Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 6 Martie 2025 sunt:
am un I5 2300 2. 30ghz 8 gb ram, memorie 500gb si nu am destule fps uri in jocuri mai exact am 40, 50 maxim pentru ca nu am o placa dedicata in el e slotul gol ce placa video imi recomandati...? (mai mult)
Cine joaca sau a jucat Super Dragon Ball Heroes World Mission?
Ps3 mai are cineva cu mod menu de gta onlina sa imi poata da si mie bani si lvl sau sa imi spuna cum sa instalez mod menu? Multumesc
Cum as putea sa imi scot contul de Facebook de la pubg mobile? Si sa il conectez la alt cont de pubg?
De ce Elf Bowling nu este fullscreen?
Bună TPU! Știți dacă găsesc un mousepad chroma (cu luminițe) pe la Altex, Flanco, etc? Aș vrea ceva destul de calitativ și la un preț decent. Mulțumesc!
Am un 750Ti sunt multumit de el, merge cyberpunk 2077 cu totul low dar full hd?
In cat timp expira un psf de la selfpay?
In The Forest, locul unde iti plasezi baza determina cat de des te ataca canibalii?
Salut, as vrea sa știu dacă merită să iau un gtx 1070ti in loc de gtx 1070.
Salut, vreau sa imi fac un pc. Ma gândeam sa-mi iau un M.2 de 500 gb in loc de HDD de 1T. E o alegere buna? Puteti sa-mi spuneti si care sunt diferențele?
Cum sa am succes în politică la jocul Erepublik? Tocmai mi-am înființat un partid politic acolo.
Ce trebuie sa fac la hearthstone sa copiez pachete de pe hsreplay? Am incercat cu decktracker pe Android Samsung a8 si nu am reusit.
Am un cont de free fire pe adresa de email dar nu mai pot sa ma conectez pe joc. Imu error doar la contul ăsta. Am verificat si emailul e funcționl dar nu pot intra pe cont. Ce ar trebui să...? (mai mult)
Jocuri gen Fun with Ragdolls, People Playground, Totally Accurate Battle Simulator? Pot sa fie si cu altceva nu strict ce au cele enumerate nu neaparat identice.
O părere de Xbox one s?
Hei TPU, este riscant să îmi dau comanda de un ps sau Xbox de pe olx fara să îl văd?
Salut, m- am logat azi pe contul de PUBG am facut- o cu contul de Facebook, eu stiind ca am contul de pubg salvat cu fbu’ dar cand m- am logat mi- a aparut sa- mi fac alt cont. Cine ma ajuta are 600...? (mai mult)
Salut, mi- am luat un laptop acum o luna mai exact Asus TUF A15 (AMD Ryzen 7 4800, Nvidia GTX 1650 Ti, 8GB RAM) si un prieten de al meu are acelasi laptop doar ca cu performante mult mai bune, spre...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara cablu de alimentare pentru volan Logitech G29? L- am pierdut cand m- am mutat, mi- as dori sa cumpar din Romania, pentru ca din strainatate dureaza foarte mult pana ajung,...? (mai mult)
recent am inceput sa joc lol si am 24 lvl, ce as putea stii/invata? De exemplu despre rune, chestii ca gank, expresii si ce ar trebui sa fac dupa lvl 30, scopurile, despre championi, ...? (mai mult)
Acest volan:Vreau sa achizitionez acest volan:https://www.vexio.ro/volane/thrustmaster/381694-t150-rs-ps3-ps4-pc-t150ffb/ In mare parte voi juca Euro truck simulator 2.Este bun?
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu un pc de max 2300 roni cu un gtx 1650? Vreau sa fie facut pe piese si un link cu wishlist-ul, mersi
Am GTA V cumparat pe g2a. Am instalat fivemul dar nu imi intra. Imi apare GPU video card encounterred an error. Am un AMD Athlon x2 3.1ghz 6gb ram Gt 220 Imi duce lejer gta v dar cand intru pe fivem...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de "SteamUnloker" este de incredere?
TPU eu îmi doresc un calculator decent pe care pot avea fivem sa ma joc cu EpicShorty. Sunt fanul lui și as vrea sa ma joc cu el. Pc ul sa ducă 50 fps uri măcar, de buget
Salutare baietii si fete :)))) am o problema la pc- ul meu, am windows 10 pro pe el si problema este ca nu imi merge wi- fi. scrie fix asa...PC- ul sau dispozitivul mobil nu accepta Miracast, astfel ...? (mai mult)
Salutare! As vrea sa stiu ce pc imi trebuie pentru a face livestream pe yt(in special pentru pubg) Adica ma refer sa ofere o calitate destul de buna Si cand spun calitate ma refer sa nu mi se blocheze...? (mai mult)
eu am o prietena cu care vreau sa joc GTA online. Eu sunt de pe PS4 și ea de pe Laptop. Este posibil sa jucam?
Salut, imi puteti spune niste jocuri 3d chat (ceva gen ca imvu) aparute recent? DAU FUNDA
Buna seara TPU am o nelamurire mi- am facut un site cu domeniu dar nu prea pricep spre rusinea mea ce trebuie sa fac mai departe dupa ce am cumparat si spatiu de gazduire pentru site in afara de a continua...? (mai mult)
Cum îmi setez bara de search a windowsului, astfel încat când apăs pe butonul de windows la tastatură și scriu de exemplu Youtube, să mi se deschidă opera și să caute cu google (nu cu...? (mai mult)
Sunt foarte plictisită în casă din cauza carantinei... Există jocuri online sau pe telefon prin care poți să execuți un masaj virtual?
Nu mai merge qwant?
Deci, eu azi am primit pe contul meu de google notificarea 'conectarea nu a reusit', iar cand incerc sa ma conectez imi zice ca acest cont google nu exista, desi eu am acces la email si la cont si stiu...? (mai mult)
Nu exista nicio metoda de a scapa de un skin in League of Legends? Sa il stergi din colectie, sa il vinzi.
Aveti si voi probleme cu site-ul Youtube?
Stiti site-uri de unde se poate descarca muzica fara copyright?
Mai are cineva probleme cu Paladins? Adică nu este full screen. Ce sa fac?
As vrea sa imi reinstalez windowsul dar nu as vrea sa mi se piarda toate setarile din el pentru ca am stat mult sa fac seterile care le am acum. Ma puteti ajuta.
Ma puteți ajuta cu cfg-urile celor doi din cs 1.6?! Pronax - Xelos -
Laptop Gaming ASUS ROG Strix G15 G512LI cu procesor Intel® Core™ i5- 10300H pana la 4.50 GHz, 15.6", Full HD, 144Hz, 8GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GB, Free DOS, Black Sau ...? (mai mult)
Am vrut sa imi reactivez contul de steam ca sa vand skin- uri de csgo, dar cand am bagat 25 de lei in paysafe am primit 4.98 euro pe steam, deci nu pot sa reactivez contul suma fixa fiind 5 euro....? (mai mult)
am si eu un laptop cu iluminari Statice stiti daca as putea sa fac luminile tastaturii wawe?
Laptop Gaming MSI GF63 Thin 9RCX- 1068XRO, Intel Core i7- 9750H pana la 4. 5GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 256GB, NVIDIA GeForce GTX 1050Ti Max- Q Design 4GB, Free DOS, negru Sau Laptop ...? (mai mult)
Salut, de ce sunt asa de multi copii mici in gaming? Si eu eram asa si consider asta o problema. Eu ma uitam la maxinfinite si ihatepink, nu aveam calculator pe care sa ma joc gta v sau ce jocuri mai...? (mai mult)
După cat timp nu se mai ia in considerare sancțiunile de pe cont, dar FH-ul?
Ati inceput cyberpunk 2077? De ce se plange toata lumea de buguri de parca nu o sa existe patch-uri viitoare care sa le rezolve?
Unde pot gasi pixel art live wallpaper?
Imi merge FiveM pe un i3-8145U,Nvidia GeForce MX110 2gb, 12GB Ram, 1TB HDD?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!