Ce se face in WorldBox? Voi cum jucați? Ce faceți In joc?
Bună TPU, am instalat un joc sandbox: Block Craft 3D, nu necesită neapărat internet. Eu am vrut să instalez Minecraft așa că am instalat HappyMod dar nu mi- a mers, așa că am dezinstalat HappyMod. ...? (mai mult)
Salut, am o placa de baza lga1151 de la gigabyte ultra durable, si cand inchid pc ul nu se intrerupe alimentarea tastaturi si a mausului, am verificat pe net si nu am gasit nimic nu am intrat sa caut...? (mai mult)
Ce parere aveti de jocul Genshin Impact? Stiti si alte jocuri care au lumi frumoase si diversificate?
Când instaleze un joc de pe net(cu mod) îmi zice aplicația nu poate fi instalată.Am șters 2-3 jocuri,am dat restart la telefon, dar tot nu merge.Alte jocurii merg.
Salut, cu cat as putea vinde contul acesta de steam Link:https://steamcommunity.com/profiles/76561198166623555/ Jocurile main sunt Monster Hunter World+ Iceborne, Dishonored 2, Prey 2017, The Long...? (mai mult)
Jocuri gen Help Me Doctor în care ești doctor și consulți pacienți la clinica,le pui diagnostice, le verifici dosarul, dai rețetă etc știti?
Ce parere aveti despre jocul ''Detroit become human''?
Salut. Vreau sa fac update de ssd la un laptop, laptopul nu are loc de ssd si am vazut ca ar merge sa pun ssd sata 3 în loc de hdd actual. Mai trebuie ceva adaptor sau merge?
Salut TPU. De ce tot timpul când deschid CS GO trebuie sa îmi fac din nou setările (nu le salvează). Ajutor, dau funda
Este bun un gigabyte gtx 750 ti combinat cu un i3 10100f la csgo? cam cate fps scoate si inca ceva, duce gta 5 in 75+fps? Daca nu, ce alta placa video imi recomandati sa fie ieftina si buna?
Stiti cumva de unde pot download-da X Men The Official Game?
Salut am cumparat de curand Ventilator AQIRYS Cetus 4P-12SL12-RGB, 120mm (si eu nu mi-am dat seama ca am molex si pe placa de baza nu merge ce pot face. Exista vreaun Adaptor molex to 4Pini
Salut am cumparat de curand https://www.emag.ro/ventilator- aqirys- cetus- 4p- 12sl12- rgb- 120mm- aqrys- 4p12sl12rgb/pd/D28Y9YMBM/?X- Search- Id=7ae52146a4883d24e6d0&X- Product- Id=59136539&X- Search-...? (mai mult)
Mi se misca imaginea telefonului, adică tremura și are niște dungi pe ecran, țin sa precizez ca nu e spart, și a fost ținut în condiții bune, e de la ceva setare?
Salut. Caut un scripter pentru un server de Minecraft. Conditii: - Sa aibe 14+ ani - Serverul sa fie bine facut (fara probleme, buguri etc.)
Salut puteti sa-mi spuneti niste siteuri de forumuri din Romania
Salut. Am cumparat recent un gift card pentru paypal de la o statie de plata qiwi si am primit un bon cu un cod. Cum fac sa imi bag banii pe paypal?
Salut TPU, unde gasesc salvare pentru gta 5 ps4?
Știe cineva un mod sa îmi pun bani in gta V?
Salut Tpu.ro, am o întrebare, pentru v2 și sd3 ce talisman trebuie pe Metin2ro cel albastru, galben, roșu sau verde care din astea 4?
Mai merita sa imi iau un PS4?
Cand întru intr- un joc, în prima secunda când trece de loading screen, își da restart pcul, temperaturile sunt normale, am încercat cu alta sursa, alta placa video, drivere, sunt bune, în...? (mai mult)
Unde găsesc harta României pentru Euro Truck Simulator 1? Că un mod de autobuz am găsit.
Salutare baieti, am o problema pe samp. Nu se aude /carradio dar masina se aude. Ce are?
Buna TPU, cei care aveti card transilvania ce trebuie scris in casuta pentru a confirma ca suntem noi, cand vreau sa achizitionez ceva de pe google play sau jocuri?
Pot sa arunc un eye of ender in ocean (sunt pe un sv de ocean only si nu pot sa ii arunc)? Joc minecraft
Daca am bagat acum o luna codul pe cs si de atunci am jucat numai legit, este vreo sansa sa mai imi iau ban acum?
Am o problemă la CS GO. Am un laptop cu 16 gb ram Procesor Intel core i5- 8250U Si 2 SSD- URI dar folosesc doar 1 pentru ca celelalt e mai slab Jocul imi merge bine chiar si pe High in vreo 60 fps. ...? (mai mult)
Gamepass-ul de la Xbox include si seria Far Cry sau WatchDogs?
Raid shadow legends... Ce seturi sa folosesc pectru Faceless, Robar sau Kaiden? Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Ati jucat Need for Speed Heat? Cum vi s-a parut?
Nintendo switch sau PS4? Care e mai bun?
Cine îmi recomanda și mie un controller care să pot juca Minecraft Pocket Edition? Buget 150-200 lei Am cumpărat acum un controller și nu funcționează corect deloc! DAU FUNDĂ!
Salut, imi puteti recomanda ceva site-uri legitime precum g2a si instant gaming? Mersi :)
Merita cumparat Watch Dogs Legion?
Aveti idee ce se intampla cu aplicatia Gamezer? Pentru ca de doi ani tot incerc sa o descarc pe telefon si cand incerc sa intru pe ea, imi apare ca nu am conexiune dar eu am...
Salutare tuturor.Am o intrebare. Vreau sa iau mortal kombat x si nu stiu daca merge pe pc meu. Am procesor Intel core 2 quad 2, 66, 7 gb rami si geforce gt420. Credeti ca o sa mearga?
Salutare TPU! Am o intrebare care ma nelinisteste! Am cumparat Forza Horizon 4 de pe G2a, pentru Calculator prin intermediul Microsoft Store! L- am descarcarcat, m- am jucat si la o sapt am fost nevoit...? (mai mult)
Mi-am cumparat jocul The Crew 2 cu DLC ul Deluxe Edition si cand intru in joc nu imi apar masinile din DLC, ce trebuie sa fac?
Salut, am o problema la CSGO. Nu pot pune silencerul(amortizorul). Când apăs click dreapta pe el pur și simplu nu se pune, am băgat și bindul corect, am si reinstalat jocul, schimbat cfg- ul dar...? (mai mult)
Salutare TPU, cine are cs? Nu ma uit la rank sau la cat de bine se pricepe. Cine vrea sa raspunda
Cam câte spinuri trebuie să dau la Book Of Ra Deluxe ca să vină speciala? Ms frumos. Fundă.
Salutare! Există cineva care deține atât Forza Horizon 4 cât și The Crew 2?
Cum sa faci sau să sa găsesti Maple Syrup in Stardew Valley?
Salut. Să joc 500 euro online la Book Of Ra Deluxe? Eu stau în Italia.
Salut TPU, am o problema destul de enervanta.Pe fortnite cand intru pe party royale ma scoate efectiv din joc, nu imi pare nimic pe ecran, pur si simplu se blocheaza loading screenul si dupa ma scoate...? (mai mult)
Ce jocuri Battle Royale free jucati voi Jocuri de Laptop nu de telefon? Ce recomandati din experienta voastra, nu dupa forumurile de pe net. Imi merg toate jocurile posibile. Am incercat Cuisine Royale...? (mai mult)
Cum poți fi profesor în Sims 4?
Salut jucători de Raid shadow legends, ce set sau seturi folositi pe Robar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.