Pt a te juca Fortnite pe PS5 ai nevoie de Ps Plus?
Ce parere aveti de: https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-corvus-amd-ryzen-3-2200g-35ghz-4-nuclee-8gb-ddr4-1tb-hdd-amd-radeon-vega-8/
De ce nu pot finaliza tranzacții pe jocuri? Am bani pe card bag, datele bune dar nu face tranzacția. Am un telefon redmi note 7 de ce nu merge?
Salut all! Am un Acer aspire(nu stiu exact modelul) cu i3 4005u, nVIDIA 820m 2gb si are ceva Intel graphics cred ca 4000 si mai am un laptop tot Acer cu un procesor i3 2350m si as vrea sa schimb i3 4005u...? (mai mult)
Deci acum sunt sigur ca o s- a vina toți oamenii corecți și o sa- mi zica sa îl cumpăr dar am luat forza horizon 4 de pe net adica știți la ce ma refer și am făcut tot bine și nu mi- l deschide...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, stiti cum s- ar putea sa fac game streaming de pe un calculator pe un laptop, in timp ce ma joc pe calculator? Adica am doar un pc puternic si un laptop slab. Vreau sa ma joc ...? (mai mult)
Aseară ma jucam cs go și când era scorul 12:11 pentru noi cineva a dat flood, nu știu cum sa scap de el. Am dat de 100 de ori rs la rooter și nu stiu ce sa ii fac și de la digi nu cred ca este, ...? (mai mult)
mi- am luat de curand o placa video noua Nvidia GTX 1050 Ti si acum cand intru in anumite jocuri de exemplu farming simulator 19 sau euro truck simulator 2 din cate am observat setarile jocului...? (mai mult)
Joacă cineva top eleven? Vreau sa imi fac prieteni in joc pentru recompense. Dacă joci lasa un comentariu sa luam legatura
Hei TPU, merita să îmi iau un ps 4 la mâna a doua fiindcă incerc să strâng bani singur și nu știu dacă la reducere ar putea să scadă macar la 1000 de lei nou.
Când intru pe fs 19 și apăs să întru pe o harta se incarcă si mi se închide jocul.Nu imi dă nici un mesaj pe ecran.Sau pe cs go când dau accept la maci, mă scoate afară tot fără...? (mai mult)
Oare de ce imi apare ecran albastru cu eroarea "Page fault in notepad area" la Watch dog 2?
Am un PC Vechi si l- am conectat la monitor care merge 100% prin PLACA DE BAZA si nu merge deoarece are un pin rupt. Am incercat la placa vidro care merge deoarece micul cooler de pe ea se invarte. ...? (mai mult)
Care este ultime versiune de delta force?
Am un PC vechi si nu merge conectat la placa video(un pin rupt). Am incercat la placa video care functioneaza, deoarece se invarte micul cooler de pe ea, dar nu se conecteaza VGA. Ce sa fac?
Detin urmatoarea configuratie : - Solid State Drive (SSD) Kingston A400, 240GB, 2.5", SATA III - Hard disk WD Blue 1TB SATA- III 7200 RPM 64MB - Procesor AMD Ryzen 5 2600 3. 4GHz box ...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva cum aflu cheia de streaming de la Youtube? Plssss am nevoie!
Aș vrea să- mi pun din nou windows- ul pe laptop. Am ajuns cu jocul Red Dead Redemption 2 pe la jumătatea acestuia, ce anume ar trebui să salvez ca să nu pierd ceea ce am jucat până...? (mai mult)
Autodescriere în 200 cuvinte.E pentru SA:MP.
Salut.Recomandati-mi niste controllere de pc bune pentru fifa pe care le folositi si care va merg fara probleme.Lasati link preferabil.
Salut, am o intrebare : pot face un pc de gaming doar cu ssd fara hdd?
De ce nu pot juca lol? Cand dau sa joc imi zice ca versiunea de joc nu este acceptată. Nu pot juca niciun mod. Știți cumva din ce cauza? De actualizat eu stiu ca il am actualizat. ...? (mai mult)
Salutare, am un cont de steam pe alta regiune mai exact Argentina l- am mutat acu 1- 2 ani pentru ca preturile sunt foarte mici, acu cateva luni steam- ul a blocat aceast posibilitate sa te mai muti ...? (mai mult)
Ce face un joc horror ca sa fie bun? Ma refer la atmosfera si nu la un picture jumpscare sau ca la orice miscare e un jumpscare. Ma refer la ce preferati voi. Orice raspuns e bine venit!
Prin 2008- 2009 aveam un joc pe calculator ce avea in cadrul lui mai multe jocuri printre care si sah si puteai juca cu niste boti ce aveau nume si iconite cu oameni, cel mai bun dintre el era...? (mai mult)
Hai salut...am nevoie de o cheie de minecraft windows 10 si dau la schimb o cheie de farming simulator 19.
Stie cineva un grup de Mobile Legends Romania (WhatsApp)?
De ce cand intru pe Coin Master cand vreau sa intru îmi zice Connection Lost adica eu deja am internet. Cine ma ajuta va primi Funda!
Salut TPU,ce parere aveti despre coolerele cu vacuum pentru laptop,sunt bune, isi fac treaba? Si vreau si niste pareri despre acesta.
De ce in jocul Iron Force cateodata dau de romani ca adversari si unii trag in mine fara sa le fac nimic chiar daca suntem din aceeasi tara si asta nu imi place, adica daca dau de unul mai bun ...? (mai mult)
La ce pret poate ajunge un Ps4 Pro de black friday? Multumesc!
Vor merge si pe xbox x jocurile care sunt pentru xbox one? Sau doar cele care sunt pentru xbox x?
Am o intrebare, care este mai bun? -Ventilator vacuum cooler pentru racire laptop Sau Cooler stand pentru laptop ?
Știe cineva de unde pot descarca/cumpara un Lalaker bun pentru metin2? Fără viruși și alte prostii?
Salut, am si eu o intrebare de unde pot lua gta 4 free plz..multumesc anticipat
As vrea si eu niste jocuri uimitoare ca nu prea stiu asa ce jocuri sa- mi instalez! Cu grafica frumoasa, cu o poveste minunata, sa nu te plictisesti niciodata si mai multe chestii...singurul...? (mai mult)
Stie cineva toate preturile de pe B-HOOD? Sau de la tahoma?
aveti niste nume pentru comunitati de discord? Multumesc
Povestea de la NFS Most Wanted 2005 se continuă în NFS Carbon?
Am o tastatura marvo k656 si daca tin apasat space, butonul 4 nu mai merge, exemplu: apas space sa sar pe cs go si cand sa dau switch pe grenazi nu se mai da, inainte se dadea
Cine imi poate recomanda o lista de jocuri pentru un PC mai slabut? Compnentele Mele sunt: Operating System Windows 10 Pro 64- bit CPU Intel Core i5 4460 @ 3. 20GHz Haswell 22nm Technology ...? (mai mult)
Salut, TPU! As vrea si eu sa gasesc un joc pe Android, il jucam prin 2017- 2018. Practic, in joc trebuia sa gasesti mai multe piese de masina ascunse printr- un oras, arme, grenade, mancare si lucruri...? (mai mult)
Buna baieti.Am o intrebare.Eu nu ma pricep asa bine. Vreau sa instalez gta 5 si nu stiu daca va functiona pe pc meu.Am urmatoarele caracteristici:procesor Intel quad 2.66, 7 gb rami, video geforce gt...? (mai mult)
Cine vrea sa intre in clanul de Among Us pe discord poate intra pe linkul asta https://discord.gg/HW8w2pwa Clanul este nou facut
As vrea si eu niste jocuri pentru pc care se pot juca multiplayer dar sa fie gratis.
Mi-am instalat fifa 2018 si cand vreau sa intru in joc nu merge... imi apare ecranul negru iar apoi ies din joc. Stie cineva cum pot rezolva problema asta?
Stie cineva de unde pot descarca fifa Romania pentru fifa 2013?
inca ma joc gta 5 story mode si vreau sa fac multi bani cum am vazut pe yt 2- 3 bilioane. Vreau sa mentionez ca am terminat jocul prin varianta A si am vazut ca trebuia sa dau stock invest inainte...? (mai mult)
Salut,Pe League of Legends daca sunt platina cu 0 lp-uri si imi arata semnu,,!,, ca protectia la retrogradare expira ma retrogradeaza automat sau ma retrogradeaza daca mai joc un meci si il pierd?
Caut un scripter si moder pentru Roblox.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
CosminFlorinMR întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!