Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 6 Martie 2025 sunt:
Salut, am o întrebare pentru gameri, cine știe de ce google blochează jocul SAO'S LEGEND încerc să joc de ceva timp dar de fiecare data nu- mi da voie, spune că google blochează acest joc daca...? (mai mult)
HEi, salut, TPU, am vazut la un youtuber un video in care se juca un joc. Personajul principal era o chestie ca un fel de insecta. Statea intr- un fel de padure, se plimba prin ea si colecta diverse...? (mai mult)
Am o problema la GTA 5, cand dau sa intru in el zice ca Please run Grand Theft Auto V using PlayGTAV.exe. Dau funda cine ma ajuta!
Am un pc cu... - i5- 3570 3.4ghz - 8 gb Ram - AMD Radeon r7 350 4gb - HDD 2Tb si nu stiu ce se intampla dar cand intru in GTA5/Rust/The Firest/CS GO....Are un bug...intra in joc sta ...? (mai mult)
Daca cumpăr un sd cu joc pe el și îl bag normal direct in laptop fata ps-uri merge să-l joc?
Cum pot ieși din Story mode pe GTA5 ca sa joc online sau normal?
Buna ziua TPU. Am si eu o dilema, in minecraft 1.16.4 am gasit un sat in desert, mi- am facut o casa in cladirea cu blast furnace, in fata ei am plantat 4 pomi, unul dintre ei a crescut destul de mare,...? (mai mult)
Am nevoie de un scripter pentru un server de minecraft 1.8 factions. Discord: CristiNotFound#2316 Platesc
Cam câte fps- uri duce jocul Rust pe un laptop Huawei d15 care are un procesor AMD Ryzen 5 3600U și o placa video AMD Radeon Vega 8 și 8 GB RAM. Intreb asta pentru ca nu vreau sa dau 35 de euro...? (mai mult)
Laptop HUAWEI MateBook D 15, AMD Ryzen 7 3700U pana la 4. 0GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 512GB, AMD Radeon Graphics, Windows 10 Home, argintiu.Am in plan sa imi cumpar un laptop decent care e bun...? (mai mult)
Tot mi se Blocheaza ps4 pro și tot imi da eroare. Si câteodată nu ma lasă să intru și imi zice în safe mode ca nu e instalata versiunea de software chiar dacă e instalata. Ce sa fac?
Salut, am încercat să mă joc un joc mai vechi numit Santa Claus In Trouble, pentru nostalgie, dar când intru în el monitorul meu se stinge și îmi scrie Out of range. Ce pot face pentru ca jocul...? (mai mult)
Ce ziceti de PC- ul asta? Este bun? Merita? Nu stiu sa fac eu build adica nu ma pricep la compatibilitati de piese etc, dar vreau performante mari in jocuri la un pret mic. Pc Garage: PC FirstGear...? (mai mult)
Credeți ca o sa fie GTA 5 iarăși gratis pe epic games?
Ma puteti ajuta cu configuratiile unui calculator? As vrea sa imi iau unul nou dar nu ma pricep la caracteristici. Nu sunt un gamer inrait pe pc incat sa imi trebuiasca unul de milioane dar ...? (mai mult)
Acum 10- 15 ani, aveam un telefon Nokia dacă nu greşesc, era galben şi când se aprindea şi fundalul era galben. Mă interesează numele unui joc, am încercat să- l caut pe net dar nu l-...? (mai mult)
Mi- am luat vac ban pe cs go pentru greefing, cont in care am investit 50 euro... mai pot sa scap de vac ul ăla cumva, le- am scris la Steam, ei i- au pe contactat valve, dar atât, alt răspuns...? (mai mult)
De mic copil mi- au plăcut autobuzele, microbuzele, tramvaiele, trenurile, troleibuzele aducă tot ce înseamnă transport in comun sau mașinile cu transport de călători și vreau să vă întreb dacă...? (mai mult)
WorldBox de pe Android e diferit de WorldBox de pe PC? Și încă ceva, mai exista jocuri foarte, foarte asemănătoare cu WorldBox?
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns LA jocul gta 5 se învârte imaginea incontinu Oare de ce Ms
Salut, era mai demult un joc cu un tractor si era first person, mergeai pe camp si alungai ciorile, dau funda
O rezolvare va rog la Rockstar Games Launcher..." Online din in failed. We were unable to fallback to offline sign in because you have not previously signed in on this machine..."
Salut, de curand vreau sa imi iau inca 8 gb ram la pc si nu gasesc nimic in stock la cei pe care ii am si as vrea sa va intreb daca acesti rami se potrivesc unul cu altul si nu o sa fie probleme. Rami...? (mai mult)
Salut, ieri mi- au fost luați 134, 99 ron de pe card de către Comerciantul GOOGLE*Google Play Ap Locația fiind GOOGLE*Google Play Ap, g.co /helppay#, GB Are cinvea vreo idee unde sau dus acești...? (mai mult)
De unde pot lua moduri pentru samp? San Andreas Multiplayer
contul meu de Epic Games are cateva jocuri misto pe el, eu am un laptop acum pe care ma joc aceste jocuri, dar vreau sa- mi cumpar un pc mai bun, voiam sa stiu daca am instalat jocurile ...? (mai mult)
Am o sărăcie de laptop cu procesor single core pe care vreau să îl donez. Dar vreau mai întâi să îi schimb procesorul pentru a se folosi cineva cât de cât de el. Acest laptop suporta procesoare...? (mai mult)
Cam cât internet ar consuma jocul Free Fire dacă ma joc sa zicem timp de o ora?
Există vreun joc cu tiruri sau autobuze, masini pe Magazin Play Android care are și harta României sau macar câteva orașe din România?
Aveți idee dacă pot muta jocurile de pe un cont pe altul? Pe PS4 Sau sa dau family share ceva? Ideeae ca vrem 2 persoane sa jucam jocurile și am vrea fiecare contul lui.
Imi puteti recomanda un joc mai nou cu o poveste buna si grafici faine? Dau funda! fast!
Buna seara joc jocul, nfs undercorver insa nu ii cunosc pe toti. 1 Hector 2 Carmen Mendez 3.Chase Linh Si mai este una bruneta cu par lung ce- l tine pe unu de umeri de ii zice adversarul lui...? (mai mult)
Salut am o orga si nu stiu de ce cand apas clapa DO imi canta DO#. Aveti ceva solutii va rog pentru aceasta problema?
Salut am o intrebare (: pot sa curat calculatorul de praf cu aspiratorul?????????
Hei TPU am vorbit cu un băiat pe olx de un Xbox one s cu fifa 21 sigilat acesta mai are 200 de anunțuri din domeniul asta, iar el mi- a spus de la început asta și că știe ce vinde, are rating de...? (mai mult)
Am si eu o problema nu mi se aude nimic in jocuri dintr- o data, nu am facut nimic, pot sa vorbesc dar nu pot sa aud nici un efect din joc dar pot sa aud voci, si pe alte programe pot sa aud si in afara...? (mai mult)
Caut și eu un server de samp România mobile sa fie 24/24 și sa fie roleplay, ma poate ajuta cineva????
Buna Seara TPU! Daca instalez un joc sau un fisier mai mare pe telefonul meu (am 256gb) folosind al internet decat cel de pe calculator, o sa pot sa trimit fisierul sau jocul de pe telefon pe calculator?...? (mai mult)
acum 2 zile am cumparat un psf in valoare de 250 lei (2 de 100 si unu de 50) imi puteti spune in cat timp expira? Ofer fundita
Merge un monitor de 60 hz pe Core i5 10400F Comet Lake NVIDIA GeForce GTX 1650 s
Am un internet prost, si as vrea sa ma imi pun cateva jocuri, dar sa fie sub 1gb sau chiar 1gb, dar sa nu fie vechi, ceva nou (nu conteaza grafica, poate fii si 2D, doar sa fie distractiv)...? (mai mult)
Am un laptop Asus tuf fx505dt si are un display de 144hz dar cand ma joc ceva configuratia nu poate sa duca 144 de fps- uri si le blochez la 60, dar se vede foarte urat din cauza display- ului de frecventa...? (mai mult)
Deci, m-am uitat pe contul unei persoane de Instagram și îmi arata ca avem 4 persoane în comun. Când ma uit ce persoane sunt imi apare doar doua. De ce?
O întrebare adresata oamenilor care joaca League of Legenda :dacă sunt bronz 1 și ajung la chestia aia cu 5 winuri ca să dau promote, la 2 winuri ce rank as putea sa am, și la 3? dau fundă dar ...? (mai mult)
In cat expira un paysafecard?
Se mai vede la voi optiunea de a plati cu, cardul de credit sau debit pe eneba? Ca mie nu :(((
Mi am cumparat recent un laptop MSI i5- 10300h, gtx 1650 4gb, 8 gb ram, 256 ssd.Am observat ca ruleaza jocurile destul de ok(o sa ma refer strict la gta 5), pe high ar trebui sa mearga ok, ...? (mai mult)
Salut am si eu o problema cu vipul am adaugat amxx sma si txt cu tot dar tot nu imi apare meniu de arme la inceputul rundei si la amx_who la fel nu imi merge ajutati-ma va rog frumos nici eu nu am vip
Salut poate sa imi dea cineva un addons furien care functioneaza corect? ofer funda
Ce inseamna 3.5-6 in cm, mi-am dat comanda de niste ochelari vr si nu inteleg ce inseamna
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!