Salut. Știe cineva cum aș putea sa joc The Long Drive multiplayer? Am căutat și pe YouTube, Google dar nu am găsit Nimic
Am un emulator LDPLayer9(ceva de genu) si joc brawl stars. Aseara am intrat in joc si a trebuit sa il updatez, iar dupa nu a mai mers jocu. Pur si simplu cand intram in joc ecranu era negru, insa aveam...? (mai mult)
Salutare TPU. Nu stie careva cum o cheama pe fata care apare in piesa Nirvana de la inna la secunda 0:37? https://www.youtube.com/watch?v=OfS1jFck8YQ
Mai știe un jocul ăsta cu pești de acum vreo 10 ani? Era ceva magazin de animale, cumpărai pești, ii puneai în acvariu și trebuia sa le dai de mâncare și să i împerechezi și după îi vindeai...? (mai mult)
Cum pot sa învăț mai mult fotbal ca sa antrenez bine în Football Manager 2024 și in jocurile online ManagerZone+Top Eleven pentru a avea rezultate cat de cat bune?
Buna! Acum câteva zile iubitul meu mi- a, , reprosat, , ca de ce nu ii cumpar si lui jocuri video. Faza care e, ca eu am inceput de câteva luni sa- mi strâng bani pentru el dar inca nu am îndeajuns...? (mai mult)
E ceva impresionant să treci un Parkour cu dificultate medie în condițiile în care fac Parkour pe PC pentru prima dată în viața mea
Ceva idei de jocuri MMORPG Browser Based? Sunt interesat de cateva genuri de jocuri si ce credeti ca ar merge sa pot crea cu ce tema de joc ar fi interesat?
Salut. Cum pot scurta durata care tine un flash bang pe cs 1.6 steam si plus claritatea imaginii parca scade rau de tot cand sunt pe jumate alb? Pe non steam nu dura asa mult si totusi puteam sa disting...? (mai mult)
Salut! Știe cineva dacă de fac mentenanțe la Nintendo Switch oled?
Cum sa fac performanta mare in managerele de fotbal online gen ManagerZone, Top Leven, OSM unde echipa mea se numeste in toate FC Alinborger.Am obtinut cateva campionate in fiecare joc dar vreau mai ...? (mai mult)
Cum poți juca cu volanul de gaming în GTA V atunci când conduci o mașină?
Joaca cineva FM 2024? Cred ca am sa antrenez acolo echipa Dunărea Galați (cu patch- ul de la sourtitoutsi.net) Voi ce ați antrenat pana acum? As mai vrea în cariera din joc sa mai merg pe la echipele...? (mai mult)
Bună ziua, am achiziționat un volan de gaming Myria mg7418 și am încercat sa ma joc Txi life și nu pot. Ma poate ajuta cineva sa îmi spună cum sa fac sa meargă? Mulțumesc!
Salut. Este acum un joc de la firma Croky de chipsuri si il poti juca doar o data pe saptamana. Daca cumperi chipsuri poti juca de 3ori pe punga. Este un mod cum sa pot juca jocul in continu, sa imi schimb...? (mai mult)
Salut,daca imi pun o poza de fundal pe laptop si dupa ii dau un restart imi apare o imaginea neagra pe fundal? Si de fiecare data cand deschid laptopul trebuie sa pun iar poza de fundal.
Salut, am un controller de ps 3, l- am conectat la pc cu scptoolkit prin bluethooth si nu mai imi apare sa activez pentru altele, cum ar fi boxa, sa trasfer fisiere de pe pc cu el. Ce pot face sa ...? (mai mult)
Cum pot face characterul meu în jocuri pe Roblox să vorbească? Mulțumesc.
Jucam un joc vechi pe PC acum mulți ani in care caracterele principale erau niște animale umanizate, unul din ei parca era un iepure într- o salopeta iar pe alt personaj îl chema Einstein. Începutul...? (mai mult)
Salutare, nfs heat e acum disponibil pe retrotech punct ro la concurs. Participa careva? :D
Hey lume, in ultimul timp ma gandeam daca sa incep jocul Red dead redemption 2, am auzit ca are o poveste interesanta. Il recomandati? Fara spoilere va rog.
Caut parteneri d fortnite
A jucat careva wwe 2k23? Merge sa dai la low toate de la calitate la tot pe steam sau g2a?
Buna TPU, Ma numesc Alex am 14 ani,fac parte din comunitatea LGBT,Caut pe cineva cu care sa ma joc jocuri precum:Roblox, Minecraft, Hellokity Caffè, Tysm!❤️
Am primit ban pe snapchat, mai pot folosi aceasta aplicatie pe telefon?
Este bun acest pc pentru jocuri? daca da in cate fps uri merge gta 5 minecraft cs go etc? https://www.cel.ro/pc- gaming- diaxxa- smart- intel- core- i5- 13400f- ssd- 1tb- 16gb- ddr5- rtx- 4070- 12gb- gddr6x-...? (mai mult)
Exista o versiune demo a jocului Thief Simulator 2, ca sa vad daca poate rula pe calculatorul meu inainte sa il cumpar (costa vreo 20 euro pe Steam)? Nu vreau sa il cumpar si sa aflu ca nu il pot...? (mai mult)
Care este parola de la tabletele primite de la școala pentru orele online? Mai știți cand nu mergeam la scoala si faceam orele online? Am primit de la scoala acele tablete vonino si mi am gasit- o...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest video? https://youtu.be/ZYjjA1nRPEg?si=i4w3w3kUbN3HLp-W
Pe mlbb(mobil legend bang bang) pentru primul nivel de afinitate ai nevoie de 150 de puncte, la nivelul 2 trebuie 600 iar la 3... 1200, dar la 4 și 5 căt ai nevoie, am nevoie de această informație...? (mai mult)
Salut, am un Calculator Gaming Intel Xeon E3- 1230 v5 (i7 6700), 16GB DDR4, SSD NVME 500GB + 1TB HDD, video Sapphire NITRO+ RX 590 GME Special Edition 8GB GDDR5 256- bit, RGB Telecomanda. Calculatorul...? (mai mult)
Bună. Știe cineva de unde pot cumpăra un PSP (PlayStation portable) nou? Mulțumesc
În EA FC Mobile exista echipa mea de suflet Oțelul Galați?
Buna ziua, daca am xbox series s pot sa ma joc cu un prieten un joc, daca el are xbox one s? Un joc gen minecraft idk. Sa jucam impreuna chiar daca avem console diferite.
Salut. Exista vreun pack pentru fifa 2024 ps4 ca jocul sq fie in limba romana? Aici ma refer la intregul meniu al jocului nu la comantatori.
Vreau sa ma apuc de metin2 dar nu am nici cea mai mica idee ce trebuie sa faci la inceput. Vreau sa mi se zica ce trebuie sa fac, ca chiar nu stiu absolut nimic. Multumesc
Buna seara, am un b550m aurus pro si vreau sa stiu daca sa iau 5800x sau 5700x care din cele doua ofera mai multa stabilitate, multumesc frumos ram am 16 gb 3600hz Pur jocuri nu fac nimic altceva pe...? (mai mult)
Ce va place cel mai mult în gaming? Mie îmi place sa fiu antrenor/manager în jocurile de tip manager de fotbal și online dar și offline și simulatoarele de mașini mari gen Bus Simulator, Euro ...? (mai mult)
Când mă joc roblox (pe laptop) mereu când duc cursorul în jos îmi intră în taskbar. Pot face ceva să nu mai intre în taskbar?, Că mă încurcă.
În FM 2024 poți sa antrenezi și în ligile inferioare? Liga 2-3 de exemplu?
Salut, TPU! Acum două zile mi- am desfăcut pc- ul și l- am curățat de praf, și de atunci fps- urile în jocuri mi- au scăzut. Înainte să- mi curăț pc- ul aveam 160- 170 fps- uri constante ...? (mai mult)
Salut! Am achizitionat un set volan cu pedale Marvo Gt903 si nu reusesc sa il conectez cu xbox 360...am urmat instrucțiunile dar nu se conectează! La pc se conecteaza ...deci e functional! Aveti idee,...? (mai mult)
O întrebare dacă imi poate răspunde careva, ar suporta gta 5 pe un laptop Acer cu procesor de Core i3 cu 1, 40 Ghr și placa grafica de gt 3000?
Buna! Stie cineva cum se numeste jocul de pe pufulete.ro cu un fel de labirint prin care trebuia sa mergi cu mouse- ul de la START la STOP si cum avansai in nivele, se schimbau anotimpurile. Stiu ca nu...? (mai mult)
Buna TPU, vreau sa imi cumpar un pc mega bun si vreau sa stiu daca merita asta, multumesc. https://www.cel.ro/pc- gaming- diaxxa- powered- by- amd- ryzen- 9- 7950x- ssd- 2tb- m- 2- nvme- 32gb- ddr5-...? (mai mult)
Deci caut un joc al copilariei care seamana cu Age of Empires dar este foarte diferit. Era un joc vechi pentru ca jucam pe vremea cand aveam Windows XP si nu aveam nici Internet. Nu imi aduc aminte perioada...? (mai mult)
Salut! Am luat un joc online pentru ps4 mai exact ufc5 si eu n-am vazut ca este doar pentru ps5, il mai pot inapoia sa-mi iau banii inapoi?
Salut! Am o placă video 3060ti 8gb și un procesor ryzen 7 5800x. Temeraturile când mă joc minecraft cu shader de exemplu stau în jur de 66- 67 C* la procesor si la placa video pe la 60 61, este...? (mai mult)
Am si eu un gtx 1050 ti low profile oc de la gigabyte care se incinge foarte tare gen vajaie foarte tare si de duce pana la 83 de grade celsius si am schimbat pasta si thermal pad- urile si tot se incinge...? (mai mult)
Am băgat bani pe roblox să cumpăr robux și nu știu de ce nu mi-au intrat robuxi și banii i-a luat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice