Salut grup. Am o problema... Nu mai am spatiu pe laptop si vreau sa mai adaug cu un ssd si vreau sa stiu daca pot sa l adaug si sa mi ramana tot ce am acum, toate programele. Am citit undeva ca trebuie...? (mai mult)
Pe Epic Games, jocul Star wars battlefront 2 celebrations edition este gratuit.Si cand dau sa se instaleze ma baga pe contul de Origin si imi scrie.Select the option to activate the game using...? (mai mult)
Salut???? Am un Cooler Intel pentru un procesor i3. Acum câteva zile coolerul s- a stricat. Imi puteți recomanda un Cooler? Nu folosesc calculatorul pentru jocuri. Modelul coolerului este: E97379-...? (mai mult)
Spune- ti daca aceasta cofiguratie este buna pentru gaming si streaming decent: MOBO: Gigabyte B550, AM4 CPU: Ryzen 5 3600x RAM: Corsai Vengence LPX 3000MHz, Negre SSD1: Kingston A2000 250gb, NVME,...? (mai mult)
Cand întru pe cs și dau sa ma joc pe o mapă se încarcă mapă și îmi da csgo stop working Ce sa ii fac sa meargă
Dupa cat timp iti scade rank-ul la CS GO, de exemplu ieri am facut dupa alea primele 10 meciuri gold III si nu am mai jucat niciunul daca nu as juca de exemplu o saptamana mi-ar scadea rank-ul?
Ce inseamna fork? Si nu ma refer la furculita, spre exemplu se spune ca Harmony OS este un fork al lui Android, ce inseamna fork?
Buna TPU Îmi Spune-ți va rog dacă dau inima la un Tik Tok, persoana care l-a postat vede ca eu am dat?
Vand cont de samp b hood cu mica avere: inf vip rainbow, sandking, jester, ceva banuti mai multe det in privat. Ps:nu dau primul!
Buna TPU cum, il cheama pe fratele lui Cesar Vialpando? E unu care la finalu misiunii vrea sa-l atace pe C.J. https://www.youtube.com/watch?v=aMUoFpnhlTA
am o problema pe cs go. Inainte aveam hud- ul pe tot ecranul (Adica aveam aia de viata si armura in colt stanga jos) Ce comanda, sau ce trebuie sa fac sa fie iar la fel? O sa va pun doua poze...? (mai mult)
Buna TPU! Asi dori un link de la un GTA san andreas cu SAMP
Merge gta 4 cu urmatoarele specificații? Windows 7 32 bit 1 gb ram 256 mb video memory by ati Intel core2 duo 1. 8ghz Am auzit ca poti face sa iti meargă si pe pc mai slabe ca acesta.
Cum pot face level usor pe cs go? ofer detoate
Mi-am schimbat recent data nașterii pe Facebook și am greșit-o și acum îmi zice ca trebuie să aștept ceva timp, cam după cât timp pot sa o modific din nou?
Imi puteti si mie cateva nume pentru armuri/arme pentru metin?
Am o problema cu jocul CS:GO.Cam de fiecare dată când intru in meci de competitive/wingman jocul mi se închide în loading, fara sa scrie că ar fi dat crash sau ceva, iar când deschid ...? (mai mult)
Cum sa-mi fac laptopul sa se miste mai repede dar fara sa-l formatez? Mi-ar fi de folos daca mi-ati spune toti pasii
Am cumparat un volan Myria MG7400 si am nevoie de driver acesta vine pe un CD dar eu la unitate nu am reader. Am cautat pe google o gramada si nu am reusit sa gasesc nimic, ma poate ajuta ...? (mai mult)
Cum sterg masina de pe fivem?
as dori sa stiu cum sa fac in Gta SA sa fie o inmormantare adevatul sens al cuvantului asa ca in acest video. https://www.youtube.com/watch?v=n492scjv0Bg? Exista un mod asa ca pentru zapada ...? (mai mult)
Bună, aș dori să achiziționez unityhacks pentru cs go.Dar nu vreau sa plătesc cu pay pal. Întrebarea e : Pot plăti cu un gift card de pe Amazon?
vreau si eu va rog mult sa stiu cum sa pun bind mouse 3 sa apara si sa dispara chatu pe cs1.6 MULTUMES :)
Salut, am cumparat GTA V pe ps 4, intrebarea mea este il pot da sau ii pot face ceva sa imi dea subtitrarea in limba romana?
Salut, de curand mi- am reinstalat win 7 si nu mai stiu user si pass de la net, vreau sa ma conectez prin fir si nu vreau sa sun la cei de la upc si nu mai gasesc contractul.Am un router connectbox de...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu un pont bun? Cum pot sa-mi pun cod pe pubg Mobile, sau spectate, dau fundă, pls!
Joaca cineva Clash of Clans?! Problema: Nu mai țin minte pe ce e- mail m- am înregistrat la supercell id. Eu ma conectam la Clash of Clans prin google play sign- in. Joc asa prin google play sign-...? (mai mult)
Pentru jucătorii de Warzone. Am battlepassul din sezonul 2, am o intrebare cam stupidă. Pe Ghost se mai pot face misiunile ca sa- i deblochez alte outfituri sau e prea târziu? ( cel de la ...? (mai mult)
Daca am in jur de 5000 de urmaritori pe Instagram dar pe story nu se uita asa multi, se uita in jur de 600. Stie cineva cum sa fac sa ajunga storyul la mai multe persoane?
Am si eu o problema cu Counter Strike Global Offensive, se blocheaza random imaginea dar sunetul merge normal pe fundal, pot sa misc mouse- ul sa dau quit, sa trag etc, inainte mergea si dintr- o data...? (mai mult)
De ce nu merge programul megagames are vreo problema?
Cum sa fac sa nu mai am lag in gta 4? Am incercat mai multe tutoriale dar tot asa e. Funda.Rulez cu setarile la minim toate.
Are cineva cont pe MOBROG? Este de încredere? Câștigi destul? Mi-ați putea da mai multe detalii despre acest site?
Salut, merita sa dau un xbox one s 1 tb, pe un ps4 slim 500gb?
Am un Intel pentium 4, cpu 3.00 ghz, 2 gb ram, placa video 1 gb si am putin lag in gta 4(e pc ul de vreo 11 ani- nu prea l- am folosit). Vreau sa ii pun inca 2 gb rami iar intrebarea mea este daca ...? (mai mult)
E legit site-ul? https://betpride. space/
Pot sterge istoricul tranzactiilor din steam? Mersi
cam cat mi-ar lua sa invat sa joc cs globall offensive bine fara hack?
As vrea sa stiu daca unitatea PC Gaming Diaxxa Light AMD Ryzen 5 2400g 3. 6GHz 1TB+SSD 240GB 16GB DDR4 Radeon RX 550 OC 4GB GDDR5 128-bit pcgamingdiaxxaR52400GRX550 este bun
Recent mi- am achizitionat un pc de la altex care are doar 240gb ssd, as prefera sa- mi cumpar un harddisk extern pentru a nu pierde garantia, ce harddisk imi recomandati la bugetu de 250 de lei sa fie...? (mai mult)
Vreau sa- mi fac cont de email, singurul lucru care ma impiedica este faptul ca nr meu de telefon este folosit intr- o alta adresa de mail. Tin sa mentionez ca nu am nr asta de mult timp ca sa uit de ...? (mai mult)
Pot pune un Intel Core i3-4130S pe un pc Lenovo mini tower e73?
Exista vreo modalitate în care sa vad istoricul de la modul incognito? Dacă, da, cum as putea sa o fac?
Când îmi fac setările la CS:GO după o zi mi se anulează toate setările și se fac cum erau de la începutul jocului... De ce se întâmplă asta și ce trebuie să fac să nu se mai ...? (mai mult)
Este vreo gamer girl pe aici cu care să mă joc lol? :D
Am un laptop HP de câteva luni, are o singură partiție și windowsul e pe 64 bit.Problema e că mă jucam the sims 4 și mergea bine, după o problemă lungă nu a mai mers însă după ce am rezolvat...? (mai mult)
Buna! Vreau recomandari de jocuri tip mmorpg cu multi playeri straini si unde este importanta interactiunea intre playeri, nu genul de joc f individualist. Vreau sa l joc si pentru a mai scrie in engleza,...? (mai mult)
Cum se chema jocul ala pe care il juca codrin cu echo in care trebuia sa arunci cu un papuc ca sa vezi daca sunt capcane in camera? Si gen avansau la mai multe camere
Am primit gradul de admin pe cs, dar unde pot vedea ce grad am? Si cum dau admin unui player ce inseamna flags? Daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii ar fi tare 89.41.176.21:27015 asta e sv
Salut,pun intrebarea asta pentru jocul Naruto Shippuden Ninja Storm 4. Daca am cumparat DLC,, Road To Boruto,, vine si cu story ul din jocul principal si caracterele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
sabin89 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
1RealSoul întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!