Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 4 Martie 2025 sunt:
Buna, de unde pot face rost de driverele pentru volanul Myria mg 7400?
Salut. Am nevoie de o porecla, vreau sa o folosesc nick pentru Sa:Mp. Vreau ceva simplu, nu complicat... As avea exemplu "Kapone, Fusyan". Porecle micute. Dau funda, multumesc!
Hey TPU! Cand am vrut sa intru in GTA din Rockstar Games Launcher imi dadea o eroare ca cica nu ii conecsiune la internet ca is ofline si vrajeli din astea era un bug nu stiu cum sa ii zic am cautat pe...? (mai mult)
Merge in Sims 4 sa îți creezi propria clinica medicala și să o administrezi?
Buna seara, este adevarat ca daca pun jocuri create cu quickapp ninja pe magazin play o sa imi baneze contul?
Cine imi poate spune si mie niste jocuri care sa ceara mai putin de 128 mb VRAM?
In Sims 4 poți să îți creezi și administrezi și o clinica umană sau doar una veterinara? Și dacă da, cum poți fi medic în propria ta clinica in joc?
Sulut TPU! Mi-am facut o cariera pe fifa 20, dar ca jucator nu ca manager si as vrea sa stiu cum imi invat jucatorul si alta pozitie in afara de cea aleasa de mine?
Voi cum vedeți jocul Euro Truck Simulator 2? Cate ore jucate aveți? Aveți și addon-ul cu Marea Neagra(Harta României)
Salut! Am laptop- ul Allview ALLBOOK L si vreau sa ii fac un upgrade la memoria RAM. Vreau sa aflu daca aceasta memorie e buna pentru acest laptop. https://www.itgalaxy.ro/memorii- laptop/apacer/8gb-...? (mai mult)
Salut TPU, recent am câștigat un key pentru fifa 21 la ce îl pot folosi? Pot sa deblochez jocul pe steam sau?
Cand intru sa ma joc Metro Redux 2033 am un bug care imi da usage de 100% pe GPU inca din meniul principal indiferent daca e pe High sau Low, am un RX550 de 2GB GDDR5, iar jocul pe low imi zice ca are...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa fac un server de samp, am un host free si vreau sa imi incarce cineva gm pe host, dau funda.
Buna TPU! Vreau si eu idei de pre builduri de max 4500 lei :)
Daca am un procesor pentium g3260 si o placa video nVIDIA 9400 gt de 512mb si 16 gb ddr3 pe windous 64 bit pot juca cs go?
E realista harta României din ETS 2 Road to the Black Sea? Cat de realista e harta țării noastre?
Sunt telefoanele din ziua de azi suficient de puternice încât să "ducă" cs go și the crew 2 la grafică maximă fără probleme? Aproximativ cam până la câte fps urî are scoate maxim? Pot duce...? (mai mult)
Unde pot vedea orele mele de pe FiveM?
Salut. Stie cineva de ce cand instalez srs- ul aproape la final imi apare o eroare in care scrie *please insert disk 2 *? Daca stie cineva va rog sa- mi spuneti... Si daca cineva stie si rezolvarea la ...? (mai mult)
Salut. Am un cont de steam (cumpărat). Am luat multe jocuri Free to play / Free dar nu mi se schimba acel număr de jocuri de pe profil. Mereu rămâne 6 orice as face. Ce trebuie sa fac?
Hey TPU! Am comandat o camera de filmat 1920 pe 1080 p si am zis sa o testez sa vad cum se vede si cand am vazut nici 480 nu era si flicarea imaginea ca la televizoarele alea vechi si nici 60fps nu era,...? (mai mult)
Salut! Am primit de la fratele meu din Germania pinul de la un paysafecard de 10 euro! Si nu stiu cum să- i folosesc, ce pot face cu ei? De băgat într- un joc nu cred că merge, am incercat sa imi...? (mai mult)
Pentru jucători de PUBG! Vreau sa imi pun un config pe pubg si nu știu cum. Ma poate ajuta cineva cu un tutorial ceva?
Salutare TPU. As putea sa adaug modele custom pe serverul meu de samp? (modele pe care sa le vada toti) Daca da, atunci cum? DAU FUNDA
Buna. Am instalat jocul Euro Truck Simulator 2 pe Windows 10, il joc de ceva vreme. Totul bine si frumos pentru ca aveam 3 șoferi si trei camioane plus 8 remorci si doua garaje. Aseară mi- am cumpărat...? (mai mult)
Salut, am o problema destul de enervanta la laptopul meu, aceea fiind ca nu mai da performanta pe care o avea (i5- 7300hq, 1050 4gb, 16gb 2400mhz, ssd 1tb). Inainte cand ma jucam cs aveam minim 150fps,...? (mai mult)
Salut TPU! Ma puteti invita si pe mine pe un server de discord cu generator de conturi? (Netflix,steam, uplay etc.) Plss DAU FUNDA
Mă poate ajuta si pe mine cineva? Dacă mă joc gta 5 după un timp mi se închide jocul fără să imi spună că a dat crash sau ceva de genul. Este luat de pe epic games și nu am mai avut probleme...? (mai mult)
De ce e atât de aiurea pes 2021 la 60 fps? Se mișcă mai rapid clar însă adversarul nici nu mai ataca. Mi se pare mult mai bine la 30 fps cu detalii maxime și rezolutie 4x
Buna seara, de ce nu ma lasa sa ma joc metin 2 si de ce imi da eroare?
1)Ce ar putea sa-si puna o fata pe Instagram la biografie? (Si cu emoji va rog) 2) Ati vazut la albertnbn cum are acolo pe Instagram la biografie scris artist cu gri? Cum a scris aia? Dau funda!
GAMING - am ramas in cap cu un joc vechi, cu roboti, grafica era super pentru vremea aia... aparut in anii 2000- 2012, nu mai stiu, imi amintesc ca avea un inceput in care eu- robotul eram prezentat...? (mai mult)
În Top Eleven, eu sunt în presezon. Ce urmează după presezon? Campions league? Cupa? Sau liga următoare? Va rog sa ma ajutați, sa mi spuneți ce urmează după presezon. Și când este campions...? (mai mult)
Sunt în presezon și nu mai am niciun meci. Ce urmează? Cupa? Campions league? Sau începe liga? Am ieșit pe 2
Merita sa dau 70 de lei aprox pentru addon-ul de la jocul Euro Truck Simulator 2? Road to the Black Sea adică. Îl are cineva? E mișto tare harta României din add-on?
Salutare, mi- am descarcat de pe net RDR 2 si am o mica problema. La inceput jocul mergea perfect, dar cand am ajuns la 36% progress a iesit din joc. Dupa care am intrat din nou si a mers foarte putin...? (mai mult)
Nu îmi deschide Fifa 21 am reinstalat windows ul și acum nu mai merge. Ce sa fac?
Stie cineva un bot bun pe Discord care deruleaza filme cu subtitrare sau daca dau eu link- ul unui site unde pot sa iau filmu crak si sa il pun cu subtitrare pe scurt eu vr un bot de filme care sa le ...? (mai mult)
Salut băieți. Am o problema. Care poate sa mi dea răspunsul. Ii mulțumesc mult. Am piratat sabnautica și am văzut multe videoclipuri pe you tube ca mulți merg la prima baza de extratereștri...? (mai mult)
Salut, am un PC destul de decent zic eu, ryzen 5 3500x si un rx 570 de 8gb cu 256 bit. Problema e ca monitorizez totul cu MSI afterburner si temperaturile nu trec de 70 grade niciodata, DAR si asta...? (mai mult)
Salut! Vreau sa devin un youtuber si nu am in minte nici un nume de canal vreau ceva sa fie cu Panda darnu stiu ce. Aveti voi idei?
Salut am instalat windous 7 pe laptop si nu imi gaseste draiverul la placa de retea, am instalat si 3dpnet si mi la gasit dar tot nu imi merge ma poate ajuta careva va rog
Salut TPU! Vreau sa imi achizitionez un Oculus Quest 2.As dori sa stiu daca este vreo sansa sa platesc sub 2000 de lei pe unul.Si daca stiti voi o alta allternativa mai ieftina sa imi spuneti! (sa fie ...? (mai mult)
Salut TPU! Intrebarea asta e mai mult pentru jucatorii 'ROBLOX' adica ce- i care se pricep la coding (sa creeze mapii) si care sunt priceputi, si as vrea sa stiu si eu cum ati inceput sa invatati...? (mai mult)
Salut. Astazi, dupa ce am mai adaugat o placuta de 8gb ram in PC (in total 16) si dupa ce am reinstalat windows- ul, cand ma joc CS:GO am 300 fps, dar dupa ceva timp imi scade si sta cateva secunde ...? (mai mult)
Am și eu o prb, pe steam cs 1.6 înainte îmi mergea 200 și a trebuit sa dau un resetare din fabrica la pc și acum nu trece de 100, de ce ps:am pus fps_max 999, developer 1
Salut TPU, am o problemă la PlayStation și trebuie să contactez suportul dar trebuie să îi sun, îmi vor cere data de naștere sau alte chestii de genul? Am 15 ani și din câte am văzut trebuie...? (mai mult)
Cum mut portarul la fifa 21 in timp ce adversarul are o faza de atac? Joc cu controller-ul de xbox.
De ce cand instalez un joc de pe net si deschid setup-ul mi se inchide dupa cateva secunde?
Salut TPU, mai stie cineva desenul acela cu masinile alea de curse care vorbeau si se reparau singure gen dar nu era cars ala cu bucsa erau niste masini mici de curse pe raliu d- ala special de curse,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!