Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut, stiti vreun joc asemanator cu kingdom rush, gen tower defense cu caractere, evolutii la turnuri, eroi, bosses, etc Am gasit cateva dar nu mi- au placut si nu au fost la fel ca si kingdom ...? (mai mult)
Cum instalezi jocuri pe PC?
Dacă aş comanda un steam wallet card (de ex. pe Media Galaxy, G2A etc.) voi primi un cod pe mail?
Salutare,un prieten si-a reinstalat windows ul,iar acum numai poate sa se puna strech pe cs pentru ca nu ii arata display la amd, a incercat sa reinstaleze driverul dar degeaba
Am lag pe gta 5 offline pe xbox one, nu prea înțeleg de ce, adică e consolă, nu ar trebui să fie totul perfect?
Buna ziua am un pc cu 16 ram si imi spune ca ma 4 dar in task manager iti spune ca la commited am 16 cum as putea sa fac sa am 16 gb si la ram am windows cu 64 bit nu 32
Salut, as dori sa axhizitionez un PS 4 Pro cu 31 de jocuri, posesorul mi-a spus ca sunt deja cumpărate, dar nu are CD. Trebuie sa platesti ca sa joci jocurile alea sau nu?
Hai TPU imi poate recomanda cineva jocuri faine pentru ps2?
Am o întrebare. Cum pot vedea dacă cineva mi-a citit mesajul pe discord? Dau funda
Am cumparat un paysafecard de 25 de lei, si am vrut sa iau ceva in valoare de 5 euro pe un joc, doar ca nu am realizat ca 25 de lei nu este egal cu 5 euro:)) Mai am nevoie de cativa centi,...? (mai mult)
Merita un RX 580 1 an minata la 450 RON? Ce se poate intampla mai exact daca e minata? Nu are aceleasi performante ca o placa neminata?
Salut,eu am un xbox one si prietenul meu are un ps3 merge sa ne jucăm împreună gta5? Mulțumesc!
Salut, am un controller de xbox one si nu stiu ce are, câteodată face scheme singuri jucători, se duc in alta parte, ce are?
Îmi puteți spune va rog dacă îmi poate rula cs go dacă nu am placa video, ținând cont de faptul ca am i3 3.3 GHz, 4gb ram. Va mulțumesc!
Hai TPU am o intrebare ma joc naruto shippuden ultimate ninja 5 pe ps2 si nu stiu cum sa activez modalitatea chacra lui nouă cozi poate sa-mi spuna cineva? Dau funda
Daca inlocuiesc Ram-ul din laptop, pot sa iau cu alta frecventa? Adica in laptop am 2133MhZ si daca as putea sa inlocuiesc cu unul de 2400MhZ
Știți vreun program/site free de schimbat vocea? Și să fie bun. Dau fundă.
Am si eu o mica intrebare, vreau sa imi cumpar un PC! Si vreau sa ii fac un Benchmark, si stiu ca sunt anumite site- uri care fac benchmark- uri online daca pui componetele pc- u- lui acolo!...? (mai mult)
Stie cineva siteuri de unde pot sa descarc jocuri prin paypal in afara de epicgames Daca puteti sa imi dati mai multe siteuri dar sa fie legite please
Salut vreau sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare dau funda! Am urmatoarele specificati la pc : PROCESOR Producator procesor Intel® Tip procesor i3 Model procesor I3 Numar nuclee 2 Numar ...? (mai mult)
Ce se intampla daca esti pe minus pe paypal si nu achiti?
Salut,cum fac sa nu se mai deconecteze controller-ul (Xbox one s) cât timp folosesc tastatura și mouse-ul?
Ma joc CS GO si am achizitionat azi un mouse pad (e prima oara in viata mea cand joc cu mouse pad), si cand vreau sa pozitionez la loc mouseul pe centrul mouse padului, trebuie sa il ridic undeva la ...? (mai mult)
Salutare. Ceva jocuri care acum sunt Free pe ps4. Sau reduce mult din preț. Ps4
Care este diferența dintre plăcile acestea de baza: z490-A z490-E z490-F, z490-P?
Cum schimb lol-ul in romana?
Voi ce mmorpg interesante jucati? Vreau si eu un joc cum era wlo, unde imi pot face team full, sa ma plimb dupa materiale pentru casa, echipament, hrana si misiuni in diverse locatii. Si daca se poate...? (mai mult)
Cum schimb setarile din fifa 21 sa schimb keyboard-ul din tastatura in joystick? pot juca folosind joystick-ul dar nu pot modifica actiunile corespondente cu butonul de executie.
Salut stie cineva cand dau sa reformatez pc ul si imi apare setapul de la windows nu merge sa dau next sa aleg limba, nu apare mouse- ul si nici nu ma lasa sa umblu de pe tastatura, va rog ajutati- ma...? (mai mult)
Am dezinstalat un joc de pe consola ps4 și după când l am instalat am pierdut tot mai e vreo șansă să refac progresul Înainte să- l instalez progresul era și după ce l am instalat a...? (mai mult)
Nu știu exact cum să explic, dar stiți vreun site/aplicație in care să citească robotul ceea ce scrii? Ceva gen cum este la google translate, dar să citească mai clar. Dau fundă.
Buna, când eram mai mică in jurul anului 2010- 2012 nu rețin exact, era un joc pe pc, era despre război, tin minte ca aveam cai ii tineam in grajduri și mergeam la război, echipa adversa dând...? (mai mult)
Buna TpU. Ma numesc Alex si vreau sa- mi iau Tom Clancy Rainbow 6 : Siege si nu stiu daca imi merge. Il are cineva ca sa il instalez de la el? Vreau sa il iau de pe epic si decat sa il iau, sa vad daca...? (mai mult)
Cam in câte FPS ar duce jocurile aces pc. Componente: PC GAMING Intel Core i5 - 3470 - 3, 2 GHz, RAM 6 GB DDR3, HDD 2 TB, ASUS GeForce GTX 1650
Era un joc cand ma jucam cand eram mic de tip shooter in care impuscam o receptionera roscata, apoi trebuia sa urmaresti un nebun cu ochelari, iar sus pe acoperis era un elicopter. Isi ...? (mai mult)
Intrebare pentru fanii Raid shadow legends. Ce sa fac ca sa primesc un legendar. Ma joc de vreo 3 luni si nu am primit nici un legendar si am bagat bani la greu in sharduri. Iar acum cu cadoul lor de ...? (mai mult)
Cum poti face drag click? Am incercat metoda cu scoci dar imi iese de 2 3 ori si gata
Sunt ceva jocuri care acum sunt gratis de Crăciun sau reduceri mari la jocuri? PlayStation 4
Salut, am bani bagați pe G2A si vreau sa cumpăr și eu un joc si imi apare 9 casute de plată, ce dau?
Site-uri de unde pot descarca jocuri gratis fara virusi?
Cum schimb setarile din fifa 21 sa schimb keyboard- ul din tastatura in joystick? pot juca folosind joystick- ul dar nu pot modifica actiunile folosind miscari din dispozitivul de ps4.Acest lucru ma impiedica...? (mai mult)
Craciun fericit! Salut, mai stie cineva cum o chema pe vloggerita asta? Ma uitam la un videoclip a lui Bulanosu si m-a lovit nostalgia. https://imgur.com/a/XwjwVCv
Ma puteti ajuta? Am urmatorul pc: i5 2400 gt710 2gb 4gb ram Vreau sa schimb placa video de la pc. Placa de baza este Acer Veriton X2610G PCIe x8. Ce placa se potriveste? Eu ma gandeam...? (mai mult)
Cand expira un paysafe care e bagat direct fara sa mai fie bagat in paysafecard vreau sa il bag la ps4 dar nu acum
Cum trimiti bani cu Paysafecard unui prieten raspundeti repede va rog dau funda. Si in afara de skrill.
As dori sa achizitionez o pereche de casti (pe urechi) pentru PC, ce mi ați recomanda? Le vreau mai mult pentru microfon! Vreau să fie unele până în 180 de lei. Vreau sa fac un canal in...? (mai mult)
As vrea sa pastrez niste poze cu familia, prietenii etc. undeva unde sa nu le pot pierde niciodata. ceva sugestii?
Metro 2033 este la fel cu varianta Redux sau au ceva minor diferit ori sunt total diferite
Dacă instalez un joc de pe magazin play pe bani,după ca il sterg, primesc banii inapoi in card?
Este acest monitor bun de achizitionat vreau o parere Monitor gaming Acer - KG241QSbiip, 23.6", 165Hz, 1ms, FreeSync, negru il puteti copia si sa il cautati ca din pacate linkul nu am putut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!