Mi- am cumparat Euro Truck Simulator 2 pe steam m- am jucat o zi si acum cand intru si dau pe "Cursa rapida" si selectez cursa, imi iese din joc.Cand intru la loc imi da sa aleg salvarea si scrie...? (mai mult)
Am un laptop HP pavilion cu un i7 4500u si nu stiu ce as putea sa joc pe el? 8 gb ram si mx 740. Vreo sugestie?
Salut, as dori sa gasesc un joc pe Android, pe care il jucam prin 2017- 2018. În joc, gaseai arme, mancare, grenade si alte lucruri. Scopul jocului era sa gasesti piese de masina, ca sa repari una....? (mai mult)
Am un ps3 si vreau sa joc pe el GTA V. Problema e ca atunci pun CD- ul când deschid jocul are momente in care isi ia freeze in loading screen și atunci cand merge si pot juca, după 10 minute îngheață...? (mai mult)
Un nume fain pentru fortnite care aiba legatura cu edi sau cu eduard?
Dacă îmi cumpăr o cheie de pe G2A care zice că este pentru UPlay o pot folosi și în steam? Dacă nu, cumo folosesc în UPlay?
Salut, Caut si eu un joc pentru PC. Il jucam cam prin 2011- 2012, din ce imi aduc aminte te puteai lupta cu caracterul tau pe pamant dar te puteai urca si pe un vas de lupta si te luptai cu vasul respectiv....? (mai mult)
Am o întrebare:cand fac un live pe tik tok cum ma pot juca un joc in direct adica sa apara jocul respectiv? Cine raspunde, primeste funda
stiti cumva cum gasesc un player de fortnite? Nu prea am cu cine sa ma joc;)
Consola Xbox series x apare și la noi în România din 10 noiembrie?
Salut, în legătură cu jocul league of legends am o problema bizara cu pingul. Cand sunt în meci am un ping foarte bun de 40- 50 ping dar cand intru într- o lupta cu un adversar sau lupta de echipă...? (mai mult)
Salutari TPU, ziua trecuta am pus o intrebare legata de niste preturi la niste iteme de pe Metin2. Astazi am tot aceeasi cerinta doar ca iteme diferite. Itemele: - Minereu magic de cupru - Clesti de...? (mai mult)
Poate sa isi dea seama owneru daca folosesti switch bot pe un server pvm metin 2, daca da cat de repede daca nu de ce nu?
vreau sa imi cumpar un pc si am gasit unul cu carcasa inchisa https://www.cel.ro/calculatoare- desktop/pc- gaming- diaxxa- smart- choice- i3- 10100f- 3- 6ghz- 1tb- hddplus- ssd- 120gb- 16gb-...? (mai mult)
Voi ce jocuri va jucati pe ps4?
PC Gaming Diaxxa Smart Ryzen 5 2600X 3. 6GHz HDD 1TB+SSD 120GB 8GB DDR4 Radeon RX 550 4GB GDDR5 128bit diaxxa_gaming_smart_R52600x_RX550 e ok?
Are cineva un cont de steam care sa aiba vac de peste 1900 zile? Astept oferte
Salut,cine stie unde gasesc tastatura de gaming led, dar cand apesi pe un buton sa faca animatia aia cand apar luminitele? Dau funda, mersi!
Ca să mă pot juca FiveM trebuie să am GTA-ul cumpărat? Sau pot să mă joc și cu versiunea de pe net?
Nu mai pot juca jocul Iron Force cand dau sa intru imi cere sa dau update si apas OK si ma trimite la magazin play si dau deschideți si tot asa apare sa dau OK. Am dezinstalat si l- am instalat...? (mai mult)
Salut tuturor, ma joc Metin2 de ceva timp si prin aventurile mele am strans cateva iteme care sunt de valoare si nu stiu pe cat sa le vand. As dori sa- mi spuneti si mie la ce preturi sa le vand sau daca...? (mai mult)
Imi poate da cineva un link cu cel mai ieftin volan pentru PC care sa aiba schimbator si 3 pedale?
Am si eu o întrebare. Vreau sa bag bani intr- un joc și sunt pe cartelă, întrebarea mea este, unde voi plăti acei bani? In sensul ca se pot plati la acele stații de încărcare din magazine...? (mai mult)
Salut, un prieten de al meu are o problema la pubg lite si anume: The global shader cache file... [location] ... Your application is built to laod COOKED content. No COOKED content was found; This ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot descarca fifa 2018 demo? Si fara virusi.
Stie cineva cum se numeste programul de troll a lu dizomania din cs go troll gen cand apasa k sa vorbeasca se aude o muzica sau un sunet pus de el, stie cineva?
Ce program de facut live cu gaming imi recomandati in afara de obs?
Salut, unde pot sa-mi promovez contul de Instagram?
Am de ceva vreme fortnite pe ps4. Cand l- am luat (sezon 1 capitol 2) Nu am dat link an account, am dat skip. Intre timp mi- am luat cateva skin- uri si as vrea sa imi fac 2fa fara sa pierd skinuri-...? (mai mult)
Acest pc este bun? https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/office-expert-r34m16h12/
Unde pot face o reclamație la un server privat de metin2 cu șanse să îl închid acel server?
Dacă îmi dau pre order la Spiderman Miles Morales pe ps4 îl primesc și pe ps5?
Cum pot face ca jocul roblox sa imi mearga fara lag, mai exact, cand deschid jail break sau alte jocuri imi merge cu un super lag! Am dat graficile la mic dar nimic. Laptopul este urmatorul https://www.emag.ro/laptop-...? (mai mult)
De ce cand vreau sa dau enter sa joc offline in Need For Speed Heat nu ma lasa?
Am cumparat ieri 2 jocuri de pe g2a cu g2a plus price si pana azi nu ma primit nici o cheie. Cat le ia sa imi primesc jocurile?
Salut, am un pc r3 3100 si 1660 super 16 gb ram 3200mhz si în fortnite am drop frameuri, adică îmi urca la 200 fps dupa care scade 55 apoi iar 180 fps dupa care 65 fps si tot asta, bine asta nu foarte...? (mai mult)
Mai exista jocuri tip WorldBox in care ești Dumnezeu și poți face ce vrei? Spuneti-mi cum se numesc.
Salut, TPU. Eu sunt jucator de cs go si din cand in cand, mouse- ul si tastatura imi dau freeze si pentru o secunda nu ma mai pot misca, nu e de la joc, jocul merge in continuare pe parcurs. Vreau...? (mai mult)
Joc Hay Day de ceva vreme....sunt nivelul 31, aproape trec 32. Sunt activă, joc la Derby. Deci intrebarea este... Aveți un clan? Multumesc!
Am de facut o alegere.Sa aleg sa pastrez un laptop de gaming sau sa- l vand si să- mi iau pc.Problema este ca eu ma joc doar Minecraft, Fortnite, Metin2, Cs go si inca 1 sau 2.Am doua optiuni:1 sa ...? (mai mult)
de mult timp ma framanta intrebarea aceasta si poate unul dintre voi ii stie raspunsul. Eu sunt un fan fps games mai pe scurt un pasionat de fps- uri si gaming si as vrea sa stiu daca pe ...? (mai mult)
am o intrebare, cand vreau sa ma joc CS:GO nu pot, imi arata sus ca cica Connecting CS:GO networ, ideea e ca intre timp ma jucam cu un alt prieten si lui ii mergea aveti vreo idee ce ar ...? (mai mult)
Am un PC i5-9400f,GTX 1650,8GB Ram, SSD 250gb, 1TB HDD, daca mai pun inca 8gb se vor misca jocurile mai smooth?
as dori sa stiu unde trebuie sa intru sau de unde sa intru sa schimb intr- un joc sa schimb unele fisiere? Developmentul a creat joc sa zicem unu din voi sunteti creatorul unui joc nu conteaza...? (mai mult)
De ce toata lumea spune ca Call of duty warzone are 250gb si de ce se arunca cu atata hate nefondat? Nu pot sa inteleg. Oricat update mi- as face jocul ramane la 105 gb, si eu, si inca 4 prieteni. Ce-...? (mai mult)
Am o intrebare legata de G2A. Vreau sa iau un joc pentru un prieten si e tip gift nu code key, daca ar fi fost code key, i- as fi trimis pur si simplu codul, asa ca daca iau un steam ...? (mai mult)
Cum se poate crea un server privat pe un joc?
Cum pot face ca jocul roblox sa imi mearga fara lag, mai exact, cand deschid jail break sau alte jocuri imi merge cu un super lag? Am dat graficile la mit dar nimic.
As vrea sa cumpăr un sistem gaming sh de pe olx cu următoarele configurații Procesor i5- 9600KF Placa Video GeForce RTX 2070 SUPER GIGABYTE Cooler Procesor ID Cooling SE 214L Stocare Seagate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
___iAho întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?