Bună, cum îmi fac cont pe Gmail fără a avea o altă adresă de e-mail exisistentă în caz de recuperare?
Cum sa mă acomodez cu 144hz de la 60hz, nu mă pot juca, parcă mă deranjează, imaginile se mișcă prea repede și etc
Salut, ce jocuri as putea sa joc pe acest calculator? procesor: Intel celeron 2.60 ghz 6 gb ram placa video amd radeon hq 5450 32 bit
Mai exista servere de Metin2 asemanatoare cu European?
SUNT FOARTE DISPERAT! Cine imi poate spune va rog frumos cum imi pot recupera contul de Piano Tiles 2 prin Facebook? Ca nu- mi apare nimic legat se Facebook. Mai exact, pe contul de Facebook aveam muuulte...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu pc- ul meu cand intru in orice joc ma scoate din el dupa 10- 20 min fara nicio eroare, ce pot sa ii fac? Operating System Windows 10 Pro 64- bit CPU Intel Core ...? (mai mult)
Salut.Se joaca cineva World of Warcraft? Mi-am cumparat abonament de 1 luna si am cateva intrebari.Sunt mai multe asa ca nu o sa le pun aici, cine doreste sa ma ajute vorbim in privat.Multumesc!
Ce jocuri mi- ar merge pe vechitura asta de pc? procesor: Intel celeron 2.60 ghz 6 gb ram placa video amd radeon hq 5450 32 bit mentionez ca seria cod am jucat cam tot ce imi mergea ( pana la ...? (mai mult)
Am o problema la pc când îl aprind nu mai funcționează browserul se face alb și se încarcă cu rotita aceea și zice ca a apărut o problema sau ceva de genul am refăcut și Win la el degeaba...? (mai mult)
am doua probleme 1. Am ping de 60 mereu la unele jocuri iar seara 180 ping 2. Am 3 mbps la download si seara 0.7 mbps Poate va ajuta Informatii asta - Dau 50 de lei la Akta
Salutare.As avea si eu o intrebare in legatura cu un joc pe care nu mi- l mai aduc aminte deoarece eram foarte mic cand il jucam. Poate cineva stie cum se numeste acel joc si imi poate da numele. Din ...? (mai mult)
Salutare TPU si un sincer la multi ani! Am o nostalgie... Pe când aveam ps1... Mai țin minte că mă plimbam printr- o mapă... erau si niste cladiri si trebuia sa ajung la etaj deși nu aveam pe ...? (mai mult)
Cum ajungi "Campionul Zilei" pe TPU? Sunt locul 1 pe ziua de astazi, dar nu apare ecusonul. Imi explica si mie cineva cum functioneaza?
Merita aceste casti de gaming? https://www.flanco.ro/casti- gaming- cu- microfon- razer- kraken- 2019- multiplatforma- mercury- white.html?click_code=8c7ec5f7a9166a49c3e2338ed7f3680a&utm_source=profitshare.ro&utm_medium=affiliate&utm_campaign=K699&utm_content=l.profitshare.ro ...? (mai mu
Numa eu am observat ca daca incerc sa stergi Facebook- ul nu merge doar sa il deazactivez sa sa ii dau oprire fortata? Am un s7 edge oare doar la mine este aceasta problema? (Suczari daca ...? (mai mult)
Dacă mi-am luat GTA 5 online si mi-am dat delete la character din greseala mi s-a pierdut si progresul(aveam lvl 10), este normal?
Ieri mi am luat gta 5 premium edition de pe eneba! Nu am avut probleme, m- am jucat vreo 5 ore(online) si mi am sters caracterul din greseala si mi am pierdut tot progresul, la premium iti da ...? (mai mult)
De ceva vreme mi-au dispărut acele categori de la bitmoji de pe snap și acum am mai puține. Se întâmplă doar la mine?
doar in League Of Legends mi se intampla, de ce am un mic delay cand misc campionul cu click dreapta, mi se pare ca se misca mai greu, nu am fps scazut sau frame- uri, pur si simplu merge...? (mai mult)
Am jucat un joc de mult si nu mai stiu cum se cheama. Pot doar sa il descriu : era un fel de cangur care trebuia sa adune cristale, le punea pe cap una dupa alta si se forma o colana pe capul cangurului,...? (mai mult)
Salutare prieteni! Știe cineva cum se setează pe Facebook, într- un grup, un mesaj de întâmpinare? Adică în momentul când cineva acceptă invitația și se alătură grupului să primească...? (mai mult)
Am pes 2012 pe windows 10 si imi da eroarea asta : The dynamic library "rld dll" failed to load. Please confirm that : 1) The file was copied over the same folder as the cracked executable 2) The...? (mai mult)
Eu am doua monitoare si cand deschid un joc adiica steamul il am pe un monitor adica cel principal si jocul mi se deschide pe un cel din dreapta si cand eu imi apare aia preparing to launch ...? (mai mult)
Salutare tuturor, are cineva un server de cs 1, 6 mod zm 4, 3 gata facut ori ceva site de pe care sa descarc?
Am o problema cu pc ul îmi zice sa bag Reboot și sa selectez prosper boot device și dacă apăs pe DELETE îmi zice sa bag o parola cum pot reseta sau ce ii pot face
Buna! As avea nevoie de cineva care se pricepe la programul NETCAFE! Vreau sa folosesc NETCAFE pentru un birou, sa se inchida la ora setata de mine, sa pun restricti pe un site etc, etc! Am incercat...? (mai mult)
Recent mi- am luat un încărcător cu magnet pentru telefon. Cand îl atașez la laptop și- mi pun telefonul la incarcat nu imi arata, de exemplu, folderul telefonului sau toate ce trebuiau...? (mai mult)
Novihacks sau unityhacks?
Daca instalez un joc pentru PS2 de pe PC si il pun pe un CD, va merge acel joc pe PS2?
Salutare Am o sursa de la corsair tx750m si placa de baza de la Asus Rog Maximus XI Hero. Sunt compatibile aceste doua piese? Multumesc anticipat
Salut As vrea sa obtin 350+ de fps- uri constante in CS:GO si performante cat mai ridicate in league of legends, dota, apex, pubg, overwatch... la cele mai inalte setari grafice. Momentan am un ...? (mai mult)
M- am jucat CS:GO cu cod premium deoarece eram interesat sa vad ce este atat de amuzant sa te joci cu cod. Dupa ce am bagat un meci sau doua, m- am plictisit. mi- am facut alt cont cu lvl 1 pe ...? (mai mult)
tot caut clipuri pe net cu carcasa asta si nici ca nu gasesc. Carcasa Inaza Starfire RGB Tempered Glass Black inz- starfire Gasesc aceleasi trei poze in fiecare magazin si eu asi fi vrut...? (mai mult)
Salut,am comandat ceva și am greșit numărul de telefon ce pot face?
Am cumparat mortal kombat 11 de pe Kinguin. Aveam in portofelul de la kinguin niste bani si am zis sa platesc cu aia, am platit dar am dat cancel din greseala, nu mi- a dat codul jocului ...? (mai mult)
am o problema cu cs-go, cand incep un joc isi da minimize in bara si chiar daca aud sunetele din joc, nu pot vedea.
Buna TpU. Sunt un jucator incepator de Tom Clancy's Raninbow Six : Siege si caut jucatori cu experienta ca sa ma ajute si sa formez o echipa.
Salut, aveam un cont se skype logat cu Facebook ul, dar nu mai merge sa te conectezi cu Facebook ul, pot cumva sa il recuperez?
M- am jucat europlis cu prietenii și am cumpărat fiecare chestii. eu aveam toate 4 aeroporturi.eu știam(poate stiu prost) ca ma pot muta o data pe tură de la un aeroport la altul fara a da cu zarul.acu...? (mai mult)
Dacă aş comanda un steam wallet card (de ex. pe Media Galaxy, G2A etc.) voi primi acel cod (pe care trebuie sa il activez la https://store.steampowered.com/account/redeemwalletcode) pe mail?
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 164 of 168 remaining, îmi apare asta in consola și ma scoate din meci.va rog răspundeți dacă sti de la ce este!
Intrebare pentru cei ce joaca Raid shadow legends. Cand e cel mai bun moment sa spargi void si sacred shards pentru a obtine legendari? Ma chinui de pantru luni pentru unu, am bagat bani la greu in...? (mai mult)
cine poate sa ma ajute cu un pc pana in 2000-2200 care sa fie de gaming
De ce îmi zice asa cand vreau sa dau un meci pe CSGO? vac was unable to verify your game session
Va rog, cu un sfat dacă ma puteți ajuta în legătură cu partea de PC/Gaming, momentan detin un i7- 3770, impreuna cu o placa video rx570- 8GB. Ma gândesc ca ma trage putin în joc...? (mai mult)
Mi- am descarcat si eu WWE Raw Power Back, am intrat in joc merge.M- am dus la setari sa imi schimb controale- le si m- am dus la :save- load:am dat pe save se incarca 2 sec si dupa imi spune...? (mai mult)
Cum pot sa ma joc GTA5 online cu un prieten daca eu am xboxone si el are ps4. Precizez ca amandoi am platit pentru online gold.
Am o întrebare. Ma uitam la niște stream- ări care se jucau Euro Truck Simulator 2. Aceștia când își mișcau capul în viata reala capul caracterului din joc se misca si el. Imi puteți...? (mai mult)
Hey,am o mica intrebare Am dat copy link pe un nume si as vrea sa dau inspect/inspecteaza DAU FUNDA
La imbinarea a 2 pagini de Facebook, pe langa nr de aprecieri, se transfera si postarile/evenimentele? As vrea sa imbin vechea pagina de business cu cea noua creata dupa profil, dar ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!