Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 4 Martie 2025 sunt:
Am un PSP versiunea 5.03 la jocuri eu nu apas pe nimic iar personajele din joc se misca, dati-mi niste site-uri tutoriale ceva sau ziceti-mi voi va rog!
"Am jucat cam tot ce se putea juca" Din 2015 pana acum în 2021 am jucat multe din titlurile populare. Vreau sa încerc ceva nou, unic sau cel puțin sa aibă o poveste bună. Prefer jocurile de acțiune....? (mai mult)
Buna TPU! Buna seara tuturor. Am venit aici sa va deranjez cu o intrebare! In imaginea aceasta https://ibb.co/Cvc5x0m regasiti informatii cu privire la pc- ul meu si altele. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Îmi poate explica cineva pe scurt despre LEAGUE OF LEGENDS? Cum joci, cam ce ar trebui să fac, etc. că eu sunt începătoare.
Deci am gasit si eu un sistem pc care are 4gb ram 2400mhz si mai vreau sa iau 8gb 2400mhz, ceea ce nu stiu este ce CL are sistemul, este ok daca iau 8gb CL15, se seteaza timing-ul automat in BIOS?
Se uită cineva la serialul bobocii(de pe Nickelodeon/TeenNick)?, dacă da știți vreun joc în genul la Labirint?
Salut/Buna voi stiti daca mai poti lua skinurile exclusive din fortnite? Wonder,glow,ikonik,galaxy, honor guard.
Am un xbox 360 si nu imi apar jocurile fifa doar fifa 19 de ce?
Am un joc numit God Simulator foarte asemanator cu WorldBox dar când îl caut pe Magazin Play nu îl mai gasesc dar e la fel, aproape identic cu WorldBox. Poate mă puteți ajuta voi da știu exact cum...? (mai mult)
Cine este fan WorldBox de aici? Ce jocuri asemănătoare cunoașteți și care sunt clonele lui că am înțeles că unii i- au copiat total și au făcut alte jocuri identice cu WorldBox. Apropo, jucați...? (mai mult)
Ce alte jocuri asemanatoare cu Erepublik și NationStates știți?
Buna, am cateva întrebări legate de jocul brawls stars. De cate ori poti fi BANAT temporar pana iti ei ban permanent? Daca ai fost BANAT temporar pentru ca ai încercat sa iti recuperezi un cont...? (mai mult)
Bună... Dacă știi filmul de pe Nickelodeon "boobees" se numește filmul... In acest film ei joaca un joc... Cine știe cum se cheama și de unde pot să-l iau? DAU FUNDĂ!
Ce e handicapul într-un joc?
Ce jocuri simulează bine comunismul?
Salutare! Detin un laptop Lenovo legion y520 ce are un i5- 7300Hq cu un 1060 3 gb MaxQ, 8 Gb ram ddr 4 la 2400 hz. Doresc sa mai adaug inca 8 gb ram deoarece cei 8 nu- mi sunt de ajuns. La ce trebuie...? (mai mult)
Buna, joaca careva de aici LOL si e oarecum bun? Eu Joc de mult timp si am impresia ca tot slab sunt, nu stiu cum sa- mi imbunatatesc stilul de joc.Multi mi- au spus sa joc campioni de meta, dar eu ...? (mai mult)
Salutare, a fost pentru prima data cand am incercat sa creez un sistem de gaming si nu cred ca m- am descurcat deloc. Imi puteti lasa va rog pareri despre ce am ales? Puteti fi cat de duri doriti, e ...? (mai mult)
Buna TPU, nu prea le am cu politia multe dar cer un mic raspuns la o intrebare. Am vazut in GTA 5 o masina mare ca o duba cu scris mare si gros Group Security credeam ca sunt mascati dar nu sunt, insa...? (mai mult)
Salut, mi- am făcut un cont de pokerstars, totul in regula imi cere verificare cu buletin (poza) am refuzat atunci. Am depus niște bani (putini)si am jucat poker, totul ok am jucat, dar la retragere...? (mai mult)
Salut TPU! Este legit siteul hellcase pentru skinuri pe arme cs go? Si iti da skinu doar in joc sau doar in site si poti face trade si chestii?
Buna, stie cineva cum pot sa-l adaug pe Katalin Talent pe discord? Dau funda!
E posibil sa apara in viitor vr exact ca in anime-ul sword art online? Daca da, va costa o avere nu?
Controlerele pentru guitar hero live sunt compatibile cu orice consola sau sunt diferite in functie de consola?
Salut, care dintre ele e mai bun? https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/firstgear/gaming-razor/ sau https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/firstgear/gaming-rift-gtx/
Salut. As dori sa- mi recuperez contul de pubg. Dar am o problema: - contul a fost facut pe un Facebook care mi- a fost blocat si nu mai am acces la el iar Facebook- ul era facut pe numar de telefon. ...? (mai mult)
Bună! Știu că am mai pus o întrebare despre cu totul altceva. As vrea să știu cum mă pot înscrie la un turneu de cs go. Ce trebuie să fac și ce cerințe sunt?
Salut TPU, mi- am instalat recent forza horizon 4 dar cand sa il deschid imi apare o fereastra cu o poza a jocului in mijloc si dupa dispare si se inchide si fereastra fara sa lase vreun mesaj de ce s-...? (mai mult)
Ziceti- mi niste jocuri online sau multiplayer interesante care nu iti trebuie bani sa le joci cum e League of Legends dar exact la fel, ma refer tot in sensu sa cresti in nivele, te lupti cu x, y sau...? (mai mult)
Are cineva vreo idee de joc pentru xbox one asemenator cu Cs go gratis daca se poate?
Salut TPU. Am si eu o placa video. Gpu nVIDIA gtx 1050ti Asus Cerberus 4GB care are 3 porturi 1x DVI 1x HDMI 1x DisplayPort ideea e in felul urmator, pe hdmi am adaptor spre vga, monitorul meu...? (mai mult)
Am vrut sa introduc bancnota de 5 lei pentru a completa suma de 25 de lei dar mi- o dadea inapoi si am mai incercat de vreo 5 ori ....nu a mers.Asa ca am dat anulare si am primit rest de 20 de lei pe bon...? (mai mult)
Salut TPU. Ce merita mai mult sa cumpar? Casti de Gaming HyperX Cloud 2 SAU un scaun de gaming? Dau Funda!
Va salut! Se da urm config de pc i7 4790T 16 ram sursa 400w rx 580 4gb Uneori primesc ecran alb, verde in timp ce ma joc? Ati mai întâmpinat?
Care sunt bazele programării În Java? Vreau sa ma apuc sa creez jocuri pentru calculator sau telefon și nu știu care sunt bazele..toți mi- au spus ca trebuie sa învăț bazele programării și apoi...? (mai mult)
Salut TPU, am o problemă cu laptopul, mai exact în CS GOimi apare așa., , GAZDA DE LA DISTANȚĂ NU A MAI PRIMIT NICIUN FEL DE COMUNICARE ȘI A ÎNCHIS CONEXIUNEA, , nu știu ce are, un răspuns...? (mai mult)
Salut TPU! Cum pot avea mai multe fps in cs go? Optimizari, programe, packuri orice va rog!
Daca fac un highlight pe twich o sa imi ramana?
Salut TPU! Exista subtitrare in limba romana pentru tot jocul Grand Theft Auto 5?
Am văzut ca pe roblox pot lua Robux și se adaugă plata prin Orange. Cum vine mai exact acest lucru? A încercat cineva? :))
Cine ma poate ajuta cu un nume pentru jucator de CSGO car eii bun pe ak 47 si qwp?
Salut, eu acum cativa ani nu stiam sa- mi fac un cont de steam mai exact prin 2016 asa ca m- a ajutat un prieten, el punand nr lui de telefon si emailul lui, cam prin 2019 am schimbat emailul lui cu ...? (mai mult)
Salut...exista vreo metoda de a obține jocuri pentru xbox free?
Salut, am o problema la cs 1.6 intru in el si cand dau pe find servers nu-mi apare, apas degeaba acolo, sa joc cu botii merge, ce pot sa fac? Am reinstalat cs ul si am bagat cel original
Mă jucam pe laptop si deodată mi s- a stins ecranul si nu mai merge, l- am pus pe tv si merge si am observat ca si ecranul laptopului se vede dar se vede foarte întunecat încât nu vezi nimic. Are...? (mai mult)
prin 2019 jucam un joc ufc cu niște personaje care stăteau pe pereți și trebuia să sari pe ele de 3 ori ca să castig runda, iar azi mi- am adus aminte de el dar nu mai stiu numele. Ma ...? (mai mult)
Stiti vreun server de Metin2 care mai are misiunile originale, ca sa vad si eu povestea intreaga? Nu vreau sa platesc cu bani iteme pentru Metinul original sau sa joc luni intregi doar ca sa termin...? (mai mult)
Am conectat un controler de ps4 la pc pentru a ma juca gta v dsr nu merge. Are cineva idee cum sa fac sa mearga?
Eu cu fratele meu ne jucam fivem, eu am contul meu de fivem, rockstar, epic games. El are contul lui de fivem, rockstar, epic games (ne jucam de pe același pc) iar când intram pe un server de fivem...? (mai mult)
Salut, acum cateva luni, probabil acum un an, am achizitionat jocu Far Cry 3 si acum cateva luni Assassin's Credd Brotherhood, la mana a2a dintr- un targ auto, unde se mai vand diverse lucruri. Problema...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!