunet foarte deranjant. Se intampla cam asa: https://youtu.be/_UatOYPdeeU. La sfârșitul clipului...? (mai mult)
Cine vrea sa se joace triviador?
Salut, stie cineva cum imi pot scoate banul pe ometv? Dau funda!
Salut, m- a apucat nostalgia si mi- am adus aminte de un joc vechi, de undeva de prin anii 2000 pe care nu il gasesc nicaieri pe internet, problema este ca am uitat cum se numeste. In acel joc, era...? (mai mult)
Salutare.Eu am Forza Horizon 4 și vreau să-mi cumpăr și The Crew 2? Merită banii?
Salut! Am o problema cu laptopul meu. Este un Probook 4540s de la HP. Este, bineînțeles un laptop care nu e pentru gaming, are placa integrată și așa mai departe. Problema e ca, mi- am descărcat...? (mai mult)
Help:Cum pot să mă întâlnesc de pe telefon cu un player de pe calculator în minecraft?
Salut, care consolă este mai buna pentru gaming? Ps4 normal sau slim? Am înțeles că au aceleași specificații dar totuși există o diferență de preț între cele două, știu că PS4 pro e mult...? (mai mult)
Salut TPU, am jocul bitlife pe un ios si as vrea sa- mi cumpar gradul de bitzen cu ajutorul nr de telefon, tin sa mentionez ca am incarcat cu 5 euro credit numarul de telefon, primesc codul pe care ...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o problema la steam respectiv cs go imi spune si mie cineva care e faza cu eroarea asta de nu pot cumpara si vinde skin- uri, cutii etc? https://imgur.com/a/5xXyKJz Mai exact ce...? (mai mult)
Bună ziua, Un prieten a cumpărat ieri de pe playstation Store Fifa 2015. Are un PS3 vechi. La instalarea jocului ii dă eroarea următoare: "- A apărut o eroare în timpul procesului de instalare ...? (mai mult)
Salut TPU. Ce are de castigat Youtube oferindu-le la cei care au canale cu multi abonați si milioane de vizualizări? Se oferă bani pe likeuri si comentarii la un video pe Youtube? Funda!
Bună- ziua! Scuzați- mă că vă deranjez, îmi puteți recomanda vă rog măcar un site de unde pot descărca jocuri gratis fără viruși? Am un nepoțel care mă tot bate la cap să- i descarc jocuri...? (mai mult)
Buna TPU, ce joc e asta si cum se joaca o mingiuta mica si stelute ca in video asta : https://www.youtube.com/watch?v=CWJXXDMlNe0 3 : 32 unde sora lui Dexter se joaca sau nu are regula de joc acel joc...? (mai mult)
Am o problema cu Assassins Creed 2, da stiu ca e vechi dar pentru mine e gold si il joc pe un laptop cu specs bune si ecran de 120hz, acum vreo 5 luni am putut sa joc jocul la 120fps foarte lejer, ...? (mai mult)
Salut, gasesc pe aici jucatori de cod mobile?
Stie cineva unde pot vinde un cont de Steam?
Salut all....stie cineva cum pot crea o apk. tip alegeti povestea(choose story)? ....Am gasit doar tip quiz unde un raspuns trebuie sa fie adevarat si restul false si nu ma ajuta
Salut,stiti unde pot sa modez un xbox 360 in slobozia? Dau funda
Buna! Mai stie cineva site- ul acela ce incepea cu W? Wiz World sau ceva de genul. Iti puteai alege caracterul (fata sau baiat), stiu ca puteai sa alegi inaltimea caracterului si dupa faceai misiuni. ...? (mai mult)
Cand se lansează jocul Galactory Sandbox God Simulator pe Android? E pe magazin play cu acces anticipat dar nu îmi merge probabil pentru că nu s-a lansat.
Salut TPU! Am si eu o problema! De cateva zile am si eu un laptop nou de la Acer! Totul bine si frumos pana instalez gta 5 si ma bag sa ma joc si aud ca bazaie laptop- ul cand e la incarcat! Cand joc fara...? (mai mult)
Sims 4 merge și pe laptop? și ce anume laptop?
Salut, am un laptop MSI cu gtx970m 3 gb. 8 gb ram si i5 gen a 4 a. Ideea e ca joc fifa 19 si cand ajung la poarta adversa am lag....si asa imi face la multe jocuri pe care configuratia laptopului le- ...? (mai mult)
Buna, am umblat in setarile din pubg si am facut ceva incat nu pot sa mai misc tinta cand trag cu scop sau fara. Nu mai pot misca tinta in sensul ca nu pot sa o misc stanga sau dreapta si se duce doar...? (mai mult)
Bună, TPU! Dacă este cineva care are jocul KawaiiWorld, aș dori un link către un tutorial pentru a face o școală, un spital, sau o altă instituție pe acest joc. Ofer Funda!
Salut. Cum facem speed la agario, am observat unii jucători aruncă foarte repede cu bilele si castiga, ce program folosesc? Funda!?
Salut TPU! Imi place sa joc pubg foarte mult, dar nu despre asta e vorba(nu vreau raspunsuri cu ce faci cu viata ta....Pana la urma fac ce vreau cu viata mea). Ideea e ca, in ultima vreme sunt extrem...? (mai mult)
Salut TPU, găsesc salvare pentru gta 5 pentru ps4 cu toate misiunile făcute?
Buna Ziua/Seara dragi prieteni, as avea si eu o intrebare legata de jocurile MMORPG BROWSER BASED (In stilul celor care era odata cu Mafia) credeti ca vor mai merge in Romania? Jocul la care eu lucrez...? (mai mult)
Salut, unde pot gasi jocul warcraft? Cel pe care il jucam in copilarie pe windows xp? Dau funda, thx
Care sunt cele mai frumoase jocuri Call of Duty? As vrea sa joc cateva din ele.
Salut, am un MYRIA MY8306, caut un încărcător și nu stiu nici o serie să pot comanda. Mă poate ajuta cineva?
Vă salut tuturor! Ați auzit de RaedwulfGamer, YouTuberul ăla care a fost arestat? Făcea video-uri cu jocuri pe canalul lui de YouTube
Https://imgur.com/gallery/pC8OBuY Deschid fivem și apare asta, aștept de 15 minute și nu ma baga în meniul acela. Dau fundă cui ma ajuta.
Cine stie cum se poate adauga bani in five m? Platesc!
Salut, TPU, daca am f1 2018 pe xbox one si am un prieten cu f1 2018 pe pc, putem sa jucam multiplayer? Dau funda!
Imi poate explica cineva de ce programe ai nevoie pentru a crea un server de metin2? (In special de ce e util Virtual Machine). Vreau sa fac un server (dar nu hamachi sau sa intre si alt cineva pe el,...? (mai mult)
Exista diferente la capitolul graphica dintre un joc demo si cel Full Game?
Salut, am 2 conturi de csgo si unul l- am dat unui prieten, contul pe care i l- am dat a fost spart, daca isi face un cont nou si joaca cu hack, e posibil sa- mi iau eu ban sau contul lui fratemiu ...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu SAMP- ul, cand vreau sa ma conectez pe un server ma baga pe GTA San Andreas nu pe SAMP, am sters tot ce tine de gta sa din pc, am reinstalat si SAMP- ul si tot la fel ...? (mai mult)
Bună, vreau să- mi fac un canal de Youtube, pe cont va fi vorba despre jocul Avakian life însă nu vreau să- mi pun numele meu real și vreau să îmi pun alt nume, mă puteți ajuta cu idei de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?