Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 4 Martie 2025 sunt:
Hey TPU! Niste baieti mi- au oferit o oferta cu un cont de cs ca sa mi- l vanda. Ei au zis ca tranzactia o s- o facem prin prin PayPall cu metoda family in care cica nu poti sa dai refund. Contul are Global...? (mai mult)
Ofera cineva un host de SA-MP spre administrare? Ma descurc in popularea acestuia si in scripting.
Salut, am un pc cu urmatoarele Specs motherboard F2A75M- D3H CPU AMD A4- 5300 3.40 GHz Gpu AMD Radeon 7450 1 gb RAM 16 gb 4 slots 4096 fiecare cu 665 mgz intrebarea mea este sa mai bag bani un pc-...? (mai mult)
Salut TPU! Pentru a controla in gta v un avion/elicopter ai nevoie de numpad la tastaura. Eu nu am numpad la tastatura si nu stiu cum sa controlez avionul. Puteti sa- mi dati niste setari pentru a controla...? (mai mult)
Salut, am placa video Intel graphics 3000 si când incerc sa ma conectez pe farming simulator 2019 imi da eroarea : Could not init 3D system Shader Model 3.0 is required Am incercat toate metodele...? (mai mult)
Am un telefon de tip A10 2019, i-am dat resetare chiar de ziua mea cand facusem multe poze cu prieteni. Nu am facut backup si mi-am pierdut pozele. Ce pot face sa le recuperez?
Salut, As dori sa mă lămuriți de ce când bag cablul de alimentare in laptop îmi merg jocurile peste 60 fps iar când îl scot îmi merg constant la 60fps? Dacă se poate sa mă lămuresc cineva daca...? (mai mult)
De ce nu pot descărca jocul Police Rocket Race pe telefonul Samsung A21?
Buna TPU, am si eu laptopul aceste:https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjkm8PTlNPuAhXRAgYAHTkwD74YABADGgJ3cw&ae=2&ohost=www.google.com&cid=CAESQeD2BMh74f1joWh_if8UQ3dyjgL54s_8dZuLmxRJ-...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema cu gta v. Cand merg cu masina, la viteza mare incepe sa nu se mai incarce texturile. Ori se fac invizibile si cad prin mapa ori doar se fac blurate si incepe sa dispara case etc....? (mai mult)
Https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.cel.ro%2Flaptopuri- renew- ~- refurbished%2Flaptop- lenovo- thinkpad- x240- intel- core- i5- 4300u- 1- 90ghz- 8gb- ddr3- 120gb- ssd- 12- inch- pMCAzMjwqNQ-...? (mai mult)
Salut! Stie cineva de ce imi apare aceasta eroare cand deschid discord-ul? https://imgur.com/a/7UQEmua Dau funda!
Cum.pot prelua sunetul de pe laptopul A De exemplu muzica canta în Winamp... în laptopul B prin broadcaster iar laptopul A sa fie conectat la mixer și volumul sunetului sa fie reglat tot la mixer?...? (mai mult)
Bună mi-am cumpărat recent un laptop si m-am uitat la temperatura procesorului si cand stau pe google sau ma uit pe yt am 40-50c si cand ma joc 60-70c ce ziceți e ok.ps am un i7 gen 10
Buna TPU, imi puteti spune cateva site-uri pe net sau magazine cu livrare oriunde in tara cu laptop-uri noi sau second hand de vanzare? Dar de incredere sa fiie tocmai de aia si intreb aici.
Salut! Pe Eneba pot cumpara jocuri folosind paysafe? dar nu card, vreau sa cumpar cu foaie din aia., merge?
Vă rog îmi puteți spune cele mai bune enchateduri pentru Minecraft pentru toate uneltele toată armura și pentru arc cu săgeți vă rog.
Salut TPU! Vreau si eu niste jocuri shooter gen cu "scenario editor"cum este in Argo sau in Arma 3 adica e cu boti si iti creezi tu "mapa"chiar vreau sa stiu daca sunt mai multe jocuri de genu! Dau...? (mai mult)
Un telefon bun pentru jocuri/poze( in special jocuri, dar sa faca si poze ok) Buget de 1500 RON
Salut TPU, nu știu dacă e bună categoria aleasă, dar nu am știut unde să pun. Eu vreau să cumpăr un joc de pe G2A cu cardul (Monese) și nu mă lasă, îmi arată pe ecran următorul mesaj: ...? (mai mult)
As dori niste nume pentru echipe de CSGO! Sa fie unice!
As dori niste nume pentru Youtube unice!
Salut! Am un cheat pe csgo care are optiunea 'custom clan tag' Daca imi pun un tag custom, pot lua vac?
Mi-am luat țeapă si nu am aces de tot la contul de pubg se mai poate face ceva
Salut am pc acesta MYRIA DIGITAL V27 i5 gtx 1650 am o problema uneori am drop frame de o sec si nu stiu de ce, de ex pe fortnite ma joc cu 200fps si pentru o secunda scade la 40 si revine iar si face ...? (mai mult)
Am o problema cu procesorul. Cand stau cu el in idle nu are probleme dar cand intru in cs imi da black screen din meniu. Nu e de la overclock. Tin sa mentionez ca am avut malware uri pe el si mi farmau...? (mai mult)
Salut când pun mana pe mouse in ets 2 îmi face ca toți dracii în alte jocuri nu îmi face am Windows 10 și un calculator Dell optiplex 380
Salut TPU. Am o mica problema la pc. Am 4 mausuri (printre care un Thrust GXT izza 107 fara fir) iar ele se blocheaza la modul ca nu mai se misca aim- ul. Poate e de la pc (asta se intampla doar in jocuri...? (mai mult)
Bună, cum ies din lobbyul secțiunii de survivle a unui server de minecreaft și întru în LUME? DAU FUNDA!
Am o unitate pc care incepe sa bipaie exlusiv doar atuncea cand rulez un joc dupa apriximativ 10- 14min (si totul functioneaza minunat). Cred ca am aflat de ce bipaie. Dupa aproximativ 10- 14min, cand...? (mai mult)
Salut. Aveti idee de ce nu pot depune bani în contul de Super Bet? Am tot încercat si nu reusesc, bani am pe card, limite nu am, deci nu inteleg de ce nu pot. Va las link cu screen: ...? (mai mult)
Salut TPU! Am instalat Sampfuncs pe GTA SA ca sa pot folosi anumite moduri. Primesc mereu erorile astea: https://youtu.be/BdF9d_2R7VY
Cum îmi fac alt cont de coin master? Am jucat de pe Facebook dar vreau alt cont cum sa fac. Mulțumesc
Cum joc mai bine league of legends?
Salutare! Daca am sters din greseala o lume de pe minecraft o mai pot recupera?
Salut TPU! Vreau si eu sa stiu cum ma pot juca versiunea veche (sau pre-alpha)a jocului squad imi doresc foare mult, se mai poate gasi? Sau un mod ceva...DAU FUNDA!
Salut TPU! Vreau si eu niste jocuri cu impuscaturi ca in realitate dau un exemplu:-US Army vs Taliban sau ceva de genu...DAU FNDA
Cu un Intel pentium g3220 8gb ram si gt 1030 imi va duce urmatoarele jocuri? Cs go,gta v, fivem, valorant si rocket league? Daca da in cate fps?
Daca am un laptop cu i5-2430m 2.40ghz 64 bit si placa video slaba pot sa ma joc minecarft fara sa imi dea blue screen
Salut TPU, azi am intrat pe CS GO și am vrut sa dau un 1v1 cu un prieten pe hărțile din atelier dar nu ne lăsa să ne alăturăm echipei de CT, poate sa îmi spună cineva de ce? Dau fundă!
Salut TPU. Cum downladez un trainerde pe megagames?
Ce roluri sa pun la un server de discord pentru minecraft?
Salut! Cine imi poate recomanda si mie o agentie de pariuri online? As dori una pentru care primesc card pentru a juca si sa depun eu pe el. Sa nu folosesc un card bancar. Ofer funda!
Caut builder pe minecraft, rog seriozitate!
Buna TPU, imi puteti spune cum sa nu mai feedez lane-ul pe top ca sa mor eu de mai pot cu Teemo cand imi vine si-mi da bombitele? Dau FUNDA
Este sigur sa cumpăr sims de pe Microsoft? Îmi ia mai mulți bani decât ar trebui?
Salut, este cineva interesat de un Call of Duty 4 : Modern Warfare? Dau Funda.
Salutare,pentru cei care joaca la "VPL" as vrea sa vă întreb ce înseamnă "trial" și "fill in"?
Când intru pe minecraft sa ma joc cu niște prieteni pe o harta de a noastra pe mine ma da in aer buguit dacă cineva își da teleportare la mine ma vede nemișcat, după 1 minut ma scoate, stie cineva...? (mai mult)
Salut. Azi mi- am luat pentru ps4 motion controller adică controllere cu care te poți mișcă când ai casca VR pe cap. Problema la ele(sau la mine) ii ca nu știu sa le conectez deloc. Am făcut ce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?