Merge Cs:Go pe acest laptop? Lenovo G51 15.6" Laptop Computer - Black; AMD A8-7410 Processor 2. 2GHz; Microsoft Windows 10; 4GB DDR3L-1600 RAM; 1TB 5, 400RPM Hard Drive
Sunt in cautarea unui 'sistem' VR. Mentionez de la inceput ca habar nu am cu ce se mananca si am si un buget redus, ar dori acei ochelari VR de inceput pentru ceva mai lite gen Euro Truck...? (mai mult)
Buna, as vrea si eu sa stiu de ce imi apare connecting interruption reconecting server the soon pe FIVEM? Problema este la server sau la routerul meu?
Merge Cs:Go pe acest laptop? https://www.amazon.com/Lenovo-G51-15-6-Laptop-Computer/dp/B01IELYL0Q
Pot dona pe pubg cu pay safe?
Am cumparat un adaptor DVI-A in loc de DVI-D ce fac? Nu vreau sa ma chinui cu returul
Salut, am o placuta de ram de 8(2400mhz) si vreau sa imi pun doua placute de 8(2666) merita? M-am uitat pe yt si e diferenta de max 10 fps.(eu am un r52400g gtx 1050ti 4g)
Bună, am și eu o întrebare. Aș vrea să mă joc minecraft cu prietenii mei.(menționez că toți ne jucam de pe PC).Dar nu știu cum sa fac. Am vizionat diferite videoclipuri pe Youtube dar nu a...? (mai mult)
Revin cu o intrebare, chestia asta cu piratatul si cu descarcarea jocurilor gratis ce costa bani te poate afecta cu ceva in Romania, daca da, cu ce si ce poti pati sau daca folosesc un vpn, dar in ...? (mai mult)
Joc Erepublik și mi- am creat un partid politic acolo.E bun numele de Partidul Egalitarist Român sau e mai bun numele de Partidul Creștin al Sănătății sau Partidul Sănătății Creștin? Vreau ...? (mai mult)
Am cumparat de la un aparat, pentru platile online un paysafe, a fost prima data cand a trebuit sa imi introduc email- ul, dupa am introdus banii si am primit chitanta fara cod de bare sau pin, scrie ...? (mai mult)
Ce inseamna: pretime scene non-scene 0-day top-sites ( stiu ce inseamna in engleza, ma refer pentru trackere, ma refer la file*ist, definitie )
Salut TPU, am un calculator cu configuratia urmatoare :i7 2600 3.4 ghz Nvidia GTX 1050 Ti Strix Asus OC 8 GB ram DDR3 si un HDD de 500gb caruia nu- i stiu numele, intrebarea mea este ce componenta sa...? (mai mult)
Cat costa sa-mi cumpăr Rpul in pubg?
Salutare, am achiziționat jocul Spintires pe steam si am un prieten care are jocul mudrunner pe contul de epicgame intrebarea mea este, putem sa ne jucam in rețea cele două jocuri? Adică putem sa...? (mai mult)
Incerc sa trimit un card steam cadou, dar când dau la prietenul adăugat, îmi apare ca nu este eligibil pentru a primi acest cadou
De ce pe minecraft imi da eroarea ai,, atins numarul maxim de conturi cu acest ip" si cum sa o rezolv?
TPU vreau să îmi recomandați dacă doriți un controler pentru telefon care să funcționeze în jocurile rulate de pe Boosteroid/ GeForce Now vă rog! Maxim 150 lei!
Mi- am cumparat un Dell G7 7790 RTX 2060 I5 9300 H 2.4 GHZ la mana a doua cu 600 de euro. Am instalat driver- ul Nvidia si Intel processor iar laptop se misca incet mai ales in windows, cand dau ceva ...? (mai mult)
Salut, vreau sa aplic intr-o factiune pe Samp si sunt respins de fiecare data, mai exact pe Rpg Hood serverul lui Raduq, la School Instructors si habar n-am sa fac alea deloc, Help Me?
Pe boosteroid merge doar gamepad Xbox?
Salut! Tocmai ce am deschis un canal de Youtube si vreau sa aflu parerea voastra la primul videoclip postat.O parere ar fi de mare ajutor si un share in cazul in care va place.Link canal :...? (mai mult)
Cum pot face rost de cutit CS GO ieftin?
Vreau si eu sa stiu cum pot sa fac strafe pe cs 1.6, sau macar un cfg cv...Ma tot bate la cap cum se invarte aia pe furien si vreau si eu sa stiu cum pot sa fac asta...
Ce talisman imi trebuie pentru level 75 la metin 2
Bună seara, am un joistick de la Ps4 și nu se mai încarcă, știți ce ar avea?
îmi puteți recomanda un controler/ joystic pentru telefon? Mă joc pe GeForce Now watch dogs 2 și aș vrea să mă joc mai bine jocul fără să folosesc controlerul virtual. Nu trebuie să...? (mai mult)
Ce emulator imi recomandați pentru free fire?
Buna TpU. Ma numesc Alex si caut jucatori de cs:go cu rank mare si experienta deoarece vreau sa devin bun la cs si vreau sa intru la turnee.
Salut, am internet de 1000mbps de la Digi si acum cateva zile am incercat niste jocuri online Team Fortres 2 si CSGO. Pingul este exagerat de la 90 - 289. Conexiunea o fac printr- un cablu conectat ...? (mai mult)
recent m- am lasat de b- hood din cauza sistemelor mediocre, lagului si din cauza staff- ului incapabil si deoarece toti playerii aveau 10 ani, mi- as dori sa ma apuc de un nou server de ...? (mai mult)
Salutare! Stie careva niste jocuri pentru PC, care se pot juca in 2? Adica un player de pe controller unul de pe tastatura
Buna seara, TPU! Aceasta intrebare se adreseaza gamerilor si persoanelor care au vazut animeul (animatia japoneza) SAO sau Sword Art Online! In cazul in care ai vazut sword art online, stii despre...? (mai mult)
Cat as lua pe urmatorul PC: Placa video:Nividia GTX 950 Procesor:Amd Athlon II X4 Ram:8Gb ram SSD:240GB HDD:250 GB
Am și eu o întrebare. Am fifa 18 pe ps4 și vreau sa știu dacă e sa ma joc kick off cu prietenii poate sa joace unu de pe maneta și unu de pe tastatura?
Imi puteți recomanda un Scaun de gaming pana în 400-500 de lei? Sa fie confortabil daca stau câteva ore pe el.
vreau și eu idei de nume pentru servere de Minecraft sau chiar de comunitate (mai multe server MC,mta, fiveM). Dar vreau sa fie ceva original.
Care sunt cele mai bune procesoare pe care le pot pune pe acest pc? https://imgur.com/a/CaxjaLp https://imgur.com/a/mfRy5AS (ddr2)
Cine si-a cumpărat consola de jocuri video PS5 PRO este diferența mare fara de PS4 PRO?
Vreun program ce mareste fpsul in csgo? Am Intel dual core, Nvidia GeForce GT 230M
Am cumparat minecraftul premium dar daca vreau sa intru pe un server (premium) imi da o eroare si nu stiu cum sa o rezolv!
Am o întrebare pentru ps4, mai exact controller de la ps4, tot face butonul de r3 drift, adică se mișcă in game fără să- l ating, dar după ce încerc sa rezolv problema, nu mai face, dar ...? (mai mult)
Am un Cooler Intel pentru un procesor i3. Acum câteva zile coolerul s- a stricat. Imi puteți recomanda un Cooler? Nu folosesc calculatorul pentru jocuri. Modelul coolerului este: E97379- ...? (mai mult)
Aceste joc merge si ofline chiar daca folseste steamul Nomads of driftland gen sa joc fara sa mai folosesc netu?
Buna, eu am un calculator vechi, puteți să îmi spuneți jocuri înainte de 2010? Va rog dau coroana
Daca cumpar un joc de pe steam trebuie sa instalez jocul in pc ca sa il pot juca?
Am un controller dualshock 4 si cand il pun la incarcat cu consola oprita, nu mi se incarca! Tin sa mentionez ca este noua consola si am bifata optiuna de a se incarca cand consola este oprita!
Nu cam ma am cu calculatoare etc.Dar așa o întrebare.Ce trebuie să schimb într-un laptop pentru a merge mai bine jocurile pe el? Căci am CS:GO am tot la low și îmi merge în 40 fostul Ms
Ce iteme imi trebuie pentru v4 metin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!