Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 6 Martie 2025 sunt:
Pe aplicatia Microsoft Teams profesoara ne-a spus ca a facut echipa si sa intram la ore doar ca niciunul din clasa mea nu vede echipa.Cum as putea intra la ora?
De ce se vede un fel de umbra verde asupra jucătorilor pe jocurile FIFA 19, PES 2020, 2021? Cum pot rezolva asta? Las mai jos filmarea cu încetinitorul si se poate observa atunci când telecamera...? (mai mult)
Tot caut un joc de câteva luni, era jocul copilăriei mele doar că nu îmi mai amintesc cum se numea. Jocul era 3D cu o fată de la țara care trebuia să o pui să găsească diferite obiecte...? (mai mult)
Bună TPU! Am nevoie de ajutorul vostru pentru a găsi driverul de instalare al volanului infinitimax. Dacă știți de unde îl pot descarca de pe net sau dacă îl are cineva și poate sa mi- l trimita...? (mai mult)
Are cineva cont de Steam cu CSGO care are peste lvl.10 cu skinuri? Nu scrieți degeaba că sa ziceți să îl fac eu, ect.Multumesc.
Play Station 4 Slim 1 TB : Assasins Creed Odyssey sau Farming Simulator 19? As dori sa stiu care dintre cele doua ar avea mai multe fps si pe care mi-l recomandati dintre cele doua.
La FIFA 19, PES 2020, 2021 si probabil la toate celelalte jocuri de fotbal, cand playerii aleargă sau camera e in mișcare se observa un fel de umbra verde langa ei. Cum as putea sa rezolv? Las filmulețul...? (mai mult)
Cum creez o familie (copii) în jocul the sims? Jocul este descărcat de pe magazin play...
Am pingul foarte mare pe cs go mai ales seara dupa ora 18 ce trebuie sa fac? Ziua e ok si cs go este un joc care necesita inrernet foarte bun?
*ETS2* Daca cumpar DLC-ul Road to the Black Sea, voi mai putea juca TruckersMP?
BUNA Am pingul f mare pe cs go am viteze de internet cam 20 cu 20. Cs go este un joc care necesita internet f bun? (sa stiu daca sa ma mai stresez )
Salut, cum se numea jocul in care ajuta-i un elf sa repare niste jucarii foarte repede pentru Craciun?
Daca ai un XBOX ce jocuri poti sa te joci pe roblox. Gen le poți juca pe toate?
Am un laptop Aspire Acer 5742zg. Vreau să știu dacă aș putea instala Windows 10 deoarece are Windows 7. Și sunt curioasa dacă as putea instala Free Fire pe el.
Buna,cum se numea jocul în care trebuia să împuști păsările ce treceau prin câmpul vizual si un cocos.
Am un cont de fortnite pe telefon și nu știu dacă merge sa ma conectez pe pc sau pe laptop cu același cont. Oare merge sa intru direct adica nu trebuie sa fac altceva în plus. Adica scriu datele...? (mai mult)
Buna seara am o problema cu pc cand ies dintr- un joc sau de pe alta aplicatie care e fullscreen imi merge mausul in poze gen freeze si nu pot face nimic decat un power off de la buton am reistalat...? (mai mult)
Salut, am nevoie de link-ul de download Samp. Cel cu voice chat!
Un tier list cu cei mai buni campioni din Radi shadow legends dar pe factiuni (orcs, banner lord etc) si clasa (rar, epic, legendar)?
Din ce magazin din România pot cumpăra carduri dinalea pentru robuxi? Puteți sa îmi ziceți magazinul? Dau fundă!;)
As vrea sa achizitionez un volan cu suma cuprinsa intre 400- 500 lei.La care va fi utilizat doar pentru Euro truck simulator 2. O rotatie de 270 de grade va face probleme? Si daca imi puteti recomanda...? (mai mult)
Pariez cu monede digitale la pariuri sportive si folosesc strategia martiganale! Intrebarea este daca folosesc aceasta strategie martiganale se considera ca fraudez casa de pariuri?
De ce cand vreau sa-mi fac cont pe EA account si termin cerintele imi da acest mesaj,, So... that wasn't it. Let's try that again."
Salut, exita vreun canal de Youtube romanes despre raid shadow legends? Ma joc de aproape un an, am bagat o gramada de bani si nu pot avansa in joc deloc, am doar level 38 si nici nu ma prea pricep ...? (mai mult)
am o problema cu aplicatia Epic Games deci i- am dat sign out din greseala si acum nu mai merge sa deschid aplicatia, i- am dat si reinstal degeaba. Deci imi apare ca se deschide, dupa se...? (mai mult)
Salut. Detin laptopul asta : https://altex.ro/laptop- gaming- msi- gl65- 9sd- 206xro- intel- core- i7- 9750h- pana- la- 4- 5ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- ssd- 512gb- nvidia- geforce- gtx- 1660ti- 6gb- free-...? (mai mult)
GTA ONLINE mai costă? Adică să plătim odată pe lună? Cum este pe PC, dar pe console? Mulțumesc!
Salut, cum vi se pare jocul Wild Rift? Care a aparut de curand si este deja destul de jucat. Si care sunt campionii care va plac cel mai mult? Mie imi place Yasuo, Zed si cel mai mult Draven.
Salut lume, pot sa va intreb si eu ceva? Stiti vreun joc de pe magazin play prin care poti juca pe bani reali?
Daca imi iau ban pe gta online pot sa joc fivem?
De Craciun vreau sa imi fac un PC mai bun asa si nu stiu care din urmatoarele procesoare sunt mai bune: i5 10600k sau AMD Ryzen 7 2700X?
am o întrebare pe Pubg am luat ban de doua ori pentru 3 zile, nu am făcut nimic, nu am intrat cu coduri și îmi zice la motiv încălcarea acordului utilizatorului, ce înseamnă?
Salut.Cine imi poate face niste setari pentru obs streaming si recording? Specificatii: placa video:Radeon RX570 Series Ram:16 gb procesor Intel Core i5-6500 cpu 3.20 GHz
Știe cineva de ce nu merge volanul la xbox one? Gen pedalele și schimbătorul merg, dar volanul nu, e băgat în priza se aprinde becul ala dar nu merge, știe cineva ce îi pot face? (Volan...? (mai mult)
Am o problema pe xbox cand ma joc Fortnite. Cand pun constructiile parca nu se vede ca se construiesc, dureaza putin pana se vede. Cand pun constructia arata foarte asemanator ca si cum nu s- a pus...? (mai mult)
Fifa 21 next gen este si pe ps4?
știe cineva daca se va închide SAMP-ul? Așa am auzit acum câteva zile
De ce nu mai pot cumpara sau când pot cumpara carduri de room în pubg mobile (ma refer la shop ul din clan) Și dacă se poate de altundeva sa-mi spuneți și mie as fi recunoscător! Mersi❤️
Deci asta e ultima idee. Sa intreb aici. Aceasta intrebare este pentru cei ce se pricep in IT si se joaca si FiveM. Deci de aseara am incercat sa scot umbrele din fivem, pe Youtube la tutorial, usor,...? (mai mult)
Generatoarele pentru jocuri merg la voi? Pentru ca la mine nu merge ici un generator.
Salut, am o intrebare pentru cei care joaca rocket league. Dupa cum bine stiti a venit season 2. Eu i- am facut actualizatea si cand imi intra in joc imi arata Season 2 dar nu e schimbat nimic rocket...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum pot sa-mi bag bani in gta 5 online si de unde?
Salutare, cand eram mai mic ma jucam un joc online de trebuia sa ascund lucruri dubioase in camera ca veneau parintii =))mai stie cineva cum se numeste?
Salutare, pentru gaming ce recomandati? Pc sau Laptop? Buget 5000 Ron Mersi!
Ce este Google Firebase?
Cand mi-am instalat steam-ul pe PC i-am dat download pe desktop si acum am toate fisierele lui pe ecran. Cum pot sa il dezinstalez? Tin sa mentionez ca in Control Panel nu il gasesc
imi poate spune cineva cum se pot face trade- uri pe steam? Si doar daca sunteti interesati de un trade cu grid 2, age of wonders 3, earthnight, two worlds 2, dying light - bad blood ...? (mai mult)
The Sandbox e ca WorldBox sau care e diferența între cele două jocuri?
Are cineva idee de ce merge greu laptopul? Gen pe SA- MP am foarte mare desinc, am internet bun, tin sa mentionez ca am schimbat pasta termoconductoare, merge totul numai ca pe SA- MP am desinc. Am...? (mai mult)
Salut tuturor! Mă poate ajuta cineva cu un cfg pentru mers rapid pe perete la furien? Țin să menționez că sunt steam on și există plugin pe server da ma misc foarte încet!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.