Salut. Cand ma joc pe laptop si scriu ceva in chat, cand apas tasta "c" se apasa enter, nu ma lasa sa termin propoziția. Ceva sfaturi? Stie cineva ce ar putea fi? Pe laptop nu au fost varsate lichide,...? (mai mult)
Salut, vreau să cumpăr un controller pentru pc dar la toate specifică ca sunt compatiblie cu windows 10 sau mai veci, eu am windows 11, întrebarea mea este pot conecta controller ul (cu fir sau...? (mai mult)
Caut coechipieri pentru Battlefield 5
Cum pot face si eu upgrade-uri cu bani de pe steam la lord of the rings shadow of mordor? Dar in dishonored 2015?
In jocul aliens isolation cum pot sa fac niste upgrade-uri sa ma mai omoare asa repede? Sa cumpar de pe undeva? Steam ceva? Dar jocul the forest?
Salut! Am si eu un ps4 slime iar cand il inchid sau il deschid se aude plasticul cum trosneste iar cand bag un CD se aude un pic ciudat cateva minute iar dupa aia revine sunetul la normal. Si cand intru...? (mai mult)
Ce parere aveti de jocurile fifa? Mie mi se pare foarte simple de care te plictisesti imediat.
Salut TPU. Voi ce teorie aveti despre gta 6 ma refer cum credeti ca o sa fie povestea?
Daca am jucat mafia din 2002, cu multi ani in urma, mai merita sa joc mafia definitive edition?
Se inchide xbox game pass sau isi schimba numai numele?
Ce jocuri pentru telefon care funcționează și pe tableta onlain?
Îmi poate spune va rog ce înseamnă acei UC și la ce folosesc de pe PUBG? Sunt sus in dreapta va rog frumos! Mulțumesc
Salut, sunt jucator de 8 ball pool (level 147) si ma joc foarte des si mi s- a intamplat o problema ciudata. Am adunat de luni pana vineri peste 1b castig in diamond league, ieri (sambata) nu am am avut...? (mai mult)
Unde gasesc ponturi de joc, tips/tricks pentru jocul asta ManagerZone unde am si eu un club/echipa de fotbal, FC Alinborger? Toate site- urile adiționale nu mai sunt disponibile/nu merg Stiti voi ...? (mai mult)
Rust pe Xbox merge fără să ai gamepass/Xbox live?
Hi ???? Am instalat un windows 10 pe un USB SanDisc 256 Gb după ce am instalat windows pe notebook am formatat USB și acum am doar 32 Gb disponibili ????cum să fac ca să am cei 256 Gb ????am căutat...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu o temă la tic? În word. Vă rog!
Stiti jocuri razboi, horror de pe steam gratuite? dar sa fie de un pc mai slab asa de 8gb ram. 64 bit, amd ryzen5 3500u cu radeon vega mobile placa inclusa.
Salut. Cum pot arde/distruge o placa de baza????? Dacă pun ceva de metal pe ea, un cui de exemplu?
Cine are harta lui avg cel mic descarcata? NU mai merge linkul din descrierea lui. Dau funda
Bună TPU! Vin cu o întrebare la care aștept un răspuns de multă vreme. Deci, am avut un cont de tik tok în urmă cu aproximativ doi ani, atunci mi s- a dat resetare la telefon, contul meu avea...? (mai mult)
Salut, ma joc Far Cry 6 si de 3 saptamani tot imi da blue screen, iese din joc cand e mai important. Am un 4060 8bg placa video... poate ca nu e destul de racit si se incinge si se restareaza sau e vreo...? (mai mult)
Cum se numeste la PC cel ce unde bagi DVD este si extern?
Aveti idee daca as putea sa schimb regiunea de la contul de ps ca sa imi cumpar unele jocuri mai ieftin?
Daca are cineva Volanul Myria Mg7418 imi poate da si mie link-ul catre driver-ul pentru volan din manualul de utilizare pentru ca nu il mai gasesc, va rog?
Cum recuperez contul de avakin logat vu Facebook?
Stiti jocuri ciudate? adica sa aiba un stil din ala coreean?
Jocuri nepopulare horror, razboi?
Am și eu o întrebare softonic are viruși trojan, malware, ransomware ca vreau sa instalez Minecraft legends după el
Ce jocuri horror faine sunt pe playstation 3 si nu sunt pe windows? de razboi?
Salutare TPU! Paşte fericit în primul rând! (momentul în care scriu întrebarea e a doua zi de Paşte :D) Caut o Hartă de Counter Strick 1.6 de deathrun, o jucam pe vremuri 2012- 2013 pe serverul...? (mai mult)
Cat considerati ca valoreaza in prezent acest pc? Componente: - Placa video GIGABYTE GeForce GTX 1080 Windforce OC 8GB GDDR5X 256- bit - Procesor Intel Kaby Lake, Core i5 7600K 3. 8GHz box - Placa...? (mai mult)
Salut, am un laptop destul de bun, are un Intel I5 1240P adică gen 12 și un rtx 3050ti 4gb, 8gb RAM și totuși îmi merg jocurile foarte prost, adică fortniteul nici nu mi- l duce cu setările ...? (mai mult)
PC Gaming I3-2100, 16 Gb RAM, Video 2Gb RAM 128Biti Nvidia, SSD 128Gb + 500Gb HDD,este bun pc pentru jocuri cum ar fi ets,fortnite pentru console, nu mă pricep și aș dori niște sfaturi
Dacă vizualizez profilul cuiva de Tik Tok iar apoi îi dau bloc, îi mai apare notificarea cum ca m- am uitat? Ca să primești notificare ca cineva ți a văzut profilul trebuie să ai ceva activat?...? (mai mult)
Am vazut doua desktopuri de gaming CeO- tech, zeta v1, amd ryzen 5 2600, 16gb ram, nVIDIA gtx 1050 ti pret 5131lei si altul grt white rgb fan amd ryzen 5 3600, 16gb ram, gtx 1050 ti la 2900lei,...? (mai mult)
În EA FC 24 nu poți sa schimbi controalele ca să fie la fel ca la FIFA 07?
O carte motivationala sau de dezvoltare personala te poate ridica de jos? Te poate ridica de la pământ unde sa zicem ca te afli?
Salut TPU am un laptop Acer nitro 5 am observat cand joc jocuri in nitro sense imi arata temperatura la procesor mai mare decat trebuie si cu alt program mai mica am inteles ca in nitro sense se concentreaza...? (mai mult)
Ce jocuri retro de fotbal pot juca pe consolele alea mici chinezesti?
Salut TPU care e cel mai bun program pentru monitorizarea tempereaturi la pc GPU SAU CPU MULTUMESC DAU FUNDA
E cineva jucător de FM 24?(Football Manager 24) Mi- am cumpărat și eu jocul și vreau sa încep sa joc cu Oțelul Galați sau Dunărea Galați însă vreau ca echipa sa aibă logo- ul, echipamentul...? (mai mult)
Football Manager 2024 se poate juca și in mod multiplayer masiv? Dacă da, cum?
Cum pot sa castig titlul de campioana en- fanfare in jocul ManagerZone si sa fac performanta si in Europa? Am băgat câțiva bani in joc și vreau performante mai mari pentru echipa mea( FC Alinborger...? (mai mult)
Hey! e bun pc ul asta 'https://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- rgb- intel- core- i3- 4170- 3- 7- ghz- 8- gb- ram- ssd- 960- gb- placa- video- intel- hd- graphics- cu- vga- si- dvi- carcasa- tower- 8032024003/pd/D5KF3PYBM/?ref=embedding_similar_model_1_1&provider=rec&recid=rec_88_40342422299944990df
Salutare comunitate. Va rog sa ma ajutați cu o recomandare pentru jocuri PS5 pentru un băiețel de 5 ani. Ma interesează ceva în genul jocului Astro Playrom din PS5.
Stiti jocuri care sa fie asemanatoare cu life is strange si sa fie gratis pe steam(dau funda)
Bună, am o nelămurire de curând mi am șters tik tok ul și după l am instalat înapoi și îmi apare sub inima aia de apreciere îmi apare dezapreciere, mă poate ajuta cineva?
Bună! Se poate moda consolă Xbox series s, dacă se poate îmi puteți spune un service din județul Bistrița-Năsăud, sau de ce nu o modalitate de modare acasă de și am auzit că e foarte greu
Hey cine mai joaca tfm sa mi lase username si # sa il adaug la lista de preteni
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!